Sabtu, 8 September 2012

Mesin Giling Daging Terlampau Giling Tangan Kank-kanak


10 Jun, 2011, Anhui dan daerah, kanak-kanak berusia 3-tahun dalam permainan secara tidak sengaja meninggalkan tangan dimasukkan ke dalam pengisar daging, ibu bapa memandu kecemasan kanak-kanak untuk menghantar anak-anak mereka ke Hospital Kanak-kanak Nanjing.

Pakar Hospital di bantuan daripada anggota bomba lebih daripada tiga jam selepas lengan kiri kanak-kanak itu datang daripada pengisar daging. CFP

 International Online News: Jun 10, 2011, kanak-kanak berusia 3-tahun di Anhui dan daerah bermain cuai tangan kiri dimasukkan ke dalam pengisar daging, ibu bapa memandu kecemasan kanak-kanak untuk menghantar anak-anak mereka ke Hospital Kanak-kanak Nanjing.





Pakar Hospital di bantuan daripada anggota bomba lebih daripada tiga jam selepas lengan kiri kanak-kanak itu datang daripada pengisar daging.

 Ibu kanak-kanak itu, rumah mereka adalah Wonton, ban snek hari perniagaan, lebih daripada 9:00, dia dan suaminya dengan daging pengisar daging dipintal baik, pergi ke sibuk dengan perkara-perkara lain.


sponsored links

Lupa untuk mematikan kuasa pengisar daging, dan tidak lama lagi saya mendengar jeritan kanak-kanak itu, tangan kiri kanak-kanak itu dimasukkan ke dalam pengisar daging.

4:00 dan setengah, yang arah bertentangan Hospital Kanak-kanak kelajuan pengisar daging, yang lengan kanak-kanak itu untuk tampil, daging malangnya kotor pengisar, dan lengan ke dalam yang masa pengisar daging adalah terlalu lama, tangan kiri kanak-kanak itu telah dipotong.

Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Isteri mana tak marah suaminya gunakan wang simpanan beli pesawat buruk dan bukanya beli Ferrarri?


LONDON: Seorang isteri berang apabila suaminya membelanjakan wang simpanan mereka untuk membeli jet pejuang, sekali gus menghancurkan impiannya memiliki kereta Porsche terpakai.

Pasangan suami isteri itu bertengkar apabila Mustafa Aziz menggunakan wang mereka sebanyak 6,995 (RM33,839) bagi membeli jet pejuang MiG 15.

Jet buruk itu pernah digunakan tentera udara Iraq ketika negara berkenaan berada di bawah penguasaan Saddam Hussein.

Selepas membeli jet buatan Republik Czech itu, Mustafa, 45, terpaksa mengaku kepada isterinya Mamu, bahawa ia tidak boleh terbang lagi.

Malah, tidak banyak yang boleh dimanfaatkan pada jet berkenaan.

Mempunyai hobi mengumpul barang kenang-kenangan berkaitan pesawat, Mustafa berkata, Mamu, 32, memang meradang kerana tidak bersetuju dia membeli jet berkenaan.

“Malah dia menganggap saya bodoh,” katanya kepada media, semalam.

Bagaimanapun, kata Mustafa, dia “bersyukur” kerana isterinya itu “wanita yang sangat memahami.” Kali terakhir jet MiG 15 itu terbang ialah pada lapan tahun lalu.

Ia diimport ke Britain oleh seorang lagi peminat pesawat kenalan Mustafa.

Disebabkan saiznya terlalu besar untuk garaj rumah Mustafa di Wallington, London Selatan, jet itu hanya diletakkan di luar rumah. Ia hanya menjadi tempat simpan kokpit pesawat Hawker Siddeley HS125 dibeli Mustafa sebelum ini. - TS




Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Ikan Lohan Dalam Laut atau Asal Usul Kartun Shrek?


Ini kan spesis apa is pun tak tahu macam ikan lohan je kan? Tapi dalam laut dia hidup, tapi kalau korang tengok betul2 is rasa inilah ilham untuk mencipta watak kartun Shrek yang kaler hijau tu ada persamaan tak korang tengok?

