Selasa, 2 Oktober 2012

Cermin ajaib yang terlampau


Kalau korang ada cermin kat dalam bilik air yang macam nie apa perasaan korang? Imej dalam Cermin ejek korang bila korang toleh belakang, imej dalam cermin tembak korang dengan pistol?? hahahahahaha boleh gila dibuatnya.








Kurang ajaq punya imej





BlackBelt Untuk Nenek 98Tahun


Meskipun usianya sudah nyaris satu abad, jangan cuba bertindak macam-macam sama nenek yang satu ini. Salah-salah kamu boleh mendapati dirimu sudah dijungkir balikan sama pendekar judo wanita satu-satunya yang mendapatkan gelar tertinggi tersebut.

Dengan mendapatkan gelar ini, nenek bernama Keiko Fukuda ini telah mengalami dan melewati batasan diskriminasi wanita dalam olahraga judo. Kerana dahulu, seorang wanita tak berhak mendapatkan rangking diatas 5. Ia bahkan memilih judo daripada pernikahannya. Jadi jangan ada yang cuba-cuba sama beliau ?


Fukuda Sensei mendapatkan tingkat 10 talipinggang hitam dalam olahraga judo. Asal tahu saja, ia adalah orang ke-empat dan satu-satunya wanita yang meraih gelar kehormatan tersebut. Wow..

Video berikut adalah petikan filem dokumenteri mengenai kehidupan dirinya yang belum jadi berjudul Be Strong, Be Gentle, Be Beautiful. Jon kita ushar tengok video nie:


Iklan kreatif dan diluar pemikiran kita semua


Iklan-iklan yang ada kat luar sana sama ada banner atau signboard atau pun billboard, semuanya nampak iklan borink. Sebab apa borink sebab iklan tu nampak tak hidup kecuali lah iklan tu ada blink-blink lampu neon atai led baru nampak hidup, akan tetapi idea pakai neon atau led tu makan modal, iklan pegun masih berkesan tapi dengan gubahan yang terlalu hidup menjadikanya iklan yang hidup serta berkualiti.










Pen ajaib leh tukar-tukar warna



Color Picker adalah ballpen yang boleh mengscan warna dari benda apapun disekitar kita dan boleh digunakan secara instant untuk menggambar / menulis. Caranya, pertama tampalkannya Sensor pada objek yang warnanya kita inginkan, Kemudian tekan tombol scan. RGB cartridge akan berfungsi sehingga warna yang kita inginkan muncul di display pada balllpen tersebut.







Awek nie pandai betul makeup ubah wajah dia





Bare-faced: Promise Tamang Phan prepares to transform herself in one of her dozens of popular YouTube make-up tutorials
Getting started: Promise brushes on foundation to achieve a flawless complexion at the start of a video in which she mimics Angelina Jolie's make-up looks
Getting started: She brushes on foundation to achieve a flawless complexion at the start of a video in which she mimics Angelina Jolie
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/04/17/article-2130823-12A0E982000005DC-723_306x369.jpghttp://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/04/17/article-2130823-12A0E982000005DC-457_306x369.jpg
Same girl? A blonde wig, siren red lips and clever contouring help the beauty guru become Scarlett JohansenSame girl? A blonde wig, siren red lips and clever contouring help the beauty guru become Scarlett Johansen
Transformer: High-arched brows and winged eyeliner finish a Megan Fox lookTransformer: High-arched brows and winged eyeliner finish a Megan Fox look

Eye-popping: Promise accessorizes her Lady Gaga look with a giant hair bow, blonde and pink wig, and reveals uniquely painted eyelidsEye-popping: Promise accessorizes her Lady Gaga look with a giant hair bow, and a blonde and pink wig, and reveals uniquely painted eyelids

The Duchess: A bright smile is all she needs to complete a look inspired by Duchess of Cambridge, Kate MiddletonThe Duchess: A bright smile is all she needs to complete a look inspired by Duchess of Cambridge, Kate Middleton

Strike a pose: Promise mimics Kim Kardashian with heavy eye make-up, careful face contouring and a wavy brunette wigStrike a pose: Promise mimics Kim Kardashian with heavy eye make-up, careful face contouring and a wavy brunette wig
Strike a pose: Promise mimics Kim Kardashian with heavy eye make-up, careful face contouring and a wavy brunette wig
Uncanny: A tribute to Michael Jackson has been viewed over 800,000 timesUncanny: A tribute to Michael Jackson has been viewed over 800,000 times

