Khamis, 26 Mei 2016

Link-link berkaitan Zenithgolds


Link-link berkaitan Zenithgolds

Laman web rasmi
https://www.zenithgolds.com

Email syarikat
support@zenithgolds.com

Link tentang polisi dan terma zenithgolds
http://www.zenithgolds.com/privacy.php
http://www.zenithgolds.com/terms.php

lesen autoriti mengurus wang dari Financial Services Commission (FSC) Virgin Islands,UK. taip zenith gold atau zenith gold limited di ruangan Search.
http://www.bvifsc.vg

lesen perniagaan yg sah berdaftar (No.Pendaftaran 01593045) di UK dalam rangkaian kerajaan United Kingdom. taip Company Name : zenith gold OR Company Number : 01593045
http://wck2.companieshouse.gov.uk

Blog-blog ahli-ahli zenithgolds
www.zenithgoldpowerteam.blogspot.com
www.zenithgoldrocks.wordpress.com
http://www.iskandarx.com.my/search/label/Zenithgolds
https://iskandarx.blogspot.my/search/label/Zenithgolds

Link-link lain yang berguna untuk memahami ZG.
web server yg diiktiraf "Trusted" secara saintifik pada gred A dari SSL LABS https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html…

Semak tempoh sah website syarikat
www.hyipexplorer.com

Berkenaan mengapa akaun emas maybank dan public bank tidak patuh syariah.
http://abmuhaimin.blogspot.com/…/pelaburan-emas-halal-atau-…

Jawapan Ustaz Zaharuddin tentang pelaburan online kepada En. Ahmad Syukri.
http://www.zaharuddin.net/…/452-jawapan-kepada-ustaz-pelabu…

Video jawapan Ustaz Azhar Idrus tentang Pelaburan.
https://m.youtube.com/watch?v=0sthorxKHi8

Video penerangan Zenithgolds oleh Master Dealer.
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=MStg6xHN1FM

Video pengenalan zenithgolds
https://m.youtube.com/watch?v=PWJ3Kd1EHX4

Video Intro ZG
https://m.youtube.com/watch?v=YKiH3yHahl0

Video Ringkasan Plan zenithgolds
https://m.youtube.com/watch?v=bG-jNTG6odI
http://youtu.be/MStg6xHN1FM

Detail Whatsapp/Call/SMS/PM 0195527632 (Iskandar360)

Link-link berkaitan Zenithgolds, investasi pasif income 2013, investasi pasif income 2014, investasi pasif income 2015, pendapatan pasif online 2015, pendapatan pasif online 2014, perniagaan pasif income 2014, pasif income dari emas, bisnis pasif income 2014, bisnis pasif income 2015, pendapatan pasif forex 2016, pendapatan pasif online, pasif income 2016, pasif income 2015, jana income pasif 2014, pasif income adalah, pendapatan pasif di malaysia, pendapatan pasif terkini, pasif income terkini 2014, pasif income bisnis online, pasif income setiap 7 hari, pendapatan pasif terbaru, pendapatan pasif tone excel, income pasif tanpa meja 2015, income pasif tanpa menaja, pendapatan pasif kongsimakan, pendapatan pasif 2016, pendapatan pasif forex, income pasif setiap minggu, pasif income, malaysia pasif income plan, pasif income di malaysia, income pasif 2016, income pasif 2015, income pasif 2014, income pasif 2013, pasif income emas, pendapatan pasif terbaru 2014, pendapatan pasif terbaru 2016, pendapatan pasif, pendapatan pasif dan aktif, pasif income online, pasif income terbaru 2015, pasif income terbaru 2014, income pasif tanpa menaja 2014, income pasif tanpa menaja 2015, income pasif tanpa menaja 2016, pendapatan pasif vs aktif, bisnis online pasif income 2015, income pasif, pasif income tone excel, pasif income terbaik, income pasif setiap hari, pasif income malaysia, pasif income terbaik 2016, pasif income terbaik 2015, pasif income terbaik 2014

