Rabu, 17 Oktober 2012

Kyle Kane adalah Little Arnie budak terkuat didunia


Memperkenalkan budak yang telah mengejutkan lelaki terkuat di dunia dengan mengangkat lebih daripada dua kali ganda berat badan sendiri - dan dia hanya berusia 12 tahun.

Kyle Kane telah menjadi budak terkuat didalam dunia hanya dengan mengangkat satu raksasa 22 lbs.

Tetapi Kyle adalah tidak biasa 12-year-old: berdiri 7ins 5ft tinggi dan berat dalam pada 10.5 lbs  dia sudah dua kali saiz kanak-kanak lelaki yang paling.

Ia adalah susuk tubuh yang telah memperoleh dia 'Little Arnie' nama samaran selepas muscleman Arnold Schwarzenegger.

Muda Coventry menghancurkan Persatuan Dunia Benchers dan lifters Mati rekod semasa acara bina badan amal di Kelab Standard Triumph di kampung beliau.

iskandarx.blogspot.com,Kyle Kane adalah Little Arnie budak terkuat didunia,Santai iskandarX,santai, Kyle Kane, little arnie, Arnold Schwarzenegger
Mengambil terikan: Kyle Kane memecahkan rekod dunia dengan mengangkat £ 308 secara besar-besaran
Sehingga itu rekod £ 236, dipegang oleh Amerika Kirby Winson, tetapi Kyle dibuat melihat ini ringan apabila dia mengibarkan £ 308 secara besar-besaran dalam satu lif bersih.

Dan kini Strongman Murid sekolah telah menetapkan tempat beliau memenangi pingat emas Olimpik Britain.

'Saya hanya mahu menjadi seperti muscly seperti yang saya boleh, katanya. 'Semoga satu hari nanti saya boleh melatih dalam Sukan Olimpik atau bersaing dalam Manusia Terkuat Dunia tetapi gagal bahawa saya ingin menjadi seorang bina badan profesional seperti ayah saya.

'Orang mungkin fikir saya telah ditolak ke dalam angkat berat, tetapi saya tidak akan melakukan apa-apa yang saya tidak mahu lakukan. Saya lakukan ini kerana saya menyukainya. Kanak-kanak lain umur saya berkeliaran jalan-jalan yang saya suka untuk melatih.

iskandarx.blogspot.com,Kyle Kane adalah Little Arnie budak terkuat didunia,Santai iskandarX,santai, Kyle Kane, little arnie, Arnold Schwarzenegger


'Rasanya sensasi telah dipecahkan rekod dunia. Ia bukan sesuatu yang banyak 12-year-olds boleh mengatakan bahawa mereka telah dicapai. Tetapi ini hanya permulaan saya mahu terus memecahkan rekod dan menetapkan rekod dunia baru setiap tahun jika saya boleh. '

Tetapi Kyle telah tidak sentiasa ke angkat berat. Hhe mula Kickboxing apabila dia empat, menjadi tali pinggang hitam dengan usia sembilan tahun, dan kemudian, selepas bermain bola sepak ejaan ringkas, beralih kepada angkat berat.


iskandarx.blogspot.com,Kyle Kane adalah Little Arnie budak terkuat didunia,Santai iskandarX,santai, Kyle Kane, little arnie, Arnold Schwarzenegger
iskandarx.blogspot.com,Kyle Kane adalah Little Arnie budak terkuat didunia,Santai iskandarX,santai, Kyle Kane, little arnie, Arnold Schwarzenegger

Powerhouse: susuk tubuh Kyle Kane telah digelar 'Little Arnie' selepas Arnold Schwarzenegger yang merupakan bintang aliran bina badan


Kyle kini berlatih di gym empat kali seminggu dan boleh beralih £ 600 (272kg) dengan kakinya, £ 309 (140kg) deadweight dan bangku-akhbar £ 200 (90kg).

Kekuatan luar biasa beliau meletakkan dia di kelebihan yang besar dalam ragbi - tidak menyebut ditembak meletakkan dan lembing.

Tetapi apabila dia tidak latihan, Kyle menikmati melepak dengan sahabat sekolah beliau di Akademi Grace mana subjek kegemaran beliau adalah sejarah dan PE.

Cubaan rekod dunia Kyle telah diadakan bantuan MS Terapi Pusat di Coventry, yang menawarkan penjagaan dan sokongan bagi orang-orang dengan multiple sclerosis.

