Khamis, 13 Disember 2012

My Lunch + Dinner + Late Night Meal


Assalammualaikum w.b.t, dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog is. Hmmm is minta maaf kepada korang semua sebab smalam is xupdate sangat blog nie pasal is xleh nak bercerita kerana kepala is sakit sangat bila mula berfikir aja.

is cuma sempat update blog iskandarX Society saja itu pun copy paste xder yang guna ayat karangan is pun, cuma is addonkan komen sikit2 aje. So semalam memang hari yang mnyeksakan, ada sahabat kata kesakitan itu adalah tanda untuk penghapus dosa, mudah-mudahan is yang banyak berbuat dosa ini akan diampunkan kesemua dosa-dosa is walaupun sekecil-kecil dosa mahupun dosa-dosa besar insyaallah.

Jadi, is skip 3 meal time is dan last is makan pada pukul 4 pagi setelah perut tetiba rasa lapar, so is melilau mencari makanan dalam rumah is tu. Tetiba ternampak Muffin masih lagi berbungkus dengan baiknya. So apa lagi mau tunggu nie? is grab dan makan je lah hehehehe, dah tak tahu nak makan apa dah, nak makan nasi xder selera pulak, so Muffin pun layan je.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...