Link-link berkaitan Zenithgolds, investasi pasif income 2013, investasi pasif income 2014, investasi pasif income 2015, pendapatan pasif online 2015, pendapatan pasif online 2014, perniagaan pasif income 2014, pasif income dari emas, bisnis pasif income 2014, bisnis pasif income 2015, pendapatan pasif forex 2016, pendapatan pasif online, pasif income 2016, pasif income 2015, jana income pasif 2014, pasif income adalah, pendapatan pasif di malaysia, pendapatan pasif terkini, pasif income terkini 2014, pasif income bisnis online, pasif income setiap 7 hari, pendapatan pasif terbaru, pendapatan pasif tone excel, income pasif tanpa meja 2015, income pasif tanpa menaja, pendapatan pasif kongsimakan, pendapatan pasif 2016, pendapatan pasif forex, income pasif setiap minggu, pasif income, malaysia pasif income plan, pasif income di malaysia, income pasif 2016, income pasif 2015, income pasif 2014, income pasif 2013, pasif income emas, pendapatan pasif terbaru 2014, pendapatan pasif terbaru 2016, pendapatan pasif, pendapatan pasif dan aktif, pasif income online, pasif income terbaru 2015, pasif income terbaru 2014, income pasif tanpa menaja 2014, income pasif tanpa menaja 2015, income pasif tanpa menaja 2016, pendapatan pasif vs aktif, bisnis online pasif income 2015, income pasif, pasif income tone excel, pasif income terbaik, income pasif setiap hari, pasif income malaysia, pasif income terbaik 2016, pasif income terbaik 2015, pasif income terbaik 2014

Link-link berkaitan Zenithgolds, investasi pasif income 2013, investasi pasif income 2014, investasi pasif income 2015, pendapatan pasif online 2015, pendapatan pasif online 2014, perniagaan pasif income 2014, pasif income dari emas, bisnis pasif income 2014, bisnis pasif income 2015, pendapatan pasif forex 2016, pendapatan pasif online, pasif income 2016, pasif income 2015, jana income pasif 2014, pasif income adalah, pendapatan pasif di malaysia, pendapatan pasif terkini, pasif income terkini 2014, pasif income bisnis online, pasif income setiap 7 hari, pendapatan pasif terbaru, pendapatan pasif tone excel, income pasif tanpa meja 2015, income pasif tanpa menaja, pendapatan pasif kongsimakan, pendapatan pasif 2016, pendapatan pasif forex, income pasif setiap minggu, pasif income, malaysia pasif income plan, pasif income di malaysia, income pasif 2016, income pasif 2015, income pasif 2014, income pasif 2013, pasif income emas, pendapatan pasif terbaru 2014, pendapatan pasif terbaru 2016, pendapatan pasif, pendapatan pasif dan aktif, pasif income online, pasif income terbaru 2015, pasif income terbaru 2014, income pasif tanpa menaja 2014, income pasif tanpa menaja 2015, income pasif tanpa menaja 2016, pendapatan pasif vs aktif, bisnis online pasif income 2015, income pasif, pasif income tone excel, pasif income terbaik, income pasif setiap hari, pasif income malaysia, pasif income terbaik 2016, pasif income terbaik 2015, pasif income terbaik 2014

Link-link berkaitan Zenithgolds, investasi pasif income 2013, investasi pasif income 2014, investasi pasif income 2015, pendapatan pasif online 2015, pendapatan pasif online 2014, perniagaan pasif income 2014, pasif income dari emas, bisnis pasif income 2014, bisnis pasif income 2015, pendapatan pasif forex 2016, pendapatan pasif online, pasif income 2016, pasif income 2015, jana income pasif 2014, pasif income adalah, pendapatan pasif di malaysia, pendapatan pasif terkini, pasif income terkini 2014, pasif income bisnis online, pasif income setiap 7 hari, pendapatan pasif terbaru, pendapatan pasif tone excel, income pasif tanpa meja 2015, income pasif tanpa menaja, pendapatan pasif kongsimakan, pendapatan pasif 2016, pendapatan pasif forex, income pasif setiap minggu, pasif income, malaysia pasif income plan, pasif income di malaysia, income pasif 2016, income pasif 2015, income pasif 2014, income pasif 2013, pasif income emas, pendapatan pasif terbaru 2014, pendapatan pasif terbaru 2016, pendapatan pasif, pendapatan pasif dan aktif, pasif income online, pasif income terbaru 2015, pasif income terbaru 2014, income pasif tanpa menaja 2014, income pasif tanpa menaja 2015, income pasif tanpa menaja 2016, pendapatan pasif vs aktif, bisnis online pasif income 2015, income pasif, pasif income tone excel, pasif income terbaik, income pasif setiap hari, pasif income malaysia, pasif income terbaik 2016, pasif income terbaik 2015, pasif income terbaik 2014

Rabu, 25 Mei 2016

Apa itu Zenithgolds?


