Jumaat, 14 Disember 2012

Din bawa anak dia ke kedai is


Tengah dok layan hati dan perasaan, tetiba Din, kawan is yang ada is mention nama dia hari tu yang rajin tu, bawa masuk anak dia dalam kedai is. Ahak so apa lagi, jadi model blog is la huhuuuu.

Skang nie member2, kawan2 dan sahabat2 is semua dah berumah tangga, dah ada anak dan bini, is je sorang masih solo lagi, apa nak jadi tak tahu lah. Tapi modal untuk kenduri kahwin is, is dah laburkan menjadi business is skang nie, so nak kahwin pun is rasa tunggu dulu aa memandangkan calon pun xder, awek pun mencurangkan dirinya, so is nak boleh buat apa? Pilihan masing2 lah kan?

Oh ya, lupa pulak nak perkenalkan, anak si Din nie nama dia Adam, nama penuh is tak tahu Din cakap panggil dia Adam je.


Santai-iskandarX-Flat-Ijau-Din-bawa-anak-dia-ke-kedai-is-iskandarx.blogspot.com

Santai-iskandarX-Flat-Ijau-Din-bawa-anak-dia-ke-kedai-is-iskandarx.blogspot.com

Santai-iskandarX-Flat-Ijau-Din-bawa-anak-dia-ke-kedai-is-iskandarx.blogspot.com

Santai-iskandarX-Flat-Ijau-Din-bawa-anak-dia-ke-kedai-is-iskandarx.blogspot.com

Santai-iskandarX-Flat-Ijau-Din-bawa-anak-dia-ke-kedai-is-iskandarx.blogspot.com

Sepetang merapu dengan iskandarX


Assalammualaikum w.b.t, dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Santai iskandarX. Lately is bz posting entri kat blog iskandarX Society iaitu blog utama is dan juga blog is cari makanan tambahan untuk menampung apa yang tak tertampung.

Petang nie memang membosankan, tambahan pulak hari nie hari peristiwa untuk is, hari is bersedih, (is xleh nak cerita malu kat orang je pasal cerita soal hati nie). Dah la bosan member2 pulak boleh menghilang lak semasa is tengah emosi nie isk isk isk, nak buat macam mana, is nie xsekacak member2 is yang lahir zahirnya segak dan bergaya. Nasib la is redha dengan ketentuan dan penciptaan rupa is nie.

Nak cerita bebanyak tak guna buat korang meluat je nak baca blog is nie nanti, pepehal pun jom kita pi minum dulu!!!!!!!

Santai-iskandarX-Minum-Petang-Bersama-iskandarX-Sepetang-merapu-dengan-iskandarX-iskandarx.blogspot.com

Hari ini is makan tengahari dengan Rendang dan ikan goreng


Hmmm dah makan tengahari ke belum korang semua? is baru je lepas makan tengahari tadi kat rumah adik is. Biasalah orang bujang teruna macam is nie belum ada lagi isteri, so xboleh la is nak balik rumah sendiri untuk makan masakan isteri huuuhuuuu.

Menu hari nie Rendang Ayam, dan Ikan Goreng, ikan tu ikn isi nama ikan is kurang pasti yang pastinya isi dia besar2 laa macam Luffy dok makan tu. Lepas tu pulak lapik dengan air Mahkota Dewa pulak, kopi keramat yang sememangnya berhantu. Lepas makan dan minum is bergegas nak ke kedai pulak, singgah kat Haji Kassim untuk beli air bungkus habuan nak basah2kan tekak nanti, cari Radik pulak dah boleh habis, so is suruh dia buatkan Tongkat Ali Jaga pulak.

Wau rasa dia lebih kurang je dengan Radix nie errrmmm best, so is pun ke kedai dan skag nie tengah taip untuk entri Makanan Tengahari Pilihan iskandarX.




Breakfast dengan air Milo Ais hari nie


Assalammualaikum w.b.t, dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Santai iskandarX, semoga korang hari ini adalah yang terbaik daripada hari lain.

Hari ini hari Jumaat, iaitu penghulu bagi segala hari so umat Islam akan bersedia untuk mengerjakan fardhu Jumaat di Masjid2 yang terdekat, memohon dan meminta hanya Daripada Allah Taala, pertolongan atau bantuan Tiada Selain Allah Taala Sahaja. Korang breakfast dah ke belum nie? is breakfast dengan Garam Buluh dan Milo Ais je hari nie tak berapa selera nak melantak pagi2 nie memandangkan sebentar lagi is nak pegi solat Jumaat Pulak. So is harap korang jangan lah buat macam is ok? take your breakfast then continue your work ok?

Santai-IskandarX-Sarapan-Bersama-iskandarX-Breakfast-dengan-air-Milo-Ais-hari-nie-iskandarx.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...