Khamis, 6 September 2012

Jepun Nie Gila Kat Gigi Pun Nak Letak LED


Updated untuk menjelaskan bahawa aksesori tidak boleh didapati secara komersial. Lampu LED telah dibuat untuk kempen pengiklanan, dan tidak ada rancangan pada masa ini untuk menghasilkan mereka untuk dijual.

Man Kaedah mungkin telah membantu membuat bidang emas terkenal, tetapi di Jepun, dua pereka menunjukkan kepadanya dengan aksesori bergaya untuk gigi anda, dicipta untuk kempen pengiklanan. Sebaliknya emas, bagaimanapun, ini "bidang" mengandungi pelbagai warna terang lampu LED bercahaya.

Aksesori sedang digunakan untuk mengiklankan jualan musim sejuk di kedai pakaian Jepun, Laforet Harajuku. Para pereka berkata mereka telah menerima banyak permintaan daripada orang di seluruh dunia yang mahu untuk membeli mereka. Tetapi mereka tidak boleh didapati secara komersial, dan pereka berkata mereka tidak mempunyai rancangan untuk menjadikan mereka begitu pada masa ini.

Dalam kempen iklan, senyuman LED dilekatkan pada gigi model, dan warna cahaya yang berbeza semasa mereka tersenyum. Warna boleh berubah tanpa wayar melalui antara muka komputer. Sudah tentu mereka bekerja terbaik dalam gelap.

Motoi Ishibashi, salah satu pereka yang terlibat dalam projek ini, yang diterangkan dalam blog post bahawa idea asal untuk senyuman LED datang selepas dia melihat video tahun lepas Throwies LED, yang adalah lampu kecil yang boleh dilekatkan pada magnet dan dibuang pada permukaan logam. Mereka adalah seperti grafiti menyala.

Encik Ishibashi dan Daito Manabe, pereka lain dan teknologi dalam projek ini, menawarkan bengkel di Jepun menunjukkan orang ramai bagaimana untuk membina mereka sendiri LED senyuman.

Video di bawah, yang telah dicipta oleh pereka dan bertajuk "parti di dalam mulut anda," menunjukkan sekumpulan curated model yang berpakaian seperti pelajar sekolah Jepun - dipasang oleh pereka - mengembara jalan memakai lampu bercahaya.





Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Kenapa Sesetengah Awek Cun Suka Ambik Gambar Secara Close Up?


Kenapa Sesetengah Awek Cun Suka Ambik Gambar Secara Close Up?












Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

2000 Wanita Telah Dihamili oleh Patung Terlampau


Di Orlando, pasangan yang sangat menginginkan keturunan boleh datang ke Museum Ripley's Believe It or Not di Pantai Myrtle, South Carolina, Amerika Syarikat (AS). Museum ini mempamerkan sepasang patung kesuburan yang didatangkan dari Pantai Gading, Afrika Barat, selama sebulan mulai 1 March mendatang.

Legenda Patung Kesuburan ini bermula pada 1995. Pemilik Museum Ripley membeli sepasang totem kayu setinggi masing-masing 1,5 meter ini untuk menghiasi pejabat pusat mereka di Orlando, Florida. Patung-patung ini dibeli dari suku Baule di Pantai Gading dengan harga masing-masing US$ 1.000.

ripley's fertility statues
Pada tahun pertama patung-patung ini dipamerkan, lapan dari 20 staf  Ripley memperoleh keturunan. Staf perempuan Ripley, Kimberly Martin, juga mendadak hamil padahal ia rajin memakan pil perancang.

Seorang perempuan petugas Airborne Express yang secara rutin menyentuh patung itu ketika mengirimnya untuk Ripley's Entertainment Inc., juga hamil.

Misteri seputar patung ini pernah ditayangkan di stesen televisyen CNN, Good Morning America!, Unsolved Mysteries (empat kali tayang ulang), Primer Impacto di Spanyol, dan sejumlah besar program-program televisyen tempatan.

Perempuan-perempuan dari bahagian dunia yang jauh dari Amerika telah mengirim faks bergambar fotokopi tangan mereka, potongan-potongan pakaian, dan barang-barang lainnya untuk digosokkan ke patung-patung itu dengan harapan akan segera hamil.

ripley's fertility statues

ripley's fertility statues

ripley's fertility statues

ripley's fertility statues

ripley's fertility statues

ripley's fertility statues

ripley's fertility statues


Patung-patung ini telah dipamerkan di banyak negara di seluruh dunia. Menurut Ripley, lebih dari 2.000 perempuan hamil setelah menyentuh patung itu.



Patung nie ada jin nie.

Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Trend TerbaruDari Eropah


Cuba Korang tengok, lelaki nie pakai apa di kakinya? Sarung kaki atau kasut? Memang pelik2 sekrang nie punya trend yang datang dari Eropah nie. Sampaikan nampak macam kaki arnap pun ada is tengok. Bagi sesiapa yang suka paki sarung kaki saja dan tak suka pakai kasut bolehlah beli sarung kaki nie.









Barefoot Swiss The Swiss Protection Sock
Seperti dilansir Daily Mail, sarung kaki unik itu adalah sarung kaki kevlar buatan Perusahaan Barefoot Swiss. Sarung kaki ini didesain mirip sarung tangan, kerana tiap jari kaki ditutup.