Apa itu Zenithgolds? Zenithgolds ini ialah bisnes pelaburan emas dan simpanan EMAS (30% redeem gold bar) + DUIT (70% withdraw cash).

Kita sebagai ahli bersama zenithgolds untuk melabur di bursa saham emas dunia/SPOT GOLD INDEX.

Profit harian ataupun keuntungan yang kita dapat ialah 0.5%-2% hari2 hingga 400 hari! (tempoh matang & boleh withdraw pada hari ke 100, 200, 300 & 400 hari, minimum withdraw USD200)

Bagaimana SIMPANAN ZENITH GOLD ini dapat menguntungkan kita?

Konsep simpanan zenith gold sama juga seperti konsep simpanan yang lain,contohnya ASB tetapi perbezaan yang berlaku disini, zenith gold menggunakan konsep atau sistem "COMPOUNDING" yakni mengandakan modal serta keuntungan anda selama 400 hari.

Modal anda diapungkan dalam bursa saham emas dunia. Modal hari ini,keuntungan hari ini,dicampur sekali dan dijadikan jumlah dagangan yang baru untuk keesokan hari.

Begitulah sistemnya akan berlangsung selama 400 hari. Jadi ini semestinya melipat kali gandakan keuntungan anda dari yang asal. Kerana menerima eta sebanyak 0.5% hingga 2.0% hari-hari tanpa henti.

Berbalik pula dengan sistem yang lain,keuntungannya sangat jauh beza. Keuntungan dikira setahun sekali. Keuntungan di bayar dalam percent juga tetapi percent itu berpandukan dengan modal asal.

Jadi,fikirkan yang mana pilihan anda? Zenithgolds atau yang lain?

KONSEP COMPOUNDING ZENITHGOLDS INVESTMENT

*****************************************************************************************

SISTEM COMPOUNDING IALAH :
MODAL + UNTUNG HARI INI, AKAN JADI MODAL PADA HARI ESOK DAN TAMBAH LAGI DENGAN UNTUNG ESOK ITU AKAN JADI MODAL PADA HARI LUSA PULA.
INILAH KEHEBATAN ZG.
COMPOUNDING ETA PROFIT YANG PERTAMA DISISTEMKAN SECARA ONLINE DALAM DUNIA EMAS MODEN!!!

=======================================================

"FAST ACTION, FAST RESULT"

www.zenithgolds.com

Whatsapp 0195527632 (Iskandar360)
PASSIVE INCOME EXPERTS
FINANCIAL FREEDOM ADVISORS
GOLD WEALTH ADVISORS
ASEAN WOLRDWIDE AREAS

ATAU TINGGAL NO H/P ANDA (MASUK GROUP WHATSAPP)

Apa itu Zenithgolds? Zenithgolds ini ialah bisnes pelaburan emas dan simpanan EMAS (30% redeem gold bar) + DUIT (70% withdraw cash).

Apa itu Zenithgolds? Zenithgolds ini ialah bisnes pelaburan emas dan simpanan EMAS (30% redeem gold bar) + DUIT (70% withdraw cash).

Apa itu Zenithgolds? Zenithgolds ini ialah bisnes pelaburan emas dan simpanan EMAS (30% redeem gold bar) + DUIT (70% withdraw cash).

Apa itu Zenithgolds? Zenithgolds ini ialah bisnes pelaburan emas dan simpanan EMAS (30% redeem gold bar) + DUIT (70% withdraw cash).

Apa itu Zenithgolds? Zenithgolds ini ialah bisnes pelaburan emas dan simpanan EMAS (30% redeem gold bar) + DUIT (70% withdraw cash).

Apa itu Zenithgolds? Zenithgolds ini ialah bisnes pelaburan emas dan simpanan EMAS (30% redeem gold bar) + DUIT (70% withdraw cash).

Apa itu Zenithgolds? Zenithgolds ini ialah bisnes pelaburan emas dan simpanan EMAS (30% redeem gold bar) + DUIT (70% withdraw cash).

Apa itu Zenithgolds? Zenithgolds ini ialah bisnes pelaburan emas dan simpanan EMAS (30% redeem gold bar) + DUIT (70% withdraw cash).

Rabu, 29 Mei 2013

Bengong betoi Nak Setting Name Server dengan DNs tak lepas2


Assalammualaikum w.b.t dalam salam sejahtera kepada semua pembaca serta sahabat2 is sekalian. perghh lama gak is abandon blog nie sebab nak up balik iskandarX Society yang dah lama tengelam tu.