John Bapanya berkata: 'Kyle adalah begitu besar bagi umur beliau, kadang-kadang saya terlupa dia hanya 12. Dia makan kita keluar rumah dan rumah dan kita akan telah membeli dia lelaki? Baju s tidak lama lagi.

'Tetapi dia hanya suka latihan. Dia akan menjadi di gym setiap malam minggu jika saya biarkan dia, tetapi kita perlu pastikan dia tidak keterlaluan. '

John, 44, bekas bina badan profesional, telah angkat berat sejak dia berusia 18 tahun tetapi berkata ia wont lama sebelum Kyle didatangi dia. Saya memberikan tahun dan Kyle akan telah dipukul terbaik, katanya. 'Kekuatan-Nya untuk usianya hanya luar biasa.

'Kali pertama saya menyedari betapa kuat Kyle sebenarnya, ialah apabila beliau adalah 11 tahun. Beliau kaki menekan di gym dan gimnasium keseluruhan datang terhenti dan semua orang hanya merenung dengan penuh kekaguman kerana beliau ditekan 260kilos, ia adalah luar biasa. '


Nie dah tahap menghina kaum lelaki dah nie


Ini dah kes menghina kaum lelaki, tapi lelaki-lelaki dalam gambaq nie semua pun bukan layak di panggil lelaki pun, sebab apa? Sebab bodoh nak mampus bagi orang pijak kepala untuk ambik gambar yang tak seberapa dan hanya menjatuhkan maruah lelaki itu sendiri.

Agak agak la kalau nak buat gambar lawak sekali pun jangan la sampai tahap macam nie. Ini dah kira merendahkan martabat korang sendiri, kepada lelaki-lelaki kat luaq sana, is nasihatkan jaga la kehormatan diri, maruah diri, aurat diri itu kerana kemaluannya adalah amat besar sekali.

iskandarx.blogspot.com,Nie dah tahap menghina kaum lelaki dah nie,santai, lelaki, bodoh, bagi, pijak kepala

iskandarx.blogspot.com,Nie dah tahap menghina kaum lelaki dah nie,santai, lelaki, bodoh, bagi, pijak kepala

iskandarx.blogspot.com,Nie dah tahap menghina kaum lelaki dah nie,santai, lelaki, bodoh, bagi, pijak kepala

iskandarx.blogspot.com,Nie dah tahap menghina kaum lelaki dah nie,santai, lelaki, bodoh, bagi, pijak kepala

iskandarx.blogspot.com,Nie dah tahap menghina kaum lelaki dah nie,santai, lelaki, bodoh, bagi, pijak kepala

iskandarx.blogspot.com,Nie dah tahap menghina kaum lelaki dah nie,santai, lelaki, bodoh, bagi, pijak kepala

Mat Jepun buat lawak JAPANESE SPA PRANK


Jepun memang terkenal dengan buat lawak dan mengusik tahap Gaban Z potong 2 punya. Ini bukan kategori lawak ini kategori penaya orang dah nie is tengok. Korang cuba tonton video kat awah nie.







iskandarx.blogspot.com,Mat Jepun buat lawak JAPANESE SPA PRANK,Santai iskandarX,santai, JAPANESE SPA PRANK




Vila Mewah ke rumah hantu nie?


Perrrghhh biar betul nie, Villa nie kalau mengikut keseniannya adalah kategori mewah dan semestinya pemilik dia jutawan ke billionwan ker trilionwan. Korang tengok ler mesti seram punya kalau masuk villa nie malam-malam, tak toyol, mesti terserempak dengan hantu raya punya hahahahahahaha.




















Segmen Tambah Followers Laju Laju by IekaFarhana


Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua Santai iskandarXer hahahahaha, is tiru Nuffnang punya slang. Kali nie is join Segmen tambah follower lagi, anjuran Ieka Farhana pulak.

Korang nak tambahkan follower tak? jom join is and the gangs bloggers yang dok ada kat Malaysia dan seluruh dunia boleh join kalau faham bahasa Melayu nie. Sila baca syarat2nya dibawah:











Segmen Tambah Followers Laju Laju

Assalamualaikum ,
kali ni Ieka na buat segmen
sebab Ieka daa lama ta buat segmen .. so apa kata kita join na hee :)
hope ada yang sudi k ....

Syarat syarat penyertaan ..

