Memaparkan catatan dengan label dah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label dah. Papar semua catatan

Khamis, 16 Mei 2013

Aik Google Plus Share dah bertukar wajah lagi?


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog is dan sahabat-sahabat sekaliannya. is bukan apa is terkujat aikkk awat muka is pulak kuar masa nak publish ke G+ nie? Dah tukar lagi Google Plus nie?

santai iskandarX, google plus, interface, design, dah, tukar


Button punya design macam pernah nampak takkan google pun cedok design orang kowt? heheheheheeh ngaku kekurangan itu bagus tak gitu? Kalau korang tengok balik la kan, nampak macam twitter + Linkedin, kan? kan? kan?

Ala biasalah Google memang macam tu apa pun akan dorang berusaha untuk meningkatkan mutu dan kualiti produk dorang walaupun percuma mahupun berbayar.

is ucapkan syabas kepasa Google Plus sebab make improvement pada design walaupun kecik sebab bosan gak la is tengok interface yang sama hari-hari. Blogging dah lama benda yang sama dok hadap memang menyampah tau huhuuuuu.

Ok keep going surprise your client dan is harap lepas nie Google akan dapat bersaing sepenuhnya dengan Oracle. :P 

Ahad, 14 April 2013

Yeeahhh Tiket Wayang Percuma is sudah sampai!!!


santai, santai iskandarX, KLIPS Malaysia, Ip Man, The Final Fight, Tiket, wayang, percuma, is, dah, sampai


Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog is yang setia serta sahabat-sahabat  is sekalian. Hari nie abang is cakap hang tak pi ambik ka surat hang dalam postbox tu? Haaa surat? Mesti dari KLIPS Malaysia punya iaitu dua voucher untuk tiket wayang Golden Screen Cinema.



Tengok-tengok memang betul lah, surat daripada KLIPS Malaysia. Dorang hantar ke rumah is ahak, kalau tidak nak kena turun ke office, ala KLIPS, is punya tempat jauh laa hehehe tapi terima kasih sebab sudi gak hantar voucher untuk dua keping tiket wayang kepada is yea?



Iya alamat Kampung kan selalu orang pobia nak hantar kan? Tapi is cakap la kat Penang alamat Kampung bukan asing la, sebab dalam kampung kat Penang skang nie dah hebat dah, dah njaik taraf, kampung is sendiri HQ Balai Bomba  ada, Flat baru nak bina ada, yang terbaharu, masih dok kepung lagi dengan pagar zink tu, nak buat MEgaMall tak tau mall apa.



Gempak tak kampung is? isk isk isk gempak la jugak kan? tapi is risau gak la kalau betul Mall memang betul wujud kat sini, so Balik Pulau akan jadi bandaraya tak lama lagi. Huh huh huh berdebar-debar nie. api kalau kat Mall tu ada Golden Screen Cinema lagi bagus kan? Leh is tebus tiket KLIPS Malaysia kat situ je.



Haa senang leh is tolong kampen KLIPS Malaysia dengan lebih berkesan sebab apa? Sebab Panggung Wayang pun dekat je sale mesti banyak kan?



Apa hal pun syukur alhamdulillah ke hadrat Illahi dan terima kasih kepada KLIPS Malaysia sebab sudi beri peluang pada is untuk memenagi dua tiket percuma. is tak sabar nak gi redeem nie nak tengok Ip Man The Final Fight. Memang menjadi favorite movie is dah IP Man nie.





Kalau korang lom ada akaun KLIPS sila lah daftar kat sini ok? KLIPS Malaysia.

Tentang KLIPS Malaysia.

Rabu, 3 April 2013

Google Plus Header Picture dah Bertambah besar


google, google plus, header, cover, dah, jadi, besar


Hmmm is pun terkejut gak, sebab tetiba ja is menjenggah ke Profile G++ is terus Google suruh update kan gambar header tu sebab dorang kasi bagi besar, leboh tembam dan mantap.

Hehehee tapi tak lah besar sangat pun sebab is kena crop gak header is sebab size header is tu size sebenarnya 1600, tapi apa pun best la tengok gambar profile tu jadi tembam, nampak comey macam is hehehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...