Rabu, 15 Mei 2013

Top Komentator akan is buka kepada 30


Santai iskandarX, Top Commentator, Pengkritik,


Ahaaa bukan majlis 30 ok? Tapi 30 orang pengkritik is dok tengah cari. Apasal is cari sebab nak tapiskan dan kategorikan orang inilah pengkritik tegar di blog is nie.

Ekeleh iskandarX oii, hang tulis cerita ntah apa-apa ntah nak kritik amender? Eleehh heran ker? Kritik je la apa pun yang korang suka atau tak suka kat blog is nie kan? Luahkan luuaahhh kan apa saja yang korang rasa tentang entri is.
\
So 30 pengkritik nie nak jadi top is hadkan kritikan kepada 100 keatas. 100??? Yeeaahh 100 keatas baru nickname korang appear kat list keramat Top Pengkritik tu. Tapi bak kata pepatah, bila kritik tu biar la relevan dan membina, jangan komen benda yang hanya nak menanam backlink, kalau is jumpa is hits spam button je. Ada entri yang is benarkan untuk paste link url korang tapi bukan berbentuk hyperlink ok? just paste url yang di copy secara text. Itu untuk entri yang dibenarkan, panjang komen berapa pulak?

Untuk panjangan, ukuran kritikan korang tu, dah namanya kritik, bagi la panjang2 sikit kan? Takkan pendek pulak, pendek umur karang hehehe is melawak je maner lak pendek umur, just pendek la is nak jawab tak syok. is suka bagi tergeliat jari jemari is nie bila nak jawab komen korang tu orait? Break my finger please.

Kalau nak komen singgah is harap semua pembaca serta sahabat dan pengkritik tegar supaya komen kat shoutbox je sebab tan tentu pendek kan? Ahak masih lagi dalam ketegori panjang pendek, hmmm orait, haaa apa lagi errkk is nak membebel nie? Hmmmm...., haaa alamak dah lupa pulak, isk isk isk isk, oh yaa penggunaan bahasa tu kalau nak guna bahasa kasar pun boleh tapi hati-hati sebab majoriti reader dan sahabat iskandarX adalah wanita, dont break their heart ok?

Lagipun golongan professional pun baca gak blog is macam cikgu dan proff, dan tak lupa juga badan unit beruniform serta undercover, eleh mcam is tak tahu laaa korang skodeng is kan? is letak tracker kat blog is nie ip korang sentiasa is tahu hahahaha, Tapi jangan wisau hack-hack nie bukan keja is so you are safe while you are surfing and explore my blog.

So, catch you out there, kasi pecah laaaaaa heheheheee.

14 ulasan:

  1. wah hebat dah nie is...tambahan cawangan agensi yang melengkapi pakej 30 list tu...semogalah cik akak menjadi salah satu cawangan agensi tu.,.....hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahaaa itulah is lupa nak mention Top pengkritik adalah sebulan2, nak kekal top pengkritik maka 100 komen setiap bulan hehehe semoga akak berjaya yea?

      Padam
  2. wah.. mabeles idea is ni.. jgn risau sure ramai yg rajin mengomen kat sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahak, mabeles kan mama? hihihi is suka merepek tapi bila merepek sorang2 agak boring rasanya jom kita pakat kritik ramai-ramai.

      Padam
  3. singgah sini.. shoutbox tak keluar, so tak dapat komen situ.. aiza selalu komen ikut entri.. kalau ada idea banyak untuk entri tu mesti komen panjang panjang.. hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. orait aiza takper nanti komen panjang dan lebar sekalipun ok, takpayah cover line luahkan aja apa yang aiza rasa pasal entri is nie ok?

      Padam
  4. as salam is....ila singgah cuit Hishop.. awat chat box xmuncul..hehe..soooo..ila comment kat sinilah eh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam, chat box tu is rasa la kan bandwidth dia abis kowt hehehehee is pun tak pasti apa yang berlaku tapi dalam sebulan memang akan jadi macam tu sebab busuk ada yang pakai server sendiri ada yang dorang beli services dedicate server, kalau yang mana2 down tu mesti yang beli punya sebab orang berniaga takkan nak kasi lebih2 kan kat tarif dia.

      Padam
  5. aiseyman...aku rs ni komen first kot. ketinggalan la aku nk duduk dlm top list. kena godek2 entry lama la nmpknya..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaa selamat godek2 wan is tak kisah nak komen entri yang mana pun nanti kita berbalas pantun yea?

      Padam
  6. is, mama &**%^%^ 2 ketul yer.. sori shoubox is takmo kuar.. lepas ni delete la komen mama ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hmm takper lah mama disebabkan shoutbox is tu pemalu, is ketepikan rule untuk komen singgah kat entri post is, nak wat camne kan is rasa nak geget je shoutbox tu nanti. eeeeeee

      Padam
  7. Lama tak singgah santai nie...

    BalasPadam
    Balasan
    1. takper nanti leh la kerap2 datang erkk?? jadi top pengkritik is hehehehe

      Padam

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...