-Wajib memiliki sebuah blog & wajib follow blog iekafarhana 
-Letak tajuk " Segmen Tambah Followers Laju Laju by IekaFarhana "
-Tempekkan banner di atas pada ruangan post anda dan link kan sekali 
-Sebelum tu listkan berapa followers anda ada ..  
macam ni  
582 followers *terpulang cara masing masing na buat mcm mana .. 
-Sila Letakkan Widget followers pada blog anda *bagi memudahkan untuk orang mem-follow 
like this   
 
-Harus tag 2 rakan anda pastikan mereka tahu 
-Akhir sekali dah siap sila hantarkan link ada ke ruangan komen di bawah AMARAN bukan url blog k .. 
-Tarikh penyertaan 13 oktober 2012 dan berakhir lepas SPM kot hehehe tatau lagi tengok laa mcm mana 
-Senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa 



PERHATIAN !!!

1st prize bagi sesiapa yang banyak memiliki followers akan terima topap sebanyak rm30
dan 2nd prize akan menerima rm15 .. 
bagi peserta yang join blog anda akan di review daripada semasa ke semasa
dan setiap orang wajib follow balik kalau takkk ??!!! kita denda dia hehehehe :p

p/s : harap ada yang sudi (:


Uiihhh Ieka Farhana, jangan risau, is and the gangs memang suka masuk segmen2 nie nak bagi ramai. Ramai follower, ramai reader, ramai lah duit kita nanti hahahahaha. Ini is tag kan dua sahabat blogger is:



Jumlah Follower setakat nie 134 orang. Tolong bagi jadi 10k boleh ahaks?
Kalau korang nak join sila klik banner segmen nie atau kat sini je.

Lambat betul lah FeedBurner nie nak update


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada pembaca blog is semua yang sangat setia kepada blog is nie. is bukan nak merunggut is just nak kasi tau kehairanan dan kepelikkan is pasal FeedBurner nie haa lambat update.

is dah update entri dah nak sampai tang mana dah yang dia FeedBurner nie dok tang situ jugak tak update-update lagi. Dah la dorang dah cabut habis Google Adsense dari feeds skang dok bagi services lag pulak ka? Memang la dorang bagi kita pakai services percuma free charge use tapi korang tau berapa punya untung Google sebulan kalau tadak blogger2 yang macam kita nie dok gila update blog?

iskandarx.blogspot.com, Lambat betul lah FeedBurner nie nak update, Santai iskandarX, santai, feedburner


is pun pelik dah la Google nie bagi kita guna percuma, lepas tu kita yang tolong dorang naikkan nama lepas tu dorang dajal kan balik blogger2 yang mana extreme dan heavy blogging nie. Bukankah blogger2 yang brutal2 nie semua yang naikkan nama korang der? Tak der blogger yang memula nak try korang punya services tak der la myspace terhegih2 nak guna korang lepas meletup cheque USD 41k tu budak sekolah je ajaq.

Apehal pun lantak korng lah nak buat macam mana is nak bising pun tak pasal2 kena del blog pulak karang dah. Pehal pun thanks to A Lot Google and Blogger because giving us to use yours services for free.

Busuk Shout Down La Pulak


Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog is yang is sayangi dan hormati. Mulai semalam tak salah is, busuk shout nie down ke kelmarin dulu kowt? is tak berapa pasti.

Yang menjadi pasti, is nak jerit tak boleh lol, nak blogwalking macam mana? Kesian kat sesaper blogwalkingers diluar sana penat-penat blogwalking ke blog is tapi tak leh nak shout. So is saran kan kepada blogwalkinger tu supaya menjerit kepada kritik pulak iaitu komen blog is.

Korang nak komen pedas-pedas pun is tak kisah silakan, nak ngutuk pun is terima sebab is pun suka gak kutuk balik hahahahaha. is tak dapat feedback lagi sebab apa busuk shout nie down maybe disebabkan dorang tengah maintainer kowt iyer tak? Belambak sangat orang shout sampai exceed flood services ke apa ke, lagging atau apa sahaja kemungkinan itu memang boleh berlaku.

iskandarx.blogspot.com, Busuk Shout Down La Pulak, Santai iskandarX, santai, busuk shout


Ala busuk.org dah bagi kita guna services dorang pecuma takkan nak ising-bising pulak kan? Nak bising gak silalah donate kat dorang RM 1000 hinggit sebulan baru kita layak membisingkan diri kita kepada mereka betul tak? is sendiri pun tak terdonate hehehehehehe, kira memang respect lah dengan busuk sebab korang comey lotey bagi is and the gangs use your services just like that, I hope maybe we gonna can pay your hard work sometime ok? Kalau nak is donate bulan-bulan kasi la visitor 4000 unique sehari kat blog is insyaallah is akan donate kat korang permanently punya hahahahaha.

