Rabu, 6 Mac 2013

is rasa nak tukaq la Header is




Aku Berlindung Dengan Nama Allah S.W.T Daripada Godaan Syaitan Yang Direjam, Dengan Nama Allah S.W.T Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani, Aku Bersaksi Bahawa Tiada Tuhan Yang Layak Disembah Melainkan Allah S.W.T Dan Aku Bersaksi Bahawa Nabi Muhammad S.A.W Itu Pesuruh Allah S.W.T. Assalammualaikum W.B..T dan salam sejahtera kepada semua kawan-kawan dan pembaca blog is nie ye.

Hmm is rasa nak tukar la header kat atas tu, tapi is tak tau nak letak kaler apa leh bagi cadangan tak kat is? Dah la is nie sejak2 asyik alami kejutan dan pelbagai kemalangan is dah jadi buta seni dah sejak form 3 dulu, so memang lama dah laa is tak berseni ahak. Kalau tidak dulu is boleh melukis, macam2 lukisan, leh tulis guna dua-dua tangan, skang dah tak leh isk isk isk nikmat Allah S.W.T besar.

So leh tolong is ker? Oh by the way, ahak korang mesti dh terjah blog is yang wordpress tu kan? Sebenarnya is nak abandon blogspot nie, dan blogging kat wordprss je, tapi memandangkan bandwidth dan virtual memory hosting is limit so is bengang laa tengah update blog bleh erorr 500 kan? Dok upload gambar nak insert tak boleh2 melompat is tunggu la Exabytes, is nanti upgrade ke Biz Gold terus baru dorang tau is serious kan?

Ok tolong bagi idea, kaler aper nak letak, gambar aper? anything? kalau minat nak bagi cadangan la is tak paksa ok, tapi segala idea serta cadangan adalah amat is hargai 1 juta kali dalam hidup is.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...