Tapi kan, kelmarin is dengan mak is ada pegi la Exabytes, ala citer dier korang leh baca kat blog mak is tu kat sini, kitaorang gi beli domain name .com.my kat situ. Tapi yang peningnya .com.my nie Mynic yang pegang monopolinya. Dah la pegang function dia pulak mangkuk ayun.



Sebab apa? sebab dorang tak support DNS, mangkuk la tu. Dah tau jual domain name include la skali dns, ini tidak nak kena setting lain pulak, pening habius kepala is memikir menatang tu. Rasa nak pegi panjat Suntech cekik2 je dorang tapi Exabytes cuma reseller, is submit ticket tapi dorang suruh rujuk guide yang tak update tu.

Pening bertambah lagi laa bila dah kita tak reti pasal server name nie nak pi belajar pulak kat panduan yang ketinggalan zaman. Kalau korang pening tak? kalau tak pening korang memang best la kan?Yang is peliknya reseller lain boleh je setting dns dan server name tu kat client masing2 tapi kat Exabytes pulak kena buat kat mynic dan Mynic punya function old school, aaaaaaaaaaaaaaaaaaa rasa nak geget je kepala dorang nie.

is dah submit ticket support so nak tau gak leh resolved atau tidak kalau tak eh is nak panjat Suntech Bayan Baru lagi so domain itu akan terminated. Amacam? peeerghh terminated rugi la is, dan Exabytes pun rugi woooo is potency client meeehhh, cepat pujuk is cepat.

Hmmm kalau .com.my tu online, korang leh la tengok blog iskandarx-society.blogspot.com transform ke iskandarx.com.my dan blog santai is korang boleh jenguk is kat iskandarx.com, yaaa wordpress is tu laa mana lagi, dah upgrade dari xstudent ke Ebiz Gold Unlimited dah. Asyik Bandwidth Limit Exceed je terus upgradem termasuklah wordpress mak is noormalashahar.com. Jengguk jangan tak jengguk tau?

Rabu, 22 Mei 2013

Aisyeh Man Ayam berak Atas Simen daa


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog is dan para sahabat sekaliannya. Hehehehe nak tergelak sebenarnya pagi nie sebab apa? Sebab bangun pagi awal, tapi idea pulak zero isk isk isk.

So dalam kepala hotak is asyik kedengaran dialog Veteran Datuk Aziz Satar iaitu I Say Man, Ramlie, dan is pulak sambung ayam berak atas simen huhuuuuu. Korang paham apa yang mengelikan hati is nie?

Mesti tak faham kan? Cuba ulang I say man, ayam berak atas simen sambil tengok gambar kat bawah nie.....

Santai, Santai iskandarX, Ayam, berak, atas, simen


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...........(kalau korang tak faham gak is tak leh buat apa-apa, hanya mereka dan keluarga mereka sahaja, hanya jauhari yang mengenal manikam).

Khamis, 16 Mei 2013

Apakah eMarketing dan bagaimana ia lebih baik daripada pemasaran tradisional?


santai iskandarX, internet marketing, emarketing,

Pemasaran telah cukup banyak wujud selama-lamanya dalam satu bentuk atau yang lain. Sejak hari apabila manusia mula perdagangan apa sahaja ia adalah bahawa mereka mula-mula diniagakan, pemasaran adalah di sana. Pemasaran adalah cerita-cerita mereka yang digunakan untuk meyakinkan manusia lain kepada perdagangan. Manusia telah datang jauh sejak itu, (Well, kita suka untuk berfikir kita) dan pemasaran mempunyai terlalu.

Kaedah-kaedah pemasaran telah berubah dan bertambah baik, dan is telah menjadi banyak yang lebih cekap di bercerita dan mendapat mesej pemasaran di luar sana. eMarketing adalah hasil mesyuarat antara teknologi komunikasi moden dan prinsip-prinsip pemasaran usia tua manusia telah sentiasa digunakan.

Yang berkata, khusus yang munasabah kompleks dan adalah paling baik dikendalikan sekeping oleh sekeping. Jadi is telah memutuskan untuk memecahkan semua turun dan menangani salah satu bahagian pada satu masa. Minggu ini kita akan melihat "apa" dan "kenapa" eMarketing, menggariskan faedah dan menunjukkan bagaimana ia berbeza daripada kaedah pemasaran tradisional.

Menjelang akhir siri ini kita agak pasti anda akan mempunyai semua yang anda perlukan untuk memberitahu cerita pemasaran yang lebih baik.

