Memaparkan catatan dengan label design. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label design. Papar semua catatan

Khamis, 16 Mei 2013

Aik Google Plus Share dah bertukar wajah lagi?


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog is dan sahabat-sahabat sekaliannya. is bukan apa is terkujat aikkk awat muka is pulak kuar masa nak publish ke G+ nie? Dah tukar lagi Google Plus nie?

santai iskandarX, google plus, interface, design, dah, tukar


Button punya design macam pernah nampak takkan google pun cedok design orang kowt? heheheheheeh ngaku kekurangan itu bagus tak gitu? Kalau korang tengok balik la kan, nampak macam twitter + Linkedin, kan? kan? kan?

Ala biasalah Google memang macam tu apa pun akan dorang berusaha untuk meningkatkan mutu dan kualiti produk dorang walaupun percuma mahupun berbayar.

is ucapkan syabas kepasa Google Plus sebab make improvement pada design walaupun kecik sebab bosan gak la is tengok interface yang sama hari-hari. Blogging dah lama benda yang sama dok hadap memang menyampah tau huhuuuuu.

Ok keep going surprise your client dan is harap lepas nie Google akan dapat bersaing sepenuhnya dengan Oracle. :P 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...