Memaparkan catatan dengan label simen. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label simen. Papar semua catatan

Rabu, 22 Mei 2013

Aisyeh Man Ayam berak Atas Simen daa


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog is dan para sahabat sekaliannya. Hehehehe nak tergelak sebenarnya pagi nie sebab apa? Sebab bangun pagi awal, tapi idea pulak zero isk isk isk.

So dalam kepala hotak is asyik kedengaran dialog Veteran Datuk Aziz Satar iaitu I Say Man, Ramlie, dan is pulak sambung ayam berak atas simen huhuuuuu. Korang paham apa yang mengelikan hati is nie?

Mesti tak faham kan? Cuba ulang I say man, ayam berak atas simen sambil tengok gambar kat bawah nie.....

Santai, Santai iskandarX, Ayam, berak, atas, simen


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...........(kalau korang tak faham gak is tak leh buat apa-apa, hanya mereka dan keluarga mereka sahaja, hanya jauhari yang mengenal manikam).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...