<<++++++ Cuba korang tengok ada apa?

Pelik gak ikan nie kesian dier sebab ada benjol kat tengah dahi dia hehehehe nasib baik bukan Flower horn kan?








Tadaaaaa sama kan? kan kan?



Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Ipad Rosak Tetapi Masih Laku dan Berharga US$10.200


Sebuah iPad generasi pertama dengan keadaan agak rosak muncul di eiPad generasi pertama dengan keadaan rosak muncul di eBay dengan harga luar biasa, yakni US$10.200 . Gadget ini masih lagi laku. Ingin tahu?

<<++++++Tak percaya rujuk kat link sebelah nie ok? 

Keunikan dari tablet rosak ini adalah gadget ini miliki satu fitur yang tak akan boleh Anda temui di iPad mana pun, yakni dua port "docking"di bahagian bawah dan di samping. Dulu, ada khabar menyebutkan, Steve Jobs bermain dengan idea dual-dock iPad.



Keuntungan dari konsep ini adalah Anda boleh menggunakan iPad ini dengan aksesoris posisi horizontal. Saat muncul di eBay, iPad ini menarik 23 penawar.

Penjualnya, aaps69 mengatakan,Prototip ini merupakan satu dari jumlah terbatas yang dibuat Apple dan sangat jarang ditemui".

Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Fiat Memalukan Volkswagen Dalam Google Maps


Selama ini kita berfikir bahawa persaingan promosi antara dua brand raksasa selalu menghabiskan banyak dana dan tenaga. Tapi pengeluar kereta Fiat membuktikan bahawa hal itu tidak benar.

<<++++++Tak percaya rujuk kat link sebelah nie ok?

Lihat bagaimana cara pengeluar Fiat mempermalukan pengeluar kereta saingan mereka, Volkswagen, dengan memanfaatkan salah fitur percuma dari Google, Google Maps.

Apa yang dilakukan oleh pihak Fiat adalah sebuah hal yang sangat sederhana, iaitu memarking salah satu keretal produksi mereka TEPAT di depan pintu masuk bangunan Volkswagen di Swedia.



Dan mereka melakukannya TEPAT pada saat kereta Google Street milik Google sedang meronda di depan bangunan Volkswagen.

Cara ini cukup mudah dan bahkan boleh diatakan percuma jika bangunan Volskwagen di Södertälje tak memberlakukan tiket parking.


Sekarang, jika kita lihat ketentuan dari Google, mahu tak mahu Volkswagen harus rela menunggu selama setahun penuh, atau bahkan lebih, agar pintu masuk mereka bersih dari 'pameran' kereta milik 'musuh' .
sponsored links


Baik Fiat mahupun Volkswagen tidak mengeluarkan komen mereka mengenai hal ini. Tapi sepertinya tak sulit untuk membayangkan apa yang saat ini terjadi di belakang layar.

Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Sebab-sebab Larangan Makan dalam LRT


Dorang kat LRT tu bukan sengaja nak larang korang semua untuk makan dalam LRT. Sebab yang is pikirkan positive setelah menelaah gambar dibwah nie is rasa sebabnya ialah takut makanan tumpah, rugi membazir al=malan syaitan. Korang beli makanan kat area LRT tu mahal kalau tumpah rugi beb, lagi pun takut tertumpah kena orang lain, boleh tercetusnya perbalahan dan pergaduhan nie,
<<++++++Tak percaya rujuk kat link sebelah nie ok?

Lagipun bukan ada cleaner nak kerja dalam LRT tu gila pening kepala cleaner tu dahla LRT tu sekali break terus terbang semua orang hahahhhhaaaaaaaa.





Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Terperangkap dicuram Wanita Berbogel yang terlampau


Wanita itu terperangkap dalam masa AS tempatan, 22 San Diego, California tebing; kini hanya tahu nama yang terlekat pada cenuram wanita telanjang diselamatkan dengan jayanya, tetapi masih tidak tahu identiti wanita, dan mengapa telanjang munculdi tarik 450 kaki tebing di laut!

