Memaparkan catatan dengan label tiket. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label tiket. Papar semua catatan

Ahad, 14 April 2013

Yeeahhh Tiket Wayang Percuma is sudah sampai!!!


santai, santai iskandarX, KLIPS Malaysia, Ip Man, The Final Fight, Tiket, wayang, percuma, is, dah, sampai


Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog is yang setia serta sahabat-sahabat  is sekalian. Hari nie abang is cakap hang tak pi ambik ka surat hang dalam postbox tu? Haaa surat? Mesti dari KLIPS Malaysia punya iaitu dua voucher untuk tiket wayang Golden Screen Cinema.



Tengok-tengok memang betul lah, surat daripada KLIPS Malaysia. Dorang hantar ke rumah is ahak, kalau tidak nak kena turun ke office, ala KLIPS, is punya tempat jauh laa hehehe tapi terima kasih sebab sudi gak hantar voucher untuk dua keping tiket wayang kepada is yea?



Iya alamat Kampung kan selalu orang pobia nak hantar kan? Tapi is cakap la kat Penang alamat Kampung bukan asing la, sebab dalam kampung kat Penang skang nie dah hebat dah, dah njaik taraf, kampung is sendiri HQ Balai Bomba  ada, Flat baru nak bina ada, yang terbaharu, masih dok kepung lagi dengan pagar zink tu, nak buat MEgaMall tak tau mall apa.



Gempak tak kampung is? isk isk isk gempak la jugak kan? tapi is risau gak la kalau betul Mall memang betul wujud kat sini, so Balik Pulau akan jadi bandaraya tak lama lagi. Huh huh huh berdebar-debar nie. api kalau kat Mall tu ada Golden Screen Cinema lagi bagus kan? Leh is tebus tiket KLIPS Malaysia kat situ je.



Haa senang leh is tolong kampen KLIPS Malaysia dengan lebih berkesan sebab apa? Sebab Panggung Wayang pun dekat je sale mesti banyak kan?



Apa hal pun syukur alhamdulillah ke hadrat Illahi dan terima kasih kepada KLIPS Malaysia sebab sudi beri peluang pada is untuk memenagi dua tiket percuma. is tak sabar nak gi redeem nie nak tengok Ip Man The Final Fight. Memang menjadi favorite movie is dah IP Man nie.





Kalau korang lom ada akaun KLIPS sila lah daftar kat sini ok? KLIPS Malaysia.

Tentang KLIPS Malaysia.

Khamis, 4 April 2013

You have won 2 tickets to Ip Man: The Final Fight!


santai, Santai iskandarX, movie, is, dapat, tiket, wayang, percuma, Ip Man, The Final Fight


Ahak, is menang tikket wayang untuk Filem Ip Man: The Final Fight. is menang 2 pulak tu hehehehe saper nak pegi tengok wayang dengan is? Lama tak la lama sangat is tak pegi tengok wayang nie, seronok gak leh rileks2 tengok wayang.

Apa pun terima kasih kepada Klips seba sudi bagi is menang tiket wayang tu. Akan mendtang bagi la kat is tiket banyak-banyak yea? sebab kawan-kawan is ramai hehehehe, pegi tengok ramai-ramai nie lagi best daripada pegi sorang.

Baru rasa ada geng sikit tak gitu kawan-kawan? Sekarang nie is tengah reply email tu untuk suruh dorang poskan tiket wayang tu nanti dapat is updatekan lagi entri nie dengan gambar tiket pulak ok?

Storyline
In post war Hong Kong, legendary Wing Chun grandmaster Ip Man is reluctantly called into action once more, when what begin as simple challenges from rival kung fu styles soon draw him into the dark and dangerous underworld of the Triads. Now, to defend life and honour, he has no choice but to fight one last time

Director
Herman Yau

Casts
Anthony Wong, Eric Tsang, Gillian Chung, Jordan Chan

Genre
Action & Adventure, Drama


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...