Khamis, 18 Oktober 2012

Penurapan tar baru di dalam Flat Ijau


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua Santai iskandarXer. Petang nie is kongsi cerita dengan korang pasal penurapan tar baru dalam Flat Ijau iaitu tempat is buka kedai cybercafe nie, disalam Pekan Simpang 4, Balik Pulau, Pulau Pinang.

Haru biru bunyi dibuatnya dalam flat ijau nie, biasalah kerja-kerja nie memang lah berbunyi bising tapi kan orang yang dok menempek kat tepi tu la dok wat pandai lebih macam tu macam nie, tambahan lagi kereta-kereta ada yang ownernya tak ubah2 lagi sedangkan notis dah keluar seminggu dah. Memang ralat la benda nie terjadi, kalau ikut kan hati pekerja tu dorang nak angkat pakai forklift je tak pun dorang tolak ramai-ramai, kang rosak break keta tu pulak.

Tapi bagus gak la tar nie diturapkan, dah macam kena mortar dah is tengok, berlubang lubang sana sani, leh bela ikan kalau isi air dalam lubang2 tu tadi korang tau tak?


iskandarx.blogspot.com,santai,Balik Pulau,Flat ijau,Simpang 4,Penurapan tar baru di dalam Flat Ijau

iskandarx.blogspot.com,santai,Balik Pulau,Flat ijau,Simpang 4,Penurapan tar baru di dalam Flat Ijau

iskandarx.blogspot.com,santai,Balik Pulau,Flat ijau,Simpang 4,Penurapan tar baru di dalam Flat Ijau

iskandarx.blogspot.com,santai,Balik Pulau,Flat ijau,Simpang 4,Penurapan tar baru di dalam Flat Ijau

iskandarx.blogspot.com,santai,Balik Pulau,Flat ijau,Simpang 4,Penurapan tar baru di dalam Flat Ijau

iskandarx.blogspot.com,santai,Balik Pulau,Flat ijau,Simpang 4,Penurapan tar baru di dalam Flat Ijau

iskandarx.blogspot.com,santai,Balik Pulau,Flat ijau,Simpang 4,Penurapan tar baru di dalam Flat Ijau

iskandarx.blogspot.com,santai,Balik Pulau,Flat ijau,Simpang 4,Penurapan tar baru di dalam Flat Ijau

iskandarx.blogspot.com,santai,Balik Pulau,Flat ijau,Simpang 4,Penurapan tar baru di dalam Flat Ijau

iskandarx.blogspot.com,santai,Balik Pulau,Flat ijau,Simpang 4,Penurapan tar baru di dalam Flat Ijau

iskandarx.blogspot.com,santai,Balik Pulau,Flat ijau,Simpang 4,Penurapan tar baru di dalam Flat Ijau


Faizal and the gang tengah rehat


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada seua Santai iskandarXer, hahaha ada lagi laa gambar kucing is nie hehehehe. Kali nie baru tadi is snap gambar Faizal and the gang tengah tidur tengahari.

Memang runtin biasa kucing tidur ditengahari nie ala manusia pun sama la jugak kan? Kekadang bukan tidur tengahari tadpi belum bangun lagi walaupun tengahari rambang nie. Kalau ahli Feqah atau pelajar pondok memang dorang akan tidur tengahari sebab berjaga malam mengaji serta beribadat.


iskandarx.blogspot.com,santai,Santai iskandarX,Faizal and the gang tengah rehat
isssy iskandarX nie aku bagi penampaq kang tak nampak aku tengah rehat ker?

iskandarx.blogspot.com,santai,Santai iskandarX,Faizal and the gang tengah rehat
ahaa kan abang Faizal kan Jupiter mencelah


iskandarx.blogspot.com,santai,Santai iskandarX,Faizal and the gang tengah rehat
aku xder hal jangan pegang aku dah nak ambik gambar ambik je

iskandarx.blogspot.com,santai,Santai iskandarX,Faizal and the gang tengah rehat
alaaa iskandarX Charlicaplin xsempat nak posing la

iskandarx.blogspot.com,santai,Santai iskandarX,Faizal and the gang tengah rehat
Pluto wat derk je masa is ambik gambar dier

iskandarx.blogspot.com,santai,Santai iskandarX,Faizal and the gang tengah rehat
Naili / Naily marah is masa ambik gambar dia

iskandarx.blogspot.com,santai,Santai iskandarX,Faizal and the gang tengah rehat
Nuptune wat muka sebik

iskandarx.blogspot.com,santai,Santai iskandarX,Faizal and the gang tengah rehat
Aik bila masa pulak si Faizal nie bangun nie?