Kenapalah nak tunjuk hebat dengan berbogel dan panjat ke tebing yang curam? Ke wanita ini kena culik atau mangsa rogol dan bunuh yang berjaya melepaskan dirinya? Posible kan? sebab kawasan tu strategik untuk merogol dan bunuh macamdalam cerita C.S.I tu.






Ini yang dikatakan Born To Be Otai


Lepas di kejutkan kejadian budak beumur 2 tahun menghisap rokok,kini di kejutkan pula seorang budak perempuan berumur 3 tahun berasal dari Huizhaou China menghisap rokok dan meminum beer.

Budak perempuan ini mula berperangai pelik ini selaepas kejadian kemalangan yang menimpanya pada tahun lepas yang menyebabkan dia koma selama 5 hari dan beberapa kecederaan.

Ibunya mengatakan bahawa budak ini boleh meminum beer sebanyak 3 gelas dan boleh menghisap rokok sebanyak satu atau dua kotak.Dia juga gemar memakai pakaian lelaki.

Manakala budak lelaki yang berusia 2 tahun yang bleh menghisap rokok 40 batang satu hari telah berjaya mengurangkannya .Dia kini hanya menghisap 15 batang satu hari kerana di beri terapi agar dia leka bermain dan dijanjikan kereta untuk keluarganya sekiranya dia berjaya berhenti merokok.

Nak mampus cepat ke hapa budak perempuan nie? Yang si ibu tu boleh larang dengan tak berikan dia rokok dan beer atau jangan letak rokok dan beer langsung didalam rumah. Benda nie bukan kagum tapimerosakan akhlak serta kesihatan budak nie sahaja.







Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Fesyen untuk seorang yang paranoid untuk bersiar-siar


Inilah fesyen untuk seorang paranoid untuk keluar bersiar-siar (paranoid macam is). Bila pakai pakaian yang pelik serta tak serupa orang, barulah si paranoid terasa megah serta gagh untuk keluar jika tidak asyik berasa seperti orang sedang memerhatikan sitiap langkah si paranoid itu. Bila pakai pelik baru orang sekali ja pandang terus tak pandang sebab orang anggap kita gila huhuhuhuuu.





Ada jual kat man errkk baju yanggambar atas tu korang tahu tak?

Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Perempuan Cantik dengan Perangai tak senonoh yang terlampau


Biar betul nie, korang nampak apa yang is nampak nie? Perempuan nie is rasa macam pelakon cerita Heroes jer kan? kan? betul tak? Kalu betul memang cantik lah perempuan nie, tapi korang tengok disebalik kecantikkan perempuan nie ada yang tak senonohnya dan kurangnya.

Adaka patut di pegi korek bontot dia? Pastu pegi jilat2 pulak tangan dia tu, isk isk isk pengotor dan tak senonoh betul, keturunan arnab ka hapa nie? Kalu ucing iyalah tapi tak lah sampai korek bontot lagipun kucing tu binatang tak pegi sekolah pun.

Mesti masin, kelat,masam semua dok ada all-in-one punya nie kan? hahahahahahahahahaha.





Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Superman ker Ironman ker Kapten America nie?


Budak nie punya lah kuat sampai bengkok habis jambatan di tariknya, kalau Superman pun belum tentu boleh buat macam nie, tambahan pula Ironman jauh sekali Kapten America nak buat jambatan nie jadi bengkok. Dahsyat sungguh kekuatan budak lelaki nie kalau ambik jadi askar pun tak boleh jugak nanti habis kemek kereta kebal di kerjakannya.




Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Lelaki yang suka mengendap sungguh terlampau


Adakah patut sempat mengendap kat dalam kedai? Memang tak patut betul mengendap seluar dalam perempuan pulak tu mesti mamat nie masa sekolah dulu tak kesampaian mengendap spandewr budak perempuan masa turun tangga kan? Hewhehehehehe itu lah masa kecik2 suka buat tak senonoh dah besar masih terikut2 lagi perangai lama.

kalau masa kecik dulu belajar akhlak mesti benda macam nie tak kan terjadi punya.





Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...