Selasa, 20 November 2012

Google wish Birthday is hari ini


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog is. Minta maaf bebanyak is ucap dulu sebab asyik sibuk memanjang lah dua tiga minggu nie so hari nie baru nak ada kesempatan untuk is mengarang dan mengomen kat blog is nie.

Seperti tajuk di atas Google wish kat is lah terkejut gak ler maybe sebab is memang ada Google Plus dan is memang sigin Google Chrome punya account pun. Jadi tak hairan kalau Google.com wish kat is kan? Kepada yang wish kat is pada hari ini terima kasih bebanyak, tak terbalas sms korang tu semua sebab ramai ++ is masih lagi ada kerja yang tertangguh nie, so salam santai daripada iskandarX.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...