Rabu, 17 Oktober 2012

Segmen Tambah Followers Laju Laju by IekaFarhana


Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua Santai iskandarXer hahahahaha, is tiru Nuffnang punya slang. Kali nie is join Segmen tambah follower lagi, anjuran Ieka Farhana pulak.

Korang nak tambahkan follower tak? jom join is and the gangs bloggers yang dok ada kat Malaysia dan seluruh dunia boleh join kalau faham bahasa Melayu nie. Sila baca syarat2nya dibawah:











Segmen Tambah Followers Laju Laju

Assalamualaikum ,
kali ni Ieka na buat segmen
sebab Ieka daa lama ta buat segmen .. so apa kata kita join na hee :)
hope ada yang sudi k ....

Syarat syarat penyertaan ..

-Wajib memiliki sebuah blog & wajib follow blog iekafarhana 
-Letak tajuk " Segmen Tambah Followers Laju Laju by IekaFarhana "
-Tempekkan banner di atas pada ruangan post anda dan link kan sekali 
-Sebelum tu listkan berapa followers anda ada ..  
macam ni  
582 followers *terpulang cara masing masing na buat mcm mana .. 
-Sila Letakkan Widget followers pada blog anda *bagi memudahkan untuk orang mem-follow 
like this   
 
-Harus tag 2 rakan anda pastikan mereka tahu 
-Akhir sekali dah siap sila hantarkan link ada ke ruangan komen di bawah AMARAN bukan url blog k .. 
-Tarikh penyertaan 13 oktober 2012 dan berakhir lepas SPM kot hehehe tatau lagi tengok laa mcm mana 
-Senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa 



PERHATIAN !!!

1st prize bagi sesiapa yang banyak memiliki followers akan terima topap sebanyak rm30
dan 2nd prize akan menerima rm15 .. 
bagi peserta yang join blog anda akan di review daripada semasa ke semasa
dan setiap orang wajib follow balik kalau takkk ??!!! kita denda dia hehehehe :p

p/s : harap ada yang sudi (:


Uiihhh Ieka Farhana, jangan risau, is and the gangs memang suka masuk segmen2 nie nak bagi ramai. Ramai follower, ramai reader, ramai lah duit kita nanti hahahahaha. Ini is tag kan dua sahabat blogger is:



Jumlah Follower setakat nie 134 orang. Tolong bagi jadi 10k boleh ahaks?
Kalau korang nak join sila klik banner segmen nie atau kat sini je.

13 ulasan:

  1. jaa datang dari segmen yg sama gak... followers ke-135! happy blogging ya... http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    BalasPadam
  2. follow!

    http://mung2.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    BalasPadam
  3. salam perkenalan.. dari segmen yang sama.. follow me... http://sitinoorhidayah-hidayah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html.. cantik blog awak.. ^_^

    BalasPadam
  4. Hai terima kasih sebab sudi singgah, baca, follow dan komen blog is. Thanks tapi xlah cantik mana pun is masih tengah rombak lagi blog nie. ok jumpa di blog awak pulak.

    BalasPadam
  5. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen Tambah Followers Laju Laju..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    BalasPadam
  6. salam..singgah sini dari segmen yang sama..done follow sini juga..(:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    Jemput join segmen ini..

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    *hadiah hebat untuk dimenangi* (:

    BalasPadam
  7. done ! follow me back.. ^_^

    http://celotehsiputericomel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    BalasPadam
  8. hye.. singgah dan follow dari segmen yg sama..follow my blog too ya.. thx..

    http://norumara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by_17.html

    BalasPadam
  9. mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    BalasPadam
  10. dr segmen yg same! jmput datang ke http://uraniumlover.blogspot.com

    BalasPadam
  11. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow blog awak dah,

    Jom terjah blog saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    Jom join,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/contest-3-dalam-1-by-ieza-yusof.html

    BalasPadam

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...