Khamis, 4 April 2013

You have won 2 tickets to Ip Man: The Final Fight!


santai, Santai iskandarX, movie, is, dapat, tiket, wayang, percuma, Ip Man, The Final Fight


Ahak, is menang tikket wayang untuk Filem Ip Man: The Final Fight. is menang 2 pulak tu hehehehe saper nak pegi tengok wayang dengan is? Lama tak la lama sangat is tak pegi tengok wayang nie, seronok gak leh rileks2 tengok wayang.

Apa pun terima kasih kepada Klips seba sudi bagi is menang tiket wayang tu. Akan mendtang bagi la kat is tiket banyak-banyak yea? sebab kawan-kawan is ramai hehehehe, pegi tengok ramai-ramai nie lagi best daripada pegi sorang.

Baru rasa ada geng sikit tak gitu kawan-kawan? Sekarang nie is tengah reply email tu untuk suruh dorang poskan tiket wayang tu nanti dapat is updatekan lagi entri nie dengan gambar tiket pulak ok?

Storyline
In post war Hong Kong, legendary Wing Chun grandmaster Ip Man is reluctantly called into action once more, when what begin as simple challenges from rival kung fu styles soon draw him into the dark and dangerous underworld of the Triads. Now, to defend life and honour, he has no choice but to fight one last time

Director
Herman Yau

Casts
Anthony Wong, Eric Tsang, Gillian Chung, Jordan Chan

Genre
Action & Adventure, Drama


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...