Rabu, 22 Mei 2013

Aisyeh Man Ayam berak Atas Simen daa


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog is dan para sahabat sekaliannya. Hehehehe nak tergelak sebenarnya pagi nie sebab apa? Sebab bangun pagi awal, tapi idea pulak zero isk isk isk.

So dalam kepala hotak is asyik kedengaran dialog Veteran Datuk Aziz Satar iaitu I Say Man, Ramlie, dan is pulak sambung ayam berak atas simen huhuuuuu. Korang paham apa yang mengelikan hati is nie?

Mesti tak faham kan? Cuba ulang I say man, ayam berak atas simen sambil tengok gambar kat bawah nie.....

Santai, Santai iskandarX, Ayam, berak, atas, simen


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...........(kalau korang tak faham gak is tak leh buat apa-apa, hanya mereka dan keluarga mereka sahaja, hanya jauhari yang mengenal manikam).

11 ulasan:

  1. cheery cuma nak ckp aym tu comel..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha memang tapi ayam tu macam belagak sikit tau action kuat tengok dia pandang mana.

      Padam
  2. haha.. mama tak faham.. haha :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheheeh memang sebab ini lawak pagi pagi buta kekeke hmmm imaginasi kena kuat sikit baru nampak apa is nampak hehehehe pelik sikit is nie.

      Padam
  3. Awak, saya nak invite awak join GA ni http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/suprise-awesome-giveaway-by-sn.html

    Hadiah dia boleh tahan gempak =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yea awak, oh is minta maaf banyak2 buat masa sekarang is tak boleh join lagi segmen atau pun GA kerana is sedang in progress working assignment dengan pertubuhan, rasanya Isnin depan baru boleh free, insyaallah jika ada kelapangan yang lain is pasti join yeak?

      Padam
  4. ayam tu nampak marah, tak suka gambar di ambil agaknya..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheeh tapi macho pulak makin lama is tengok ayam nie hehehehe, hmm mungkin la dia marah kan? jangan marah aa karang masuk kuali jadi masak kicap karang hehehe

      Padam
  5. dah baca kali ke 10 dah hana xfaham2 lagi. hehe

    BalasPadam

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...