Apakah eMarketing?
Sangat hanya meletakkan, atau eMarketing pemasaran elektronik merujuk kepada aplikasi prinsip-prinsip dan teknik-teknik pemasaran melalui media elektronik dan lebih khusus Internet. The eMarketing terma, pemasaran internet dan pemasaran dalam talian, sering ditukar ganti, dan sering boleh dianggap sebagai sinonim.

eMarketing adalah proses pemasaran jenama menggunakan Internet. Ia termasuk pemasaran respons langsung dan elemen-elemen pemasaran langsung dan menggunakan pelbagai teknologi untuk membantu perniagaan menyambung kepada pelanggan mereka.

Oleh yang demikian definisi, eMarketing merangkumi semua aktiviti-aktiviti perniagaan yang menjalankan melalui laman web di seluruh dunia dengan matlamat untuk menarik perniagaan baru, mengekalkan perniagaan semasa dan membangunkan identiti jenamanya.

Mengapa ia penting?
Apabila dilaksanakan dengan betul, pulangan atas pelaburan (ROI) dari eMarketing jauh boleh melebihi daripada strategi pemasaran tradisional.

Sama ada anda seorang "bata dan mortar" perniagaan atau kebimbangan yang beroperasi semata-mata dalam talian, Internet adalah satu kuasa yang tidak boleh diabaikan. Ia boleh menjadi satu cara untuk mencapai berjuta-juta orang setiap tahun. Ia adalah di barisan hadapan dalam takrifan semula cara perniagaan berinteraksi dengan pelanggan mereka.


Manfaat eMarketing lebih pemasaran tradisional mencapai
Sifat internet bermakna perniagaan kini mempunyai capaian yang benar-benar global. Walaupun kos media tradisional menghadkan jenis ini sampai kepada syarikat multinasional besar, eMarketing membuka ruang baru untuk perniagaan kecil, pada bajet yang lebih kecil, untuk mengakses pengguna yang berpotensi dari seluruh dunia.

Skop
Pemasaran Internet membolehkan pemasar untuk mencapai pengguna dalam pelbagai cara dan membolehkan mereka untuk menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan. eMarketing termasuk, antara lain, pengurusan maklumat, perhubungan awam, perkhidmatan pelanggan dan jualan. Dengan pelbagai teknologi baru menjadi sedia sepanjang masa, skop ini hanya boleh berkembang.

Interaktiviti
Manakala pemasaran tradisional adalah sebahagian besarnya tentang mendapatkan mesej jenama di luar sana, eMarketing memudahkan perbualan antara syarikat-syarikat dan pengguna. Dengan saluran komunikasi dua hala, syarikat-syarikat boleh makan kira maklum balas daripada pengguna mereka, menjadikan mereka lebih dinamik dan penyesuaian.

Mendesaknya
Pemasaran Internet adalah mampu, dengan cara yang tidak pernah dibayangkan, memberi kesan serta-merta.

Bayangkan anda membaca majalah kegemaran anda. Anda melihat iklan dua halaman untuk beberapa produk baru atau perkhidmatan, mungkin sedan mewah terbaru BMW atau Apple iPod menawarkan terbaru. Dengan ini jenis media tradisional, ia bukan yang mudah untuk anda, pengguna, untuk mengambil langkah daripada mendengar mengenai produk untuk pengambilalihan sebenar.

Dengan eMarketing, ia adalah mudah untuk membuat langkah semudah mungkin, yang bermaksud bahawa dalam beberapa klik pendek yang anda boleh menempah ujian memandu atau diperintahkan iPod. Dan semua ini boleh berlaku tanpa mengira waktu pejabat. Berkesan, Pemasaran Internet membuat waktu perniagaan 24 jam sehari, 7 hari seminggu bagi setiap minggu tahun ini.

Dengan merapatkan jurang antara menyediakan maklumat dan memperlihatkan reaksi pengguna, kitaran pembelian pengguna adalah dipercepatkan dan perbelanjaan pengiklanan boleh pergi lebih jauh dalam mewujudkan petunjuk serta-merta.

Manfaat eMarketing lebih pemasaran tradisional 
Demografi dan mensasarkan
Secara umumnya, demografi Internet adalah mimpi pemasar. Pengguna internet, yang dianggap sebagai satu kumpulan, mempunyai kuasa membeli yang lebih besar dan mungkin boleh dianggap sebagai satu kumpulan penduduk tertumpu kepada kelas pertengahan.

