Memaparkan catatan dengan label IM. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label IM. Papar semua catatan

Khamis, 16 Mei 2013

Kenapa Blog Santai iskandarX is Kategori Internet Marketing Blog?


santai iskandarX, internet marketing, IM,blogging, publisher, affiliate


Yeeeaahh mesti ada gak kan yang tertanya-tanya kenapa is kategorikan blog santai nie sebagai internet marketing blog padahalnya mula-mula is hanya update tentang personal story je kan? Sebabnya adalah Internet Marketing adalah gabungan tentang apa yang kita buat dalam internet, blogging, affiliate, direct selling (jual produk sendiri), MLM, Auditory , review, novelist, journalist, news dan sebagainya dalam satu matlamat, iaitu make money online.

Jadi is gabungkan kesemuanya dan sememangnya termaktup dalam kamus IM, Internet Marketing mengandungi ingredient seperti, personal life, lifestyle, news, tutorial, blogging (sememangnya blog), Auditory  , reviews publisher, dan sebagainya yang kita sememangnya buat hanya untuk make money online from blogging as work at home.

Adakah korang faham apa is merepek nie? Hmmm is bukan lah terror sangat dalam bab nie tapi experience dan experimental dalam bidang nie is rasa dah dekat 11 tahun dah. Yaa sejak is umur 17 lagi dah start benda nie dengan sekupang haram pun takder heheheh sebab tu korang tak terbaca nama is dalam surat khabar ok?

is bukan macam orang lain, lahir dengan kelebihan dan anugerah Allah S.W.T dalam bidang akedemik tapi dengan blogging is rsa is cukup serasi dan is jadikan tempat sebagai meluahkan apa yang is rasa patut dan tak patut, dan juga tempat untuk is kemukakan cadangan is tanpa bantahan daripada mana-mana capitalist yang bermonopoli diluar sana. 

Dalam IM hanya produk sendiri aja is belum release kan pada orang, ada software dan script yang is buat sendiri untuk kegunaan is dan ada yang is beli, panduan pulak pelbagai, is kaji dan belajar try and error, banyak yang sama berjuang dengan is kecundang sebabkan modal, atau rasa jemu tapi bagi is tanpa blogging, sapa lah iskandarX kan?

Macam cerpen pendek la pulak heheheheeee ini adalah wordless dengan text word at most daripada is. is harap sahabat-sahabat dan pembaca setia is diluar sana agar tidak rasa jemu dan teruskan dalam perjuanggan Im ini sebab IM memang boleh buat duit kalau kita bersungguh-sungguh, daripada internet is pernah dapat duit, baju, gadget, tiket wayang dan sebagainya, ebook takpayah bagi tau lah sampai nak penuh 3 TB is simpan. Apa-apa pun terima kasih kerana sudi membaca repekkan iskandarX pada hari ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...