Sabtu, 24 November 2012

Nampak macam kena hurung lalat je jari nie


Memang aneh dan pelik fesyen zaman sekarang ni kan? Sampaikan lalat pun dah di jadikan sebagai hiasan barangan kemas. Kemas? Lalat? Yeaahh cincin perak yang dihiasi kemas dengan lalat plastik yang bermata warna warni sedia untuk menjadi perhiasan di jari jemari anda, sekali pakai 4 jari nampak macam jari kena hurung lalat la pulak errrkkk.




Tudiaa Kelas macam penjara belambak CCTV


Cuba korang tengok aa gambar nie, kelas nie apehal haa?? bebudak dia brutal sangat ker sampai CCTV dipasang macam nak rakk je, dah macam penjara atau bilik soal siasat CIA ja gayanya nie. Perrghh belambak betul bujet sekolah nie hanya semata-mata kelas satunie je labur hampir 20 lebih CCTV.






Bunuh Wanita Hamil Pasal Nak Curi Bayi


MADISON: Seorang wanita Wisconsin yang mempunyai tiga anak tetapi gagal memberikan zuriat kepada teman lelaki barunya, semalam didakwa kerana membunuh seorang wanita hamil, membelah perut mangsa dan mengambil bayi itu untuk dijadikan anaknya.

Menurut aduan dikemukakan pihak berkuasa, mangsa, Maritza Ramirez-Cruz, 23, hamil anak keempatnya dan bercadang menamakan bayi itu Omar.


Wanita keturunan Puerto Rico itu tidak pernah menyangka bakal menemui ajal di tangan Annette Morales-Rodriguez yang mengaku berkeliaran di kawasan Milwaukee selama dua minggu untuk mencari wanita hamil.




MARITZA...sarat mengandung.

Pada 6 Oktober, Annette terjumpa Maritza - dijadual bersalin beberapa minggu lagi - dan menawarkan mangsa menaiki keretanya.


Bagaimanapun, Annete mendakwa dia perlu pulang dulu ke rumah untuk menukar kasut, manakala Maritza meminta kebenaran menggunakan tandas suspek.


Dokumen mahkamah menyatakan, sebaik saja Maritza keluar dari tandas, Annette, 33, memukul kepalanya dengan kayu besbol.



Apabila Maritza terbaring, Annette mencekiknya hingga pengsan sebelum membelah perut mangsa dengan meniru prosedur pembedahan Cesaerean seperti pernah ditontonnya dalam siaran televisyen.


Annette kemudian menyorok mayat Maritza di tingkat bawah rumahnya.


Petang hari itu, pasukan paramedik tiba di rumah Annette selepas dia mendakwa kononnya dia baru bersalin dan bayi berkenaan mengalami kesukaran bernafas.


Bagaimanapun, paramedik gagal menyelamatkan bayi berkenaan, manakala Annette dibawa ke hospital.


Di situ, doktor kehairanan kerana mendapati tiada sebarang tanda Annette hamil atau baru bersalin.


Siasatan lanjut polis mendapati Annette bukan ibu kepada bayi yang mati di rumahnya.


Pegawai polis Wisconsin, Edward Flynn, berkata pemeriksaan di rumah Annette membolehkan polis menemui mayat Maritza yang disembunyikan sebelum itu. Doktor berkata, Maritza mati akibat kehilangan darah yang banyak. - DM

sumber : myMetro

Pemilik Kereta nie mesti dulu pakai basikal


Korang tengok gambar nie, apa yang pelik? Hmm dia kunci kereta dia dengan tambat sport rim dia dengan kunci basikal kan? Itulah mesti pemilik kereta nie dulu seorang yang suka naik basikal dan tiba tiba menang loteri dan menjadi kaya lepas tu dia beli kereta dan tak tahu nak kunci kereta dia kat bahagian mana kan? Kesian dier tapi janji ada gak usaha untuk mengelakkan kecurian kereta dia tu.


Gila Kot Kahwin dengan Watak Game?


Seorang Lelaki Jepun yang pergi dengan nama "SAL 9000" telah menjadi agak selebriti, bukan untuk yang ditemui telanjang di tempat awam, flinging tahi di lulus penunggang atau membeli Gundam bertemakan kondom. Sebaliknya, beliau telah menjadi terkenal untuk berkahwin dengan seorang watak permainan video, ya anda membaca yang betul, dia berkahwin dengan seorang watak permainan video dari simulasi bertemakan anime temu janji untuk Nintendo DS yang dibuat oleh Konami dipanggil Cinta Plus.








