Rabu, 17 April 2013

Kuda Putih SInggah Makan Kat Barvin


Santai iskandarX, santai, Kuda Putih, Polis Traffik, Balik Pulau, singgah, makan, kat, kedai, nasi, kandar, Barvin


Ini malam tadi is sempat la snap gambar Kuda Putih Balik Pulau nie, rare woo sebab tak penah is tengok dia berhenti tepi jalan nak ambik gambar.

Tapi malam semalam adalah luck is la, sebab Kuda Putih nie berhenti, singgah makan kat kedai Nasi Kandar Barvin, Simpang Empat nie.

is pelan-pelan keluarkan phone is dan snap haaa dapat pun gambar kuda putih nie hehehehe.

Tapi lepas is tangkap gambar, penunggang kuda putih nie kalut, cepat-cepat dia basuh tangan, bayar kat kaunter dan terus menuju ke kud putih tu, capai helmet terus zrrrooooommmmmmm... makan asap is heheheehehe.

Bukan ada apa pun saje je lah is snap gambar kuda putih tu, dah penunggang nya lapar apa salah kan dia singgah makan jap?

Sack Truck And Trolley Manufacturer
The uk's leading designer and manufacturer of hand truck, carts, trolleys and platform trucks. Supplying major blue chips throughout the world.

2 ulasan:

  1. selalunya kan. org kata kalau sapa yang naik motor besar2 mcm ni mesti orgnya hensem padahal diorang pakai helmet. jadi is dah tngok kan rupa dia. hensem x? hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmmm Hana ukan is nak riak tapi sajer nak erlagak hehehehe muka dia memang hensem sebab yang naik kuda putih jenis terbaru nie semuanya (sepatutnya la) berpangkat gak tau, sebab dia adalah pengiring Menteri atau orang2 Kerajaan. Kebetulan malam tu memang YB Farid singgah2 area2 Balik Pulau,maybe dia yang escortkan YB

      Padam

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...