Isnin, 3 September 2012

google5f3971ca30d3bec5.html


google-site-verification: google5f3971ca30d3bec5.html

Hotel 3 bintang yang patut kita semua kunjungiBagi mereka yang sudah dalam beg penuh ke arah Afrika Selatan untuk mengikuti Piala Dunia dan mempunyai tiada hotel, di sini adalah tip panas, Alexandra Hotel. Fasad adalah tidak lama lagi menyedari bahawa ia adalah sebuah hotel reka bentuk yang terletak di jalan yang tenang. Malangnya kita tidak mempunyai maklumat mengenai tempahan dan walaupun lokasi adalah agak samar-samar, mungkin di Soweto, tetapi berminat hubungi ejen perjalanan anda.Lindsay Lohan nie memang suka minta yang aneh-anehAktris cantik Lindsay Lohan dikenal sebagai salah seorang pelakon yang berani dalam berpose dan memainkan peranan di setiap filemnya. Puncaknya, ia pernah berpose untuk majalah Playboy dalam keadaan telanjang. Namun rupanya pengalamannya berpose untuk Playboy masih menyisakan rasa malu dalam dirinya.
Lindsay yang tengah sibuk shooting film terbarunya, The Canyons, baru-baru ini meminta hal yang aneh pada para kru film. Dalam film tersebut ada  adegan seksual, yang mengharuskan Lindsay untuk berakting sambil bertelanjang dada. Namun rupanya, Lindsay merasa keberatan untuk melepas pakaiannya di depan lawan mainnya dan kru film yang berjumlah sekitar 10 orang dan semuanya lelaki.

Akhirnya Lindsay mahu melakukan adegan tersebut dengan sebuah syarat. Semua kru yang terlibat dalam adegan  tersebut haruslah melepas semua pakaian mereka dan hanya mengenakan boxer saja. Para kru semula ragu-ragu untuk mengikuti permintaan aktris tersebut, namun demi kelancaran proses shooting, akhirnya Lindsay bertelanjang dada di depan para lelaki yang hanya mengenakan pakaian dalam.


Post Tag: Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Luar Negara Bodoh Pelik Gila

Sumber Green Energy Oleh VirusGreen energy yang di jana oleh sumber menggunakan virus. Jimat serta mudah dan selamat.
Post Tag: Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Luar Negara Bodoh Pelik Gila

Jangan Muntah bila ternampak aksi lelaki nie ok?Kenapakah lelaki ini berhias sedemikain rupa? Is pun tal tahu mungkin dia frust kowt sebab tak leh masuk Maharaja Lawak Mega 2012? Hahahahaaha.

Post Tag: Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Luar Negara Bodoh Pelik Gila

Atlet Wanita Olimpik Paling Cantik

Atlet angkat berat wanita, kita mesti bayangkan yang wajah atlet berkenaan tak cantik dan muka mesti brutal, tapi sebenarnya tak semestinya wajah tak cantik dan brutal aja yang masuk acara angkat berat nie ada yang cantik malah seksi juga.Post Tag: Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Luar Negara Bodoh Pelik Gila
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...