Kuasa membeli tidak semua walaupun. Sifat Internet adalah bahawa para pengguna akan cenderung untuk mengatur mereka kepada kumpulan yang lebih fokus. Pemasar yang tahu di mana untuk melihat dengan mudah boleh mendapatkan akses kepada pasaran khusus mereka mahu sasaran. Mesej pemasaran yang paling berkesan apabila mereka secara langsung kepada penonton yang paling mungkin berminat. Internet mewujudkan persekitaran yang sempurna untuk pemasaran khusus kepada kumpulan sasaran.

Adaptivity dan pemasaran gelung tertutup
Pemasaran Loop tertutup memerlukan ukuran yang berterusan dan analisis hasil inisiatif pemasaran. Dengan terus mengesan tindak balas dan keberkesanan kempen, pemasar boleh jauh lebih dinamik dalam menyesuaikan diri dengan kehendak dan keperluan pengguna.

Dengan eMarketing, jawapan boleh dianalisis dalam masa nyata dan kempen boleh mengagak berterusan. Digabungkan dengan mendesaknya Internet sebagai medium, ini bermakna bahawa ada pengiklanan minimum menghabiskan sia-sia pada kurang daripada kempen yang berkesan.

Kecekapan pemasaran maksimum daripada eMarketing mencipta peluang-peluang baru untuk merebut kelebihan daya saing strategik.

Gabungan semua faktor-faktor dalam keputusan ROI lebih baik dan akhirnya, lebih ramai pelanggan, lebih bahagia pelanggan dan keuntungan yang lebih baik.

Sehingga seterusnya dalam eMarketing:
Setelah mengenal pasti "kenapa" eMarketing, artikel is seterusnya dalam siri ini akan melihat "bagaimana". is akan sambil mengerling ke arah beberapa senjata dalam senjata eMarketer, dan melihat bagaimana alat ini harus digunakan untuk sasaran pelanggan.

SEO, PPC, PRO, WebPR - akronim adalah tidak jauh di belakang. Kita akan lihat secara ringkas setiap satu, menentukan apa yang mereka dan memberi beberapa panduan dari segi yang taktik untuk digunakan dalam keadaan tertentu untuk memastikan ROI optimum untuk pengiklanan menghabiskan.

Kemudian, kita akan mengkaji setiap senjata yang lebih rapat dan lihat bagaimana ia digunakan untuk menghasilkan keputusan.

Kenapa Blog Santai iskandarX is Kategori Internet Marketing Blog?


santai iskandarX, internet marketing, IM,blogging, publisher, affiliate


Yeeeaahh mesti ada gak kan yang tertanya-tanya kenapa is kategorikan blog santai nie sebagai internet marketing blog padahalnya mula-mula is hanya update tentang personal story je kan? Sebabnya adalah Internet Marketing adalah gabungan tentang apa yang kita buat dalam internet, blogging, affiliate, direct selling (jual produk sendiri), MLM, Auditory , review, novelist, journalist, news dan sebagainya dalam satu matlamat, iaitu make money online.

Jadi is gabungkan kesemuanya dan sememangnya termaktup dalam kamus IM, Internet Marketing mengandungi ingredient seperti, personal life, lifestyle, news, tutorial, blogging (sememangnya blog), Auditory  , reviews publisher, dan sebagainya yang kita sememangnya buat hanya untuk make money online from blogging as work at home.

Adakah korang faham apa is merepek nie? Hmmm is bukan lah terror sangat dalam bab nie tapi experience dan experimental dalam bidang nie is rasa dah dekat 11 tahun dah. Yaa sejak is umur 17 lagi dah start benda nie dengan sekupang haram pun takder heheheh sebab tu korang tak terbaca nama is dalam surat khabar ok?

is bukan macam orang lain, lahir dengan kelebihan dan anugerah Allah S.W.T dalam bidang akedemik tapi dengan blogging is rsa is cukup serasi dan is jadikan tempat sebagai meluahkan apa yang is rasa patut dan tak patut, dan juga tempat untuk is kemukakan cadangan is tanpa bantahan daripada mana-mana capitalist yang bermonopoli diluar sana. 

Dalam IM hanya produk sendiri aja is belum release kan pada orang, ada software dan script yang is buat sendiri untuk kegunaan is dan ada yang is beli, panduan pulak pelbagai, is kaji dan belajar try and error, banyak yang sama berjuang dengan is kecundang sebabkan modal, atau rasa jemu tapi bagi is tanpa blogging, sapa lah iskandarX kan?

