Memaparkan catatan dengan label Pengkritik. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Pengkritik. Papar semua catatan

Rabu, 15 Mei 2013

Top Komentator akan is buka kepada 30


Santai iskandarX, Top Commentator, Pengkritik,


Ahaaa bukan majlis 30 ok? Tapi 30 orang pengkritik is dok tengah cari. Apasal is cari sebab nak tapiskan dan kategorikan orang inilah pengkritik tegar di blog is nie.

Ekeleh iskandarX oii, hang tulis cerita ntah apa-apa ntah nak kritik amender? Eleehh heran ker? Kritik je la apa pun yang korang suka atau tak suka kat blog is nie kan? Luahkan luuaahhh kan apa saja yang korang rasa tentang entri is.
\
So 30 pengkritik nie nak jadi top is hadkan kritikan kepada 100 keatas. 100??? Yeeaahh 100 keatas baru nickname korang appear kat list keramat Top Pengkritik tu. Tapi bak kata pepatah, bila kritik tu biar la relevan dan membina, jangan komen benda yang hanya nak menanam backlink, kalau is jumpa is hits spam button je. Ada entri yang is benarkan untuk paste link url korang tapi bukan berbentuk hyperlink ok? just paste url yang di copy secara text. Itu untuk entri yang dibenarkan, panjang komen berapa pulak?

Untuk panjangan, ukuran kritikan korang tu, dah namanya kritik, bagi la panjang2 sikit kan? Takkan pendek pulak, pendek umur karang hehehe is melawak je maner lak pendek umur, just pendek la is nak jawab tak syok. is suka bagi tergeliat jari jemari is nie bila nak jawab komen korang tu orait? Break my finger please.

Kalau nak komen singgah is harap semua pembaca serta sahabat dan pengkritik tegar supaya komen kat shoutbox je sebab tan tentu pendek kan? Ahak masih lagi dalam ketegori panjang pendek, hmmm orait, haaa apa lagi errkk is nak membebel nie? Hmmmm...., haaa alamak dah lupa pulak, isk isk isk isk, oh yaa penggunaan bahasa tu kalau nak guna bahasa kasar pun boleh tapi hati-hati sebab majoriti reader dan sahabat iskandarX adalah wanita, dont break their heart ok?

Lagipun golongan professional pun baca gak blog is macam cikgu dan proff, dan tak lupa juga badan unit beruniform serta undercover, eleh mcam is tak tahu laaa korang skodeng is kan? is letak tracker kat blog is nie ip korang sentiasa is tahu hahahaha, Tapi jangan wisau hack-hack nie bukan keja is so you are safe while you are surfing and explore my blog.

So, catch you out there, kasi pecah laaaaaa heheheheee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...