Sabtu, 9 Mac 2013

Aksi Anak Kelabu Sedang Belajar Bermain


Tengok nie telatah si anak Kelabu sedang main dengan kawan is hehehe, Lincah dan ligat dia nie. Dah besar latu kan?

santai, Santai iskandarX, Flat ijau, balik pulau, anak kelabu

santai, Santai iskandarX, Flat ijau, balik pulau, anak kelabu

santai, Santai iskandarX, Flat ijau, balik pulau, anak kelabu

santai, Santai iskandarX, Flat ijau, balik pulau, anak kelabu

Bawah nie video dia is ambik cuba tengok.




Si Belang Tarung And The Gang Makan Time


Yeah, memang best dan seronok main dengan kucing kan? Tapi llagi seronok bila bagi dorang makan nie. Belang tarung dari petang tadi dok asyik usharrr is rapat gila, hmmm lapar la tu.

Sekali pegi beli makanan kucing, kawan is yan pegi beli, terus semua kucing ikut kawan is tu tadi sampai ke kedai, lepas tu ikut balik sampai kedai is pulak. Memang lapar sungguh dah dorang semua nie. Kesian kucing yang tak bertuan nie. Tapi hari2 gak la is dan abang is bagi dorang makan.

santai, Santai iskandarX, Flat ijau, balik pulau, belang tarung, bagi, makan

santai, Santai iskandarX, Flat ijau, balik pulau, belang tarung, bagi, makan

santai, Santai iskandarX, Flat ijau, balik pulau, belang tarung, bagi, makan

santai, Santai iskandarX, Flat ijau, balik pulau, belang tarung, bagi, makan

santai, Santai iskandarX, Flat ijau, balik pulau, belang tarung, bagi, makan


Yang bestnya anak kelabu nie, baru je pandai makan, join sekaki dengan mak dan uncle2 dia dan aunty2 dia makan, pastu bila dia tengah makan sajer la is gosok2 badan dia, dia bunyi macam2, sampai kucing lain pun naik takut dengar. Nampak je kelibat kucing nak hampir dengan makanan dia terus dia terkam.

Insyaallah jika is dikurniakan rezeki yang banyak akan is perliharan kesemua kucing2 yang ada dalam Flat Ijau nie.

Baru lepas main company of heroes + eastern front


Huhuuu baru je selesai melayan karenah kawan is nie a.k.a customer kat kedai is. Dia kalau datang kedai is mesti ajak is main Company Of Heroes Eastern Front punya lah. Adeh dok perang2 sampai pening kepala is dibuatnya.

santai, iskandarX, iskandarX Lepak, company of heroes eastern front mod for company of heroes opposing fronts


Mau tak pening kan, kalau perang tu sampai berjam2, pernah kitaorang main sampai 5jam, itu pun belum menang lagi baru boleh bernafas dek kena gasak dengan Russia nie. Ganas bila is install patch baru MOD Eastern Front nie. Dorang yang buat mod tu bukan nak update Wechmark (Germany Army) jadi kuat2 tapi update pasukan Russia yg jadi kuat pulak.

Mau dok berneneh bila kitaorang kena serang, Russia bila mula serang memang macam Serigala dok memburu lah, dorang datang complate set, mesingun, sniper, mortar, meriam, keta kebal semua dok ada, perrghh jenuh is nak defend nie.

Korang suka main game aper lak? Macam is kalau heavy game is pilih strategy game lah nak bagi kepala hotak is cerdas sikit memikir, atur2 pasukan defend dan penyerang semua. Kalau boring sangat main Solitaire la jawabnya.

Hari nie mendung lain macam je


Aku Berlindung Dengan Nama Allah S.W.T Daripada Godaan Syaitan Yang Direjam, Dengan Nama Allah S.W.T Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani, Aku Bersaksi Bahawa Tiada Tuhan Yang Layak Disembah Melainkan Allah S.W.T Dan Aku Bersaksi Bahawa Nabi Muhammad S.A.W Itu Pesuruh Allah S.W.T. Assalammualaikum W.B..T dan salam sejahtera kepada semua kawan-kawan dan pembaca blog is yang setia.

Hari nie awan mendung menandakan Bumi Balik Pulau akan di turuni dengan rezeki Allah S.W.T yang melimpah ruah sekali lagi. Sepatutnya sekarang musim kemarau tapi alhamdulillah Penang masih diperlihara oleh Allah Taala dengan rezeki yang banyak.

santai, Flat ijau, balik pulau, mendung, iskandarX,

santai, Flat ijau, balik pulau, mendung, iskandarX,

santai, Flat ijau, balik pulau, mendung, iskandarX,

santai, Flat ijau, balik pulau, mendung, iskandarX,

santai, Flat ijau, balik pulau, mendung, iskandarX,

santai, Flat ijau, balik pulau, mendung, iskandarX,


Pelik tu tak la pelik sangat tapi walaupun mendung angin bertiup kencang dan tak panas sangat berbanding kalau keadaan cuaca tengah mendung. Kalau tidak perrghh boleh la rasa macam kena rebus hidup2 memang panas tak payah pegi sauna. Saper yang bercadang nak buka biz sauna di Penang baik hentikan niat korang nyer sebab Penang sauna semulajadi.

is harap petang nie hujan akan turun seperti hari kelmarin, syukur pada Allah S.W.T keatas limpahan rahmatNYA.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...