Nama isterinya adalah Nene Anegasaki dan sebuah upacara sederhana tidak akan telah menjadi cukup untuk beliau untuk meluahkan cinta abadi beliau untuk isterinya supaya SAL 9000 mengupah seorang imam, mempunyai satu MC, penonton dan kawan pengantin perempuan terbaik (juga seorang watak video permainan) . Semua ini telah distrim secara langsung melalui internet dari Institut Teknologi Tokyo. Itulah apabila popular Boing Boing teknologi blog meningkat cerita, ada juga video yang tertanam di bawah.

Saya telah melihat beberapa berita pelik datang daripada Jepun dalam tahun-tahun saya telah menjadi peminat Jepun tetapi ini adalah sehingga ada berhampiran bahagian atas "apa f * ck" senarai. SAL 9000 adalah seorang dewasa dan saya tidak mengutuk tindakan beliau tetapi sialan anda perlu tertanya-tanya apa yang sedang berlaku di dalam fikirannya bukan sahaja cuba tindakan sedemikian tetapi untuk mengambil perhatian serius! Screenshot dari Cinta Plus permainan video di bawah dalam kes anda membaca ini dan mahu memilih isteri anda sebelum mereka semua mendapatkan direbut. Link untuk maklumat lanjut mengenai cerita bawah.

Basikal nie memang terselamat dari kecurian


Cuna korang tengok, kalau kena curi gak is pun tak tau nak kata apa lagi, dan yang is boleh kata is ucapkan tahniah di atas keprihatinan, ketekunan dan daya usaha yang si pencuri itu tunjukkan semasa memecah atau memotong kunci2 tersebut. Tahniah la anda yeee?? Saya menang moto.




Nak Tangkap Bola Besbol Sampai Hampir Terbunuh


PHOENIX - Seorang penonton, Keith Carmickle nyaris maut selepas beberapa rakannya memegang dua kaki dan kaki kanannya semasa dia terjatuh dari tempat duduk semata-mata untuk menangkap bola besbol di sebuah stadium di sini pada Isnin lalu, lapor sebuah akhbar semalam.

Dia diselamatkan oleh seorang rakan dan sekumpulan peminat selain seorang saudaranya semasa dia melompat untuk menangkap bola tersebut.



Insiden yang mencemaskan itu berlaku semasa seorang pemain besbol, Prince Fielder memukul bola ke arah kanan stadium.

Carmickle yang berdiri di atas sebuah meja tunduk tetapi dia hilang imbangan badan.

"Saya berpendapat, saya mendapat kehidupan yang baik," katanya.

Sebelum ini, seorang anggota bomba, Shannon Stone pernah terbunuh apabila terjatuh kerana mahu menangkap bola besbol dalam perlawanan yang berlangsung pada Khamis lalu. - Agensi

Awat pi tumbuk awek dier pulak?



STOMPer Ah Ric ternampak video ini di Facebook. Seorang gadis dilihat menyamar untuk kamera dengan seorang lelaki, yang tiba-tiba, lelaki itu tumbukan beliau, kemudian terus ke tanah lebih pukulan ke atas beliau sebelum melarikan diri.

Seorang lelaki kedua dilihat pendaratan sepakan pada gadis itu sebagai lelaki pertama lari. Dia terus hujan tumbukan ke atas beliau sebagai video berhenti tiba-tiba.

Dari video, ia seolah-olah bahawa gadis itu benar-benar menumbuk dan menendang oleh belia-belia ini.












Said STOMPer:

"Saya melihat video ini di Facebook.

"Saya tidak tahu apa yang berlaku.

"Saya hanya mahu untuk pos ini untuk melihat jika orang lain mempunyai apa-apa maklumat mengenai apa yang sebenarnya berlaku."

sumber: stomp.com.sg

David Beckham dah jadi gemuk?


Errkkkk David Beckham dah jadi gemuk ker nieee???







Setelah Beckham makan tak control diet dier, dia melawan cakap nasihat pakar pemaknan dier, so inilah akibatnya........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.

.
.
.

Sanggup tak kunyah tikus hidup-hidup?


