Ahad, 2 September 2012

Internet dok mai laju idea lak takder




Memang susah tul lah bila internet dah laju, idea pulak makin kurang nak mengarang apa tak tau kat entri baru nie.

Hehehehe sesamer lah kita mencari idea untuk tajuk baru entri post yang terbaru yerk? Idea ada banyak, boleh tengok kat widget busuk.org tu, belambak topic dorang main untuk niche blog dorang tu. Ada yang is tengok sehari sampai 300 post dia update dalam blog hamba Allah nie. Memang rajin gila, tapi bagus untuk poket dihujung bulan, betul tak?

Kalau yang belum earn apa-apa dari iklan2 yang korang pasang kat blog tu, is nasihatkan supaya korang teruskan update, nak copy-paste pun tak per janji linkback balik pastu ubah sikit tajuk dengan ayat perenggan pertama tu kasi unik sikit, baru trafik datang macam banjir. Junuh gak kalau traffik banjir, blog leh lagging macam haper lagi.

Ok is rasa ini entri penutup sebab is punya kepala hotak dah lemau, beteri dah habis sebab is asyik setting pc client tadi kaw-kaw punya disebabkan desktop pcnya jenis lama jadi is terpaksa perah ilmuan is untuk melajukan pc tersebut, jumpa lagi esok, Assalamualaikum.


Post Tag: Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Luar Negara Bodoh Pelik Gila

Cupcake serangga Memang Sedap nyum-nyum



(Reuters) - Need more protein in your diet? Try adding worms to your chocolate muffin recipe mix, or spice up a mushroom risotto with a sprinkling of grasshoppers.


(Reuters) - Perlu lebih protein dalam diet anda? Cuba menambah cacing campuran muffin coklat resepi anda, atau rempah sehingga risotto cendawan dengan percikan daripada belalang.

"The Cookbook Serangga", yang keluar pada hari Selasa dan ditulis dalam Belanda, mengandungi ini dan lain-lain resipi yang luar biasa dan bertujuan untuk menggalakkan serangga sebagai sumber protein.


"Saya melihat ini sebagai langkah seterusnya ke arah pengenalan serangga pada menu restoran di Belanda. Saya juga mengharapkan orang ramai untuk membeli buku dan mula memasak dengan serangga di rumah," kata Marcel Dicke, seorang profesor di Universiti Wageningen yang pakar dalam makanan dan pengeluaran makanan.

Untuk menandakan pelancaran buku di Wageningen, pakar serangga chef Henk van Gurp akan cuba untuk menetapkan rekod untuk memasak pai terbesar di dunia belalang.


Penyelidikan oleh saintis di universiti menunjukkan bahawa serangga boleh menyediakan sumber terbaik protein untuk memenuhi keperluan penduduk yang semakin meningkat. Pada masa ini, 70 peratus daripada tanah pertanian digunakan untuk pengeluaran ternakan.


Dicke berkata bahawa dengan penduduk dunia dijangka mencecah 9 bilion menjelang 2050, ia akan menjadi sukar untuk menyediakan protein yang mencukupi untuk semua orang kerana tidak akan menjadi tanah yang cukup untuk menaikkan ternakan.



Nilai pemakanan serangga adalah serupa dengan mereka daging, dan pelepasan gas rumah hijau daripada pengeluaran serangga adalah seratus kali lebih rendah daripada dalam pengeluaran babi, berkata universiti.

Dicke berkata bahawa rintangan terbesar kepada penggunaan serangga sebagai sumber protein mungkin di negara-negara di mana orang digunakan untuk makan sebahagian besar daging.

Mereka yang tidak boleh diganggu untuk membeli-belah, menyediakan dan memasak pepijat untuk diri sendiri boleh merasai mereka di beberapa restoran di Belanda.

Restoran Specktakel di bandar Haarlem, hanya barat Amsterdam, berkhidmat pelanggan lima kursus menu hidangan serangga bulan lepas, manakala khas bulan ini adalah daging pai ditaburi dengan kacang, biji dan cacing.

Yum-nyum bestnyer cupcake cacing nie


Tetapi Mark Van Kimmenaede, seorang chef di Specktakel, tidak mengharapkan serangga untuk menjadi sangat popular kerana rasa tertentu mereka.

"Ia tidak pergi juga dengan ikan, sebagai contoh," katanya.

