Hikmat Polish Motor Pakai Autosol – Mat Arip Punya Hikmat

on Khamis, 7 Mac 2013

Hmm ini patutnya entri untuk wordpress is tapi wordpress is asyik error 500 itu yang membuatkan is nak insert picture tak lepas2.


Perrghhh si Mat Arip nie kalau guna Hikmat dia memang sempoi. Naper? Haa korang tengok la sendiri apa dah jadi dengan motor dier nie. Lepas tu siap buat design stiker pulak kat motor dier nie dengan sendiri potong sticker tu.
.

Tengok berkilat leh cermin kan dulu wajah korang isk isk isk

Bermaksud Dunlop Japan Original

Sticker2 yang dibuat sendiri kreatif gak kawan is nie kan?

Ini Bermaksud Ariff

Sticker EX5 tu je dia beli hahahaha

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Catat Ulasan

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.