Rabu, 3 April 2013

Google Plus Header Picture dah Bertambah besar


google, google plus, header, cover, dah, jadi, besar


Hmmm is pun terkejut gak, sebab tetiba ja is menjenggah ke Profile G++ is terus Google suruh update kan gambar header tu sebab dorang kasi bagi besar, leboh tembam dan mantap.

Hehehee tapi tak lah besar sangat pun sebab is kena crop gak