Memaparkan catatan dengan label atas. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label atas. Papar semua catatan

Rabu, 22 Mei 2013

Aisyeh Man Ayam berak Atas Simen daa


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog is dan para sahabat sekaliannya. Hehehehe nak tergelak sebenarnya pagi nie sebab apa? Sebab bangun pagi awal, tapi idea pulak zero isk isk isk.

So dalam kepala hotak is asyik kedengaran dialog Veteran Datuk Aziz Satar iaitu I Say Man, Ramlie, dan is pulak sambung ayam berak atas simen huhuuuuu. Korang paham apa yang mengelikan hati is nie?

Mesti tak faham kan? Cuba ulang I say man, ayam berak atas simen sambil tengok gambar kat bawah nie.....

Santai, Santai iskandarX, Ayam, berak, atas, simen


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...........(kalau korang tak faham gak is tak leh buat apa-apa, hanya mereka dan keluarga mereka sahaja, hanya jauhari yang mengenal manikam).

Isnin, 29 Oktober 2012

Si Faizal merajuk ke hapa sampai ketas bumbung


Assalammualaikum w.b.t, dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog Santai iskandarX. Ini is snap gambar Faizal dok atas bumbung buat hapa is pun tak tahu.

Tengahari tu is panggil lah semua kucing untuk lunch tapi tup-tup si Faizal nie gak tak datang2, mana pulak dia pergi nie. Is pun jerit2 lah melolong macam orang gila dok panggey nama dia, dia menyahut panggilan is, meow meow, dok dengar tapi tak nampak pulak batang hidung dia. Isk isk isk, ralik-ralik is baru perasan daaa Faizal dok atas bumbung garaj kat rumah is nie.

Aik si Faizal nie merajuk ke hapa nie? Ke lari daripada amcaman musuh?(anjing, kucing lebih tua). Puas is pujuk si Faizal nie turun tak mau mau turun gak, degil isshhh. Sekali is ambik tangga terus sambar dia turun, punya lama is pujuk turun boleh dia pegi ketengah bumbung lagi dia ingat is pun nak main atas bumbung tu? Runtuh terus lah kalau is pun join sekaki dengan dia hampeh punya Faizal.

iskandarx.blogspot.com, Si Faizal merajuk ke hapa sampai ketas bumbung, santai, Faizal, duduk, atas, bumbung, garaj

iskandarx.blogspot.com, Si Faizal merajuk ke hapa sampai ketas bumbung, santai, Faizal, duduk, atas, bumbung, garaj

iskandarx.blogspot.com, Si Faizal merajuk ke hapa sampai ketas bumbung, santai, Faizal, duduk, atas, bumbung, garaj

iskandarx.blogspot.com, Si Faizal merajuk ke hapa sampai ketas bumbung, santai, Faizal, duduk, atas, bumbung, garaj

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...