Sarung kaki ini membuat pemakainya merasa seperti bertelanjang kaki, tanpa perlu khuatir boleh terluka. Sebab kaus kaki ini diperkuat dengan sol PVC, yang membuatnya tahan terhadap benda tajam yang banyak ditemui di jalanan, seperti batu, paku atau kaca. Jumlah material ini pada kaus kaki Kevlar bahkan dikatakan lebih banyak dari jaket anti peluru.

Perusahaan pembuatnya percaya bahawa sarung kaki ini sangat sesuai untuk orang yang suka bertelanjang kaki, dan dapat digunakan untuk aktiviti luar ruangan seperti panjat tebing.

Dieter Hesch, pemilik Perusahaan Barefoot Swiss, mengatakan perlu waktu bertahun-tahun untuk penelitian teknik dan merancang sarung kaki itu.

Barefoot Swiss The Swiss Protection Sock

Barefoot Swiss The Swiss Protection Sock

Barefoot Swiss The Swiss Protection Sock
"Saya sangat senang dengan itu dan saya bahkan berfikir sarung kaki ini oleh menjadi tren," ujarnya

Sarung kaki ini diciptakan dalam ukuran panjang dan pendek yang harganya sekitar 45 poundsterling.



Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Terbantut habis aktiviti harian is hari nie


Assalamualaikum, memang terbantut terencet semua dok ada, mau tak bantut, internet kat kedai buat hal, perniagaan is cina mai kacau buka lagi besar kat sebelah mentang2 is modal sendiri, memang susah lah Bumiputra mau cari makan dalam Penang sekarang nie.

Bagi korang yang otak dan masih belajar, belajar sampai pandai2 dandapatkan scrol korang, lepas dapat kerja janganmalas, jana ekonomi Anak Melayu balik, kalau boleh berniaga atau jadi trader, ini tidak sibuk2 nak jadi kerja freelance, tangkap gambar, kontractor, broker, bukan is hina kerja2 tu semua tapi is cukup menhina kepada yang kerja macam tu, sebab apa? sebab menyusahkanorang lain.

Harapan keluarga masa korang belajar adalah dapat meringgankan beban keluarga, disamping menjadi anak yang soleh/solehah. Ini tidak, menyusahkan balik, join group2 bangang, tunjuk punggung kat gambar PM, angkat isyarat FUCK kat Polis, terpelajarkah Ank Melayu kita sekrang nie? Adakah Malaysia sudah merdeka selama 55tahun? Kalu merdeka kenapa Anak Melayu kita boleh angkat FUCk kat Polis, Tunjuk bontot hitam, menawarkan khidmat seks sambilan? Kenapa dan mengapa dam mana perginya akhlak Anak bangsa kita?

Ok sorry sikit aaa artikel is bukan berbaur politik atau perkauman ok? Tapi inilah hakikat yang sedang dilalui dan is memang perhatikan semua ini. Duduk diam2 dan perhatikan keadaan sekeliling. Memang teruk,jijik pun ada rasa nak termuntah, tapi tahan je lah ego is pun memang tinggi pun jadi is tak muntah hahhh.

Fikir2kan lah takanlah sampai bloger nak kena publish artikel2 panas macam nie baru korang nak berfikir pulak kan? Sia2 mengaji tinggi melangit, kalau tak boleh guna ilmu seluas lautan tu. Jangan dok sibuk nak saman,nak tangkap para blogers yang mencatat danmengutarakan pendapat peribadi kami ok?

Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Hari is betul2 geram tahap Maksimas dah


Man tak is geram is buka kedai tadi tengahari sampaikan sekarang internet boleh tak der? Masa mula is connect dia ada sekejap dalam 15 minit lepas tu terus takder.

Memang sial lah Streamyx nie, kalau iya korang upgrade pun bagi la notis, is punya kedai tu bukan pameran komputer, awat la bangang sangat depa nie, anak sapa lah depa nie benih tak berjenih punya.

Lagipun is punya internet (rasanya dah berpuluh2 kali is bagitau) business account bukan home, wahai Streamyx bodoh oiiii aku berniaga berlandaskan internet, tiada internet tiadalah business, ada paham?

Is minta maaf bebanyak kat korang semua pembaca blog is yang terchenta, is bukan marah korang tapi Streamyx nie memang tak professional langsung, makin menjadi kepala batunya. Helper yang is contact melalui email minta is kemukakan surat surat semua dokomennya berkenaan pendaftaran yang masa is buat mula2 dulu. Bodoh ke apa awek TM nie? dah 3 setengah tahun is berniaga man nak ada dah surat2 tu, kalau iya ada lebih baik is tak contact dia baik is pegi TM Center tu. Memang itu yang dorang akan mintak.




Sekali is bagi penampar karang tapi perempuan nasib hang baik awek oiii. Tapi lain kali kalau tak boleh tolong jujur la cakap tak payah minta client kelebek balik dokumen2 usang tu, senang kerja is, is ingat nak pegi TM center dan potong terus line Streamyx tak berguna nie. Memang dah melampau batas dah dia melawak dengan is, dia dah istihar perang dengan is. Ok is terima. PING POng kebabom lah line streamyx lepas nie.

Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...