Khamis, 7 Mac 2013

Perghh penat gila install game nie semua


Hmmm Perghh penat gila install game nie semua, memang tajuk dan isi entri kali nie memang sama bunyinya sebab is tengah penat dah dekat 3 hari dah is install pc nie. Memula pc nie is format C drive je lepastu tetiba dalam backup drive partition dier ada virus la pulak.

santai, iskandarX Lepak, Reformat pc, install windows, install game, pc repair, Penang

santai, iskandarX Lepak, Reformat pc, install windows, install game, pc repair, Penang


So is scan full whole semua drive guna MSE tapi virus tetap gak dok ada. So apa lagi, ini dier makan dier, format full semua sekali siap delete partition dan create balik partition, hmm senang habis citer. Pc tu costumer is punya, memang bila pc dia slow jasi wink memang dia akan hantar kat is suruh reformat + install windows + game. Memang seorang pelanggan tetap is dlam bab reformatin dengan gamers, alhamdulillah walaupun is bersaing dengan bangsa lain tapi kawan is tetap hantar kat is.

Kalau korang area Penang, ada masalah pc, laptop, notebook, apa jenis komputer meh la hantar kat is. Murah2 je is kira ok? Walaupun penat tapi is gembira sebab inilah kelebihan dan pengetahuan is dalam cari makan.

Bloglist is nak isikan dengan url blog korang


santai, bloglist, link exchange,


Aku Berlindung Dengan Nama Allah S.W.T Daripada Godaan Syaitan Yang Direjam, Dengan Nama Allah S.W.T Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani, Aku Bersaksi Bahawa Tiada Tuhan Yang Layak Disembah Melainkan Allah S.W.T Dan Aku Bersaksi Bahawa Nabi Muhammad S.A.W Itu Pesuruh Allah S.W.T. Assalammualaikum W.B..T dan salam sejahtera kepada semua kawan-kawan dan pembaca blog is yang setia.

Ok sejak is tukar port lepak nie, so is nak isikan balik bloglist is nie dengan url blog korang, korang minat tak? is tau blog santai nie tak der PR macam iskandarX Society dengan PR2 tapi sekurangnya bila kita semua bergabung, PR dah tak penting sebab linkback masing2 dengan kelebihan bloglist blogger ada rss feed tu membuatkan kita boleh menerjah antara satu-sama lain lebih bagus dari Google Search Serp tu.

Sebab apa? Sebab lebih shortcut dan lebih cepat, pilihan untuk terjah kita dah pasti, tiada link spam dan apa yang kita mau mesti ada betul tak? Tak faham? ok katakan kita cari pasal kasut, then kita search kat google selalunya maklumat bukannya tepat sangat merepek, dan search engine hanya mengutamakan source yang bayar kat dorang je kalau bloglist nie dah tentu dari kawan-kawan kita gak kan? Itu yang penting, kerjasama.

Ok apa kata jom tukar link ok? Komen kat bawah link korang untuk is masukkan dalam bloglist is nie?

Hikmat Polish Motor Pakai Autosol – Mat Arip Punya Hikmat


Hmm ini patutnya entri untuk wordpress is tapi wordpress is asyik error 500 itu yang membuatkan is nak insert picture tak lepas2.


Perrghhh si Mat Arip nie kalau guna Hikmat dia memang sempoi. Naper? Haa korang tengok la sendiri apa dah jadi dengan motor dier nie. Lepas tu siap buat design stiker pulak kat motor dier nie dengan sendiri potong sticker tu.
.

Tengok berkilat leh cermin kan dulu wajah korang isk isk isk

Bermaksud Dunlop Japan Original

Sticker2 yang dibuat sendiri kreatif gak kawan is nie kan?

Ini Bermaksud Ariff

Sticker EX5 tu je dia beli hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...