Ahad, 14 April 2013

Yeeahhh Tiket Wayang Percuma is sudah sampai!!!


santai, santai iskandarX, KLIPS Malaysia, Ip Man, The Final Fight, Tiket, wayang, percuma, is, dah, sampai


Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog is yang setia serta sahabat-sahabat  is sekalian. Hari nie abang is cakap hang tak pi ambik ka surat hang dalam postbox tu? Haaa surat? Mesti dari KLIPS Malaysia punya iaitu dua voucher untuk tiket wayang Golden Screen Cinema.



Tengok-tengok memang betul lah, surat daripada KLIPS Malaysia. Dorang hantar ke rumah is ahak, kalau tidak nak kena turun ke office, ala KLIPS, is punya tempat jauh laa hehehe tapi terima kasih sebab sudi gak hantar voucher untuk dua keping tiket wayang kepada is yea?



Iya alamat Kampung kan selalu orang pobia nak hantar kan? Tapi is cakap la kat Penang alamat Kampung bukan asing la, sebab dalam kampung kat Penang skang nie dah hebat dah, dah njaik taraf, kampung is sendiri HQ Balai Bomba  ada, Flat baru nak bina ada, yang terbaharu, masih dok kepung lagi dengan pagar zink tu, nak buat MEgaMall tak tau mall apa.



Gempak tak kampung is? isk isk isk gempak la jugak kan? tapi is risau gak la kalau betul Mall memang betul wujud kat sini, so Balik Pulau akan jadi bandaraya tak lama lagi. Huh huh huh berdebar-debar nie. api kalau kat Mall tu ada Golden Screen Cinema lagi bagus kan? Leh is tebus tiket KLIPS Malaysia kat situ je.



Haa senang leh is tolong kampen KLIPS Malaysia dengan lebih berkesan sebab apa? Sebab Panggung Wayang pun dekat je sale mesti banyak kan?



Apa hal pun syukur alhamdulillah ke hadrat Illahi dan terima kasih kepada KLIPS Malaysia sebab sudi beri peluang pada is untuk memenagi dua tiket percuma. is tak sabar nak gi redeem nie nak tengok Ip Man The Final Fight. Memang menjadi favorite movie is dah IP Man nie.





Kalau korang lom ada akaun KLIPS sila lah daftar kat sini ok? KLIPS Malaysia.

Tentang KLIPS Malaysia.

KLIPS - Malaysia's online movie community




klips, movies, reviews, sharing, trailers, ratings, information, free tickets


What is KLIPS?

Never again watch the wrong movies!

KLIPS is Malaysia's online movie community where users connect to rate, review
and watch trailers to the latest movies. It is a place to read and hear honest
opinions about the movies Malaysians are watching.

And what's so cool about it?

Besides getting to contribute (add news, images or trailers, rate, review, like or
dislike) to movie pages, there isn't any other community out there like KLIPS
where Malaysians can regularly win free movie tickets. And it is really simple to
be in the running to win!

In short, what is KLIPS all about?

Movies
Trailers
Ratings
Reviews
FREE TICKETS!


Oh nice! How can I get my hands on these free tickets?

First, look out for movies with the golden "FREE PASSES" label on the site. These are the movies that you will be able to win free tickets to. Alternatively, you can follow us on Twitter (@klipsmalaysia) or Facebook (KLIPS) and be notified whenever we have movie tickets to give away.

There are two ways to win free tickets:


  1. Let your friends know that you want to watch a particular movie by sharing the movie trailer on your social networks. You earn one chance for every unique visit achieved.
  2. Answer a super quick and easy poll and earn ten chances on the spot.


How are winners chosen?

Users are selected based on lucky draw, until all tickets have been given out. In simple terms, the more chances you have in this pool; the more likely are your chances of winning. 

How many tickets will each winner get?

Winners will receive at minimum two (2) tickets each.

This is great! Tell me how I can get on board!

What you can do to get started is to hop over to www.klips.my, sign up and you are good to roll!

-------------
If you aren’t in already, it's probably about time to!





Contact Information:

If you happen to want to talk to us about anything related to KLIPS, shoot us an email at hello@klips.my or tweet us at @klipsmalaysia. 

Media/Event/Press Inquiries
Terence Ooi at terence@says.com or Serene Gan at serene@says.com
+6 03 7731 7583

Invite your friends to join KLIPS with this link:
http://klips.my/invites/new

Spread the word about KLIPS with this SAYS special:
http://says.com/my/specials/online-movie-community

What is SAYS?
New to SAYS? Learn more: http://about.says.com/

Social Media Links

KLIPS Facebook
http://www.facebook.com/klipsmalaysia

KLIPS Twitter
https://twitter.com/klipsmalaysia

SAYS Facebook
http://www.facebook.com/SAYS.my

SAYS Twitter

https://twitter.com/SAYSdotcom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...