Macam cerpen pendek la pulak heheheheeee ini adalah wordless dengan text word at most daripada is. is harap sahabat-sahabat dan pembaca setia is diluar sana agar tidak rasa jemu dan teruskan dalam perjuanggan Im ini sebab IM memang boleh buat duit kalau kita bersungguh-sungguh, daripada internet is pernah dapat duit, baju, gadget, tiket wayang dan sebagainya, ebook takpayah bagi tau lah sampai nak penuh 3 TB is simpan. Apa-apa pun terima kasih kerana sudi membaca repekkan iskandarX pada hari ini.

Aik Google Plus Share dah bertukar wajah lagi?


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog is dan sahabat-sahabat sekaliannya. is bukan apa is terkujat aikkk awat muka is pulak kuar masa nak publish ke G+ nie? Dah tukar lagi Google Plus nie?

santai iskandarX, google plus, interface, design, dah, tukar


Button punya design macam pernah nampak takkan google pun cedok design orang kowt? heheheheheeh ngaku kekurangan itu bagus tak gitu? Kalau korang tengok balik la kan, nampak macam twitter + Linkedin, kan? kan? kan?

Ala biasalah Google memang macam tu apa pun akan dorang berusaha untuk meningkatkan mutu dan kualiti produk dorang walaupun percuma mahupun berbayar.

is ucapkan syabas kepasa Google Plus sebab make improvement pada design walaupun kecik sebab bosan gak la is tengok interface yang sama hari-hari. Blogging dah lama benda yang sama dok hadap memang menyampah tau huhuuuuu.

Ok keep going surprise your client dan is harap lepas nie Google akan dapat bersaing sepenuhnya dengan Oracle. :P 

Bagaimana Untuk Tetapkan Tarikh Akhir A Dalam Satu Email Auto Responder


email marketing, list building, aweber, internet marketing, how build an email list, make money online, auto responder, How to insert a date,

Internet Marketers hanya tahu bahawa dengan meletakkan tarikh akhir pada tawaran gabungan meningkatkan kadar penukaran. Apabila orang tahu bahawa tawaran hampir tamat tempoh, mereka mengambil tindakan dan bukannya meletakkan ia dalam pembakar belakang.

Satu Tarikh Mati Adalah Lebih Baik Daripada "Hampir Tamat Tempoh"

Apabila menggunakan auto responder corong jualan, kebanyakan pemasar menggunakan "mengira down" kaedah. Katakan corong jualan ialah tujuh hari yang panjang. E-mel pertama yang mengatakan bahawa tawaran tamat pada tujuh hari. E-mel tersebut hari berikutnya akan berkata tawaran itu tamat dalam enam hari, dan sebagainya. Ia tidak kira apabila seseorang mendaftar untuk senarai. Mereka akan berfikir tawaran akan tamat pada x bilangan hari.

Kelemahan kaedah ini adalah yang paling boleh memberitahu ia adalah satu persediaan automatik, dan panggilan untuk tindakan yang tidak begitu kuat. A kiraan bawah tidak berkesan sebagai yang menyatakan tarikh yang keras. "Tawaran ini akan tamat pada tengah malam 22 Mei" adalah banyak lebih berkesan daripada "ini menawarkan tamat pada 7 hari". Apa yang pemasar e-mel yang paling tidak tahu ialah terdapat satu cara untuk meletakkan tarikh yang keras di dalam auto responder bahawa kemas kini automatik dengan setiap hari yang baru. Begini caranya.

The Aweber {! Tarikh} ubah




Jika auto responder corong jualan anda dikuasai oleh Aweber, maka anda boleh mengambil kesempatan daripada {! Tarikh} ciri ubah kepada auto masukkan tarikh yang keras ke dalam e-mel anda. Jadi, daripada berkata "tawaran ini tamat dalam 7 hari" anda boleh berkata "tawaran ini tamat {! Tarikh lama 7}" dan Aweber automatik akan memasukkan tarikh tujuh hari dari sekarang. Anda mempunyai beberapa pilihan untuk memaparkan tarikh (lihat di atas).

Mengambil contoh kami jualan corong 7 hari, e-mel pertama akan mempunyai tarikh luput {! Tarikh lama 7}, dan e-mel pada hari berikutnya akan mempunyai tarikh luput {! Tarikh lama 6}, kemudian {! tarikh lama 5}, sehingga ia mencecah {tarikh! lama 0}. Dengan cara ini, ia tidak menjadi masalah apabila pelanggan mendaftar untuk senarai. Akan mendapat semua mendapatkan tarikh akhir adat keras yang adalah cara yang lebih berkesan daripada "tamat pada x hari."