Tipping her hat: Retro specs and a fedora - and a little chin fuzz - finish off Promise's Johnny Depp lookTipping her hat: Retro specs and a fedora – and a little chin fuzz – finish off Promise’s Johnny Depp look

Five o'clock shadow: Promise teaches how to dab on stubble in a video tutorial entitled, 'How to look like Drake'
Five o’clock shadow: Promise teaches how to dab on stubble in a video tutorial entitled, ‘How to look like Drake’


Winged: Promise pulls back her blonde wig to begin a Barbie tutorial Winged: Promise pulls back her blonde wig to begin a Barbie tutorial

Pucker up: The transformation into Mariposa Barbie is complete with a wide-eyed kiss to the cameraePucker up: The transformation into Mariposa Barbie is complete with a wide-eyed kiss to the camerae

Thoughtful: Stuffed animals resembling Princess Jasmine's tiger, Raja, and Aladdin's monkey, Abu, are in the background of her tutorial for the Disney Princess lookThoughtful: Stuffed animals resembling Princess Jasmine’s tiger, Raja, and Aladdin’s monkey, Abu, are in the background of her tutorial for the Disney Princess look

Moments later: Promise bears an uncanny resemblance to Princess Jasmine Moments later: Promise bears an uncanny resemblance to Princess Jasmine
Artistry: Promise pales her complexion for her most recent tutorial, in which she becomes a virtual work of art as Leonardo da Vinci's Mona LisaArtistry: Promise pales her complexion for her most recent tutorial, in which she becomes a virtual work of art as Leonardo da Vinci’s Mona Lisa

Soft: Elmers Glue and concealer cover Promise's eyebrows, and with soft shading and a wig, she begins to resemble the mysterious women from da Vinci's most famous oil paintingSoft: Elmers Glue and concealer cover Promise’s eyebrows, and with soft shading and a wig, she begins to resemble the mysterious women from da Vinci’s most famous oil painting

A work of art: Promise poses from behind a golden frame in the tutorial, which has earned over 250,000 views within the last week
A work of art: Promise poses from behind a golden frame in the tutorial, which has earned over 250,000 views within the last week

Produksi terhebat dalam penghasilan Tisu Tandas


Korang suka gunakan tisu tandas bila nak melepas bom atau alkali lebihan korang? Hahahahaha mari kita tengok cara-cara pemprosesan tisu tandas, bermula dari proses pertama hingga proses terakhir. Memang best dan terhibur.

Sapa2 yang cadang nak buka kilang lepas nie, is syorkan buka kilang tisu tandas nie haa, sumber murah, modal skali jerr, pendapatan unlimited punya is jamin, nak jadi anak didik is pun boleh.





















Bibir Lindsay Lohan Seksi yang terlampau


Cuba tengok bibir Lindsay Lohan nie? Seksi tak? Suka tak? Seronok?.















Alligator Snapping Turtle, kacukan kura-kura raksaksa dijumpai oleh nelayan China


Makhluk separuh dinosaurus separuh kura- kura dijumpai di China .Sun Yongcheng sedang menangkap ikan di tasik Weishan daerah Anhui, dan dia terkejut kerana berjaya menangkap ikan yang sangat aneh.Penduduk menamakannya sebagai buaya penyu .Makhluk tersebut sangatlah aneh dan rupanya seperti gabungan antara dinosaurus dan kura- kura.

Melihat dari bentuknya, diyakini bahawa haiwan itu bukan merupakan haiwan asal dari daerah tersebut. Menurut petugas perikanan setempat, spesies aneh itu berasal dari Amerika Utara, dan mungkin saja merupakan binatang peliharaan seseorang yang kemudian terlepas atau dilepaskan di tasik






Ikan aneh seberat 7 kg tersebut boleh membahayakan ekosistem kehidupan ikan lain. “Aku tiba-tiba terkejut ketika ada yang hitam dan besar dan menakutkan tersangkut di jala.

Kerja keras diperlukan untuk membawa ikan itu naik. Menurut juru cakap Biro Pemancingan Jining, penemuan ini merupakan kes pertama yang ditemukan di tasik yang menjadi pusat sistem perairan tempatan. “Seseorang mungkin telah membuangnya ke tasik Ini akan membahayakan ekologi tasik,” tambahnya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...