iskandarx.blogspot.com,santai,Santai iskandarX,Faizal and the gang tengah rehat
Aiyaarrkk time nak minum je mesti lambat isi air nie yang bengang nie

iskandarx.blogspot.com,santai,Santai iskandarX,Faizal and the gang tengah rehat
Nindia limau dok berbuah tapi is tengah snap curi-curi gambar The Crimsom Cat nie sebab dorang marah is hehehe

is pun dinner lambat semalam


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera Santai iskandarXer semua. Semalam is dinner dengan bihun sup je. Simple but best gak sebab bihun sup nie untuk diet punya, dalam sup ada kubis dan bunga kubis dan halia. Untuk menjaga kesihatan is pun try2 lah makan walaupun is nie kategori karnivor, (eh itu kategori untuk binatang lah yang memakan daging). Xkisah lah sebab is tak tau nak dec dalam Bahasa Melayu tentang kategori manusia memakan daging nie.


iskandarx.blogspot.com,is pun dinner lambat semalam,santai,bihun sup,dinner,lambat,diet

Korang semua berdiet tak sekarang nie? Boleh kata semua makanan yang dijual diluar mengandungi kolesterol tinggi dan lemak lebihan dan juga berasid. Semua tu memang tak bagus untuk kesihatan kita ok?

Faizal And The Gangs Dinner lambat


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera Santai iskandarXer semua!!! Hari nie is nak publish gambar kucing kat rumah is lagi hahahahah jangan marah aaa. Malam tadi punya gambar is snap, tapi is malas nak upload semalam dah beban nak mengadap komputer dah.

Semalam is balik lewat sikit pukul 1.30 pagi jadi dorang kucing nie pun menjadi tak tentu arah sebab dorang lapik2 pun petang tadi je, si Faizal tu lah muka macam nak marah is je sebab tak bagi dia makan lagi. Terus menerpa kat is dari dok duduk ala-ala nak tidur tu di atas meja lepak dia lah.


iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Rutin biasa Faizal jilat badan dulu

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Faizal nak mengamuk sebab lapar nie

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Mana pi makanan nie Faizal dok tanya is

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
ishh is nie aku sepak kang tak bubuh la maknan

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Ok sekarang kita buat senaman cakar alas kaki

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Charlicaplin tengah belajar senaman daripada Faizal

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
La tak betui tu hang buat Pluto oiii Faizal tegur

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Uiiihh gatai nya belakang aku nie Faizal kata

Yeeaaahh Laili pun nak tunjuk Terror dengan anak2 menakan dia semua sebab anak dia join skali



iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Bila lah si is ni nak bubuh makanan nie lapar nie

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Akhirnya penanti itu bukan sia-sia makanan on the place now

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Laaa Laili nie asyik duduk je lagi napa?

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Solehah tengah tengok apa tu?

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Nak join ke tak party nie?

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Cek malu la is dok ambik gambaq apa?

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Nindia, Puteh datang nak tumpang sekaki

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Haaa dok tangkap gambaq Puteh napa is?

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Jupiter terkejut sebab jadi artis Santai iskandarX

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Laili nie dok rileks lagi semua dok makan dah tu

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Ini Naili / Naily anak Laili dia ada celak dengan gincu

iskandarx.blogspot.com,Faizal And The Gangs Dinner lambat,Santai iskandarX,santai, Faizal, Jupiter, Pluto, Puteh, Laili, Naili, Solehah, Charlicaplin, Neptune, dinner
Aaaa ampa semua nak tunggu tunggu lah biaq aku bedai semua kata Faizal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...