Agak sejuk, kan? Anda boleh menjadi ahli IM John Chow untuk mengetahui e-mel lebih helah pemasaran seperti di atas. The {! Tarikh} helah hanya menggaru permukaan.

Cuba Aweber untuk Hanya $ 1,00

Email yang dihantar oleh Aweber melepasi filter Spam oleh mana-mana email services.

Aweber menawarkan akaun percubaan $ 1 untuk semua pelanggan baru. Akaun adalah sama seperti akaun Aweber normal dan termasuk kempen tanpa had e-mel, surat berita, siaran dan follow up. Ia adalah satu cara yang baik untuk menguji memandu Aweber untuk melihat apa yang ia boleh lakukan untuk blog anda. Kepuasan anda adalah dijamin. Jika anda mendapati bahawa pemasaran e-mel bukan untuk anda, hubungi Aweber dalam tempoh 30 hari dan mereka akan memberikan anda $ 1 belakang.



Rabu, 15 Mei 2013

Top Komentator akan is buka kepada 30


Santai iskandarX, Top Commentator, Pengkritik,


Ahaaa bukan majlis 30 ok? Tapi 30 orang pengkritik is dok tengah cari. Apasal is cari sebab nak tapiskan dan kategorikan orang inilah pengkritik tegar di blog is nie.

Ekeleh iskandarX oii, hang tulis cerita ntah apa-apa ntah nak kritik amender? Eleehh heran ker? Kritik je la apa pun yang korang suka atau tak suka kat blog is nie kan? Luahkan luuaahhh kan apa saja yang korang rasa tentang entri is.
\
So 30 pengkritik nie nak jadi top is hadkan kritikan kepada 100 keatas. 100??? Yeeaahh 100 keatas baru nickname korang appear kat list keramat Top Pengkritik tu. Tapi bak kata pepatah, bila kritik tu biar la relevan dan membina, jangan komen benda yang hanya nak menanam backlink, kalau is jumpa is hits spam button je. Ada entri yang is benarkan untuk paste link url korang tapi bukan berbentuk hyperlink ok? just paste url yang di copy secara text. Itu untuk entri yang dibenarkan, panjang komen berapa pulak?

Untuk panjangan, ukuran kritikan korang tu, dah namanya kritik, bagi la panjang2 sikit kan? Takkan pendek pulak, pendek umur karang hehehe is melawak je maner lak pendek umur, just pendek la is nak jawab tak syok. is suka bagi tergeliat jari jemari is nie bila nak jawab komen korang tu orait? Break my finger please.

Kalau nak komen singgah is harap semua pembaca serta sahabat dan pengkritik tegar supaya komen kat shoutbox je sebab tan tentu pendek kan? Ahak masih lagi dalam ketegori panjang pendek, hmmm orait, haaa apa lagi errkk is nak membebel nie? Hmmmm...., haaa alamak dah lupa pulak, isk isk isk isk, oh yaa penggunaan bahasa tu kalau nak guna bahasa kasar pun boleh tapi hati-hati sebab majoriti reader dan sahabat iskandarX adalah wanita, dont break their heart ok?

Lagipun golongan professional pun baca gak blog is macam cikgu dan proff, dan tak lupa juga badan unit beruniform serta undercover, eleh mcam is tak tahu laaa korang skodeng is kan? is letak tracker kat blog is nie ip korang sentiasa is tahu hahahaha, Tapi jangan wisau hack-hack nie bukan keja is so you are safe while you are surfing and explore my blog.

So, catch you out there, kasi pecah laaaaaa heheheheee.

Aik Maner Pegi NuffnangX nie?


Ahaa mesti korang pun tertanya-tanya kan mana pegi NuffnangX sekor nie menghilang? is pun dok jenuh mencari tapi rupa-rupanya Nuffnang dah tukar brand NuffnangX ke IMoTiv daa.

Nuffnang, NuffnangX, Imotiv

Imotiv is a blog reading app that lets you organize your favorite blogs onto one single platform so you can read them on the go. Our special technology breaks down wordy articles, picking up the most expressive line in a blog post. You can now easily choose what you want to read in the shortest amount of time.
Itu dia penerangan ringkas pasal Imotiv nie pada muka depan sitenya. Pehal la pulak tukar brand?

Tapi apahal pun best gak ada perubahan nie lagi pun guna my fav color, merah tu heheheehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...