So, tak yah jerit2 skang nie silalah kritik pulak ok? All the best.

is nak tukar line daripada streamyx ke broadband


Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada pembaca blog is yang setia dan budiman. is seperti tajuk diatas (cewah macam surat rasmi pulak), is nak tukar streamyx ke broadband.

Xkisahlah Digi ke, Hotlink ke, Celcom ke, U-Mobile ke apa ke, tapi yang pasti nak nak tanya kalau Unifi 20MB no limit kalau is pakai brand yang is sebut tadi adakah speed dia boleh tewaskan Unifi? Adakah stabil (maksud is adakah broadband line macam streamyx gak ada ka tadak walau pun slow tetap ada line?) adakah macam tu atau pun pakai sebanyak mana kita guna macam 3g tu?



Kalau boleh is tak nak la line macam 3g tu pay-as-you-use, mati is, buka youtube walaupun xplay video tetap kena charge gak, mau dok botak kepala is dibuatnya. is tengok Hotlink speed up to 42, yang lain2 pun laju gak tapi is tak tahu nak pakai yang mana sebab is nak letak kat kedai cybercafe is nie.  Kedai is area Balik Pulau, Pulau Pinang, Malaysia, Planet Bumi, Sistem Solar, Galaxy Bimasakti.


Korang ada pendapat tolong komen kan dibawah entri nie yerk?

Makanan Tengahari pilihan iskandarX 4


Assalammualaikum w.b.t dan salah sejahtera kepada semua pembaca blog is yang setia dan disayangi dan di Rahmati Allah S.W.T semua. Korang dah makan tengahari belum nie? Hari nie is makan awal tengahari seba ayah is hantar nasi bungkus daa kat is. Makanan tengahari pilihan iskandarX hari ini adalah Nasi putih berlauk Ayam Merah Tomato dan Sayur Bayam.

Perghh best dah lama is tak makan sayur-sayur nie sebenarnya. Asyik makan ayam daging, ayam daging, sampai naik kematu dah badan is nie hehehehehe. Hari nie is takat tayang gambar je resepinya tak der sebab is xmasak hari ni ok?


iskandarx.blogspot.com,Santai iskandarX,makanan tengahari pilihan iskandarX

Korang dah makan ke belum nie? Sekadarnya makan seperti is nie pun dah cukup besar rahmat dah, ada yang bernasib lagi malang kurang baik lagi daripada kita pun dok ada sampai berhari-hari tak dapat makan nasi. is bersyukur ke Hadrat Illahi sebab mengurniakan rezekiNYA kepada is senantiasa.

Faizal jurulatih anak kucing yang hebat


Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada pembaca blog is yang setia. Kali nie is upload gambar kucing lagi hehehehehe. Kucing yang dirumah is pulak kali nie. Nama kucing is nie Faizal, )bukan Faizal Tahir ok?).

Faizal nie cergas, kuat makan, umur baru setahun lebih tapi badan cepat besar. tapi Faizal nie jenis baka kecil jadi badan dia tak berapa besar macam kucing2 liar yang is bela kat kedai nie jauh sekali nak banding dengan Orlando dengan Bulat, dorang baka kacuk so badan dorang gedebab. Faizal nie walaupun kucing kampung tapi is suka dia sebab dia tak pernah marah bila is angkat dukung dia.

Janji lepas main dengan dia, is kasi makan cukup. Kat umah is nie ada 5 ekor anak kucing baru anak Laila dengan anak Laili, semua masing2 umur 4-5 bulan je. So si Faizal nie lah yang dok ajar dorang bertindak sebagai jurulatih yang hebat untuk train anak2 kucing nie tadi menjadi kucing yang berguna. Faizal nie dia suka tangkap tikus, lepas tu main sampai tikus tu lembik dan mati hahahahahahaha. Nanti is update pulak entri pasal anak2 kucing tu ok?


iskandarx.blogspot.com,Santai iskandarX,Faizal
Mana pi habih anak-anak buah aku nie?

iskandarx.blogspot.com,Santai iskandarX,Faizal
Cuba cari dimanakah Faizal?

iskandarx.blogspot.com,Santai iskandarX,Faizal
Waaaarrrghhh Faizal tengah sergah anak-anak buahnya

iskandarx.blogspot.com,Santai iskandarX,Faizal
Faizal tengah berehat setelah letih berlari-larian

iskandarx.blogspot.com,Santai iskandarX,Faizal
Faizal nie ala-ala komando, tengok dia tengah main kombat dengan is

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...