Selasa, 25 September 2012

iskandarX oiii mana hang pi melingkop daaa?


Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog is nie. Is akui is banyak kesilapan dan kelemahan dalam segi bahasa dan pertuturan dalam blog nie. Ala biasala blog anak antu memang la brutal skit bila smash orang kan? Gegegegege

Is bukan pi melingkop daaa, is punya internet keja takdak ja dah masuk 3 hari dah nie, panas and panas and rasa nak pi bakaq jaa pencawang TM pastu juai kabel aja nie. Tapi sebelum is bakaq pencawang tu, kilat dah terlebih dahulu pi bakaq untuk is, eh eh, macam tau tau je isi hati is, kilat nie.

Tapi tudia la, pasai kena panah kilaat punya hal, internet kat Balik Pulau kacau, tapi is pelik dan heran gila babeng daaa, apasal kedai is ja yang tak dak internet? Apasal kedai sebelah ada? Siap laju pulak tu? Heran nie, tapi nak wat macam mana kan? Kita nie golongan bawahan. Sapa mau dengaq apa yang kita kata? Sapa mau ambik tau apa kita rasa?


is kesal pasal benda nie is rasa amatlah kecil kalau untuk ditanggung oleh TM, sebab apa nak tau? Sebab pencawang tu dorang boleh apa bubuh penangkis kilat ke, arial kilat, grounding cabel, penebat dan sebagainya memandangkan kos bukan menjadi isu atau pun masalah bagi TM sebab korang dah kaya apa? Jangan lepas nie orang Balik Pulau semua pakat pi tukaq, pakai P1Max, Hotlink 42mb, YES!!!, dan sebagainya, kitaorang kasi potong, baru koang nak terhegih2 nak upgrade daan atasi masalah nie.

Ramai dah yang dah potong, is dan segelintir lagi je belum tukaq pi mana2 broadband lagi, bukan potong MERAH, potong line streamyx tukaq pakai line lain pulkak ok?

apa-apa p[un is amatlah berbesar hati dan sayang pada pembaca blog is walau pun is tak updat blog dah 3 hari tapi masih gak kunjun dan singgah kat blog is yang buruk nie.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...