Memaparkan catatan dengan label Survey. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Survey. Papar semua catatan

Rabu, 17 April 2013

Adakah ada orang yang ingin join Segmen?


Santai iskandarX, santai, Survey, segmen


Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada sahabat2 semua sekalian. Tajuk entri agak kedengaran seperti merayu atau berbaur meminta simpati...??? errkkk iyer ker?

Bukanla is nak survey adakah korang sudi join kalau is adakan Segmen? Segmen yang is maksudkan adalah segmen review blog.

Kalau nak sila komen di bawah, esok is akan publishkan segmen tu macam mana ok?








LinkMarket
Partner 1
Partner 2
Partner 3
Partner 4

Rabu, 13 Mac 2013

is Konfius Dan Mungkin Keliru Sikit


Merujuk pada tajuk diatas, ahak bunyi macam intro surat rasmi la pulak kan? Ya memang rasmi ok? is sebenarnya konfius dengan korang semua ok? Konfius menda nya?? Konfius sebab is tak tahu korang nie lelaki ker, perempuan ker?, Umur Braper?

Bukan aper la is niee kekadang main sedap jari je nak taip nama orang kan? Kekadang yang muda is terpanggil abang atau kakak, yanag senior is terpanggil nama je yang veteran is tak panggil pangkat yang ader, bagi setengah orang tu ok, tapi bagi yang setengah lagi tu is come closer to you to knowing you deeper ok?

Maybe is ada mencalarkan hati perasaan tanpa is sedari dengan memanggil nama korang sesuka hati kan? So ini ingin kenali korang dengan jelas.

Orait Detail is ada di sini untuk rujukkan bersama ok?

santai, Santai iskandarX, Survey, is Konfius Dan Mungkin Keliru Sikit


Kalau tiada aral melintang, tiada masalah la maksud is nie boleh korang komen tak kat bawah entri is nie, macam nie:


  1. Nama Sebenar - Kalau xnak kasi tau takper tapi janagn salahkan is kalau tersilap call.
  2. Surname - Wajib bagi tau is gigit karang kalau tak bagi tau.
  3. Umur - Paling Wajib sebab is nak tau korang tua atau muda daripada is supaya is boleh hormati korang.
  4. Tempat - Nanti senang bila is blogwalking bukan dalam komputer je maybe is gerak ke tempat korang untuk interview
  5. Pekerjaan - Pun Wajib untuk is kelaskan kategori perkongsian
  6. Kegemaran/Hobi - Tak berapa wajib
  7. Awek single je!!!! it's complicated..hehehehe(it's complicated. adalah idea tambahan dari ct cheery thanks cheery)


Ok kalau korang rasa korang kawan dan sahabt is boleh lah korang komen entri nie dengan isi-isi yang dinyatakan diatas, kalau pembaca yang baru pun nak kenalan pun boleh gak komen tak terhalang, entri nie terbuka kepada semua, dan anggap lah is sedang buat survey tentang diri korang ok?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...