Rabu, 15 Mei 2013

Aik Maner Pegi NuffnangX nie?


Ahaa mesti korang pun tertanya-tanya kan mana pegi NuffnangX sekor nie menghilang? is pun dok jenuh mencari tapi rupa-rupanya Nuffnang dah tukar brand NuffnangX ke IMoTiv daa.

Nuffnang, NuffnangX, Imotiv

Imotiv is a blog reading app that lets you organize your favorite blogs onto one single platform so you can read them on the go. Our special technology breaks down wordy articles, picking up the most expressive line in a blog post. You can now easily choose what you want to read in the shortest amount of time.
Itu dia penerangan ringkas pasal Imotiv nie pada muka depan sitenya. Pehal la pulak tukar brand?

Tapi apahal pun best gak ada perubahan nie lagi pun guna my fav color, merah tu heheheehe.

6 ulasan:

  1. a'ak cheery pun tertanya-tanya gak..tukar brand yeh,,bawu tahu.smlm perasan tp malas nak baca..kihkih

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la pasal ingat kan apakah imotiv tu pasal sidebar ads tak kuar heran +++ terus klik je banner imotiv tu, rupanya dia replace NuffnangX punya tempat.

      Padam
  2. aiza baru perasan.. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahak mesti aiza dapat CPUV nie kan kan kan? sebab sidebar ads tak tido kalau CPUV yang perasan awal sebab xder CPUV macam is ... isk isk isk. Harap2 bulan nie dapat la lagi CPUV tu kan? nak pump betul2 punya traffik masa dia tengah online.

      Padam
  3. seblum ni diorg ada hntr mail bgtau yg google reader akn dihentikan pkhidmatan. kalau xsilap july kot. so, mana2 blog yg dh di follow atau di subscribe blh di migrate kan ke nuffnangx account. maknanya apa yg kita follow sblm ni msh leh baca spt biasa la.

    aku rs that's why diorg tkr jenama kot. to be more user friendly and control the apps as reader base too...mcm networkblog cnthnya kot...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hmm is pun rasa macam tu lah, tapi bab google reader tu is tak pasti walaupun email yang sama is dapat gak, sebab is issue ke google reader dorang cakap services dorang takder perubahan atau penamatan, kecuali merge dengan mana-mana produk dorang yang power. tapi kalau tengok Nuffnangx tu balik, memang patut la ubah sebab nampak macam app tu kaku tau, maksud is logo dan warna nampak tak menarik huuhuuuu I'm sory Nuffnang yer??

      Padam

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...