TRIBUNNEWS.COM - Seorang lelaki yang memakan bayi tikus hidup-hidup, merakamnya, dan kemudian mem-posting videonya ke Facebook. Lelaki ini asal Utah, Amerika Syarikat (AS). Demikian dilapor AOL, Jumaat (24/6/2011).

Dalam video ini, Andy Ray Harris ini terlihat memasukkan tikus kecil berbulu ke dalam mulutnya sebelum mengunyah dan kemudian menelannya. Dalam video ini terlihat tikus kecil dibaringkan di atas meja.

Ia kemudian mengambil binatang itu, memasukkannya ke dalam mulut, mengunyah, dan kemudian mengambil minuman dari gelas besar.




Harris dikenai tuduhan melanggar peraturan itu pada April lalu ketika polis diberitahu mengenai video yang beredar secara online oleh aktivis People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

Anggota PETA, Martin Mersereau, mengatakan organisasi itu menerima keluhan dari penonton mengenai video itu pada March lalu.(videonya telah diremove di You Tube).




Gaun ke penyapu lantai nie?


INILAH.COM,– Fesyen memang berkembang dengan kemajuan teknologi. Hal inilah yang menggelitik beberapa ilmuan untuk menciptakan gaun yang dikatakan mampu membersihkan udara dari polusi. Seperti apa?

Pereka dan beberapa ilmuwan London menciptakan gaun ini dengan menggunakan nanoteknologi. Sehingga gaun akan dapat menyerap polusi seperti asap, debu dan zat berbahaya lainnya. Project ini disebut ‘The Catalytic Clothing Project’.

Seperti dikutip dari Genius Beauty, gaun itu dikembangkan oleh Profesor Helen Storey, dari London College of Fashion bekerjasama dengan ilmuwan Tony Ryan dari Universiti Sheffield.



Baju berekor yang terlihat elegan dan cantik ini nampak serupa dengan yang sering dikenakan para model di catwalk. Namun, perbezaannya terletak pada proses pembuatan kain bahan gaun yang melibatkan ilmu molekuler.

Kain sifon yang dibuat khusus ini mengandung fotokatalis yang menghancurkan polutan udara dengan bantuan cahaya matahari. Jika kontaminan menyentuh pakaian, gaun akan segera menangkap dan menghancurkan polusi. Uniknya, setiap bekas polutan akan hilang saat pencucian.

“Gaun ini didesain bagi mereka yang mencintai kebersihan,” ujar peneliti.

Seluar Pendek SNSD Jadi Bahan Kutukkan



Aksi pentas Kesembilan anggota SNSD yang menyanyikan lima lagu termasuk: “The Boys“, “Gee“, “Oh!“, “Genie“, and “Dear Mom“.Penonton bergembira kerana mereka menyanyikan  lagu-lagu tracks mereka.

Tetapi Konsert itu juga bahkan kritikan keras daripada netizen.



Sayangnya untuk Tiffany, banyak yang mengkritik seluar pendeknya yang pendek yang mereka anggap tidak layak untuk aksi di pentas. Beberapa gambar dari seluar pendeknya tersebar dan banyak netizens memperdebatkan apakah mereka terlalu pendek atau passable.

EEee Perfume Daripada Najis Manusia


Liputan6.com, New York:Anda pasti merasa jijik  terhadap bau kotoran. Bahkan, kotoran sendiri. Namun bagi Jammie Nicholas, hal itu justru menginspirasinya untuk menciptakan sebuah wangian unik.

Nicholas memastikan, parfum Surplus yang diciptakannya berbahan baku feses atau kotoran. Dengan bantuan proses ekstraksi, dia mengurai aroma kotoran menjadi aroma berbagai jenis bunga.






“Aku menemukan molekul-molekul yang menentukan aroma menjadi baik atau buruk. Contohnya, aroma dari kotoran dan aroma bunga-bungaan, seperti orange blossoms atau juniper, berasal dari molekul yang sama, iaitu skatol. Yang membezakan mereka hanyalah konsentrasinya,” kata Nicholas.

Walaupun terdengar menjijikkan, ramai orang telah membeli Surplus yang dijual dengan harga US$ 80  sebotol. Teruja atau mencari sesuatu yang berbeza, barangkali parfume ini boleh menjadi pilihan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...