"Ia adalah baik untuk mempunyai satu atau dua hidangan dengan serangga pada menu, tetapi ia telah tinggal berseronok." (Pelaporan By Ivana Sekularac, penyuntingan oleh Paul Casciato).



Shark Mencuri Ikan Pancingan Sarah Brame




Wanita yang dibuat terkenal dengan video virus menunjukkan reaksi ketakutan beliau apabila yu tidak disangka-sangka menyambar umpan pada akhir baris nelayan itu berkata, dia telah tidak perlu untuk pergi berhampiran lautan sekarang.

Tunangnya yang ditangkap reaksi beliau dicampur kata lontaran, bagaimanapun, berkata beliau telah pun menyelam semula ke dalam cuba untuk menangkap jerung untuk kebaikan.

"Ia akan menjadi baik untuk mendapatkan ia pada pertama cuba ... tetapi kita tidak dilakukan cuba," William Moore berkata hari ini pada "Good Morning America," muncul secara langsung dengan tunangnya, Sarah Brame, dari tempat di luar rumah percutian mereka di Cherry Grove, SC, di mana pertemuan yu berlaku.

"Kami sebenarnya rigged lembu sejurus selepas video yang telah ditembak dan kita melemparkan umpan dan sebenarnya ketagih yu dan cuba untuk menangkap ia," katanya.
Moore Franklinton, NC, telah membantu kekili Brame tangkapan pertama pada perjalanan memancing Selasa apabila mereka, bersama-sama dengan bapa tiri, Brame Van Hughes, mendapat kejutan seumur hidup.

Sebagai Brame reeled dalam ikan dram merah dia hanya ditangkap, yu menusuk melalui air dan meraih beliau menangkap.

"Ia adalah gila. Ia jujur ​​jenis takut saya, "Brame katanya. "Tidak ada bukti di mana-mana bahawa dia telah mengintai di dalam air."

Video yang diposkan ke YouTube oleh Moore dan berhak, "Satu Itu Got Away," menunjukkan apa yang berlaku seterusnya. Walaupun Brame terkejut oleh jerung, dianggarkan oleh keluarga untuk menjadi jerung lembu antara 4-6 kaki panjang dan berat lebih daripada 200 pound, dia tidak berada di kerugian untuk perkataan, melepaskan rentetan menjerit-dicampur kata lontaran dan menangis untuk membantu.

Yu terlepas tetapi Moore dan Hughes kekal gentar, merekrut saudara lain dan akan kembali ke dalam air hanya beberapa minit kemudian untuk cuba lain pada yu ternyata lapar.

"Mereka rigged sehingga salah [Hughes] beliau chums besar dan melemparkan keluar badan dram penuh dengan [didengar] potong dan yu mengambil umpan," Moore berkata. "Maksud saya dia tidak duduk di dalam air 10 minit dan dia telah mengambil umpan."

"Kami berjuang beliau selama kira-kira 45 minit tetapi akhirnya dia memecahkan garis kami," katanya.
Pasangan itu berkata mereka berenang di sekarang yu-dipenuhi air berhampiran rumah percutian mereka dua tahun lalu tetapi tidak pada tahun ini. Brame mengatakan dia mempunyai "tidak perlu" untuk mendapatkan di perairan sekarang, manakala Moore berkata dia akan terus mencuba dan membuat janji untuk membawa bukti tangkapan besar "GMA" pertama.

"Jika kita cangkuk yu, saya suka untuk kembali dan mengambil gambar dan menunjukkan kepada anda semua," katanya.


Post Tag: Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Luar Negara Bodoh Pelik Gila

Jangan tengok pada keindahan luaran sahaja




Comey tak Harimau Malaya nie? Haaa jangan dok ingat dia jinak ok? Sekali dia terkam terus masuk perut dia hehehehe.

Post Tag: Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Luar Negara Bodoh Pelik Gila

Memang Gempak dan mewah Kereta Mercedes lelong nie









Mercedes-Benz CLK GTR buatan tahun 1998 ini akan tampil dalam acara lelong di RM Auctions’ Monterey pada 17 Ogos dan harganya diperkirakan sekitar satu juta poundsterling .

Post Tag: Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Luar Negara Bodoh Pelik Gila

Jessica Alba tak reti pakai seluar dalam gak?




Jessica Alba memang tergolong dalam category artis Hollywood yang suka tayang tayang body nie. Mentang2 body dia cantik dok suka tanyang2 bagi orang lain stim pulak.maksiat nie, berdosa besar tau!!!.


Jessica Alba Upskirt No Panties Pics

Jessica Alba Upskirt No Panties Pics

Jessica Alba Upskirt No Panties Pics

Jessica Alba Upskirt No Panties Pics


Post Tag: Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Luar Negara Bodoh Pelik Gila

Tadi is punya kalut buka email buka adsense dashboard




Pasai apa kalut is? Pasai tadi is punya blog is tengok Google Adsense tetiba tak keluar2. Puas is refresh banyak kali browser is, clear cookies, empty cache, tak cukup is clear temp file windows dengan cache windows.

Lepas tu is flush DNS, termasuk sekutuannya, pun tak keluar2 Google Adsnse. Aik kena banned ke aper blog aku nie? Dashboard Google Adsense is tetap leh log in makna kata account masih aktif dan tak kena block atau banneda ccount. Is check pulak email mana nak pi tau kowt kowt kena warning ke haper ker, pun tadak pun email yang datang dari Google Adsense.

Jadi is try usha kat Custom Channeling, ada impression ke tak? Is tengok ada tapi apasal blog is tak kuar iklan Google Adsense lagi nie? Is copy paste url blog is is buka kat Mozilla Firefox, hasilnya Google Adsense is ada, running dengan bangganya. So is dah tahu apahal yang sedang berlaku. Rupanya Google Chrome nie ada masalah syn dengan Java, Google Chrome baru nie lambat loading Java, sebab tu is perasan atau korang sendiri perasan kalau time nak buka memula Google Chrome dia jadi lembs semacam kan?:



Itu lah yang terjadi, dia lambat nak load JavaScript. Tapi javascript sendiri sebenarnya dah lembs sejak dulu lagi sejak dia gunakan coding FX nie. Lembs tahap gaban. Bila running software bassed on javascript mesti lembs, lepastu memory pc pun performing gila punya berat sebab dia telan RAm banyak.

Is punya Desktop pc ada RAM 8GB tu pun dia lembs sebab makan punya banyak memory GHZ, makna kata dia makan performing Processor banyak2. Apahal dia suka makan CPU punya cache banyak2 is pun tak tau sebab is tak dibriefkan tentang coding FX nie secara detail lagi. nanti is tahu sebabnya is bagi tau korang ok?


Post Tag: Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Luar Negara Bodoh Pelik Gila

Fuh best lama tak reformat Pc client


Memang best bila mula balik reformatting pc client, tambahan pula guna windows xp pro sp2, memang mencabar minda dan kesabaran apabila pc client tu motherboard PC400, iaitu motherboard untuk Pentium 4 yang lama tu.

Memang susah nak cari driver nya tambahan pula manufacture motherboard tu dah retired dari menggeluarkan motherboard, dorang sekarang hanya keluarkan soundcard dan videocard embed sahaja company Astron.

Memilau is cari driver untuk board nie sampaikan website Russia dan Indonesia is explore, hasilnya boleh lah nak guna pakai driver2 yang dorang post tu, yang lain is download installkan manual satu2 daripada Intel website.

Mahu tak mahu is kena gak buat apa yang dah dimulai, harddisk client is kali ini memang cukup is geram, sebabnya dia tak nak windows 7, kalau tidak memamng senang kerja-kerja is nak menggerjakannya Pc tu. Ok nanti ada update pasal pc nie lagi is bagi tau lain, jumpa di entri post yang lain pula.

Post Tag: Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Luar Negara Bodoh Pelik Gila

[Pic] Lovely Julie Woon Gambar




santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

Untuk tatapan yang berumur sahaja yang muda-muda jangan tatap ok? Sebab niche nie banyak orang tengok so is refresh sikit nanti ada gambar Julie woon yang lain lagi is letakkan sekali, tak pun is sendiri gi shoot pic dia.

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki



santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki

santai, selebriti, foto julie woon, gambar julie woon, julie woon, julie woon hot, julie woon photo, julie woon pic, foto seksi julie woon, gambar bogel julie woon, gambar panas julie woon, gambar seksi julie woon, juli woon, julie woon bercium, julie woon biodata, julie woon bogel, julie woon facebook, julie woon hot pic, julie woon hot pics, julie woon pics, julie woon picture, julie woon pictures, julie woon savvy, julie woon seksi, julie woon wiki


Post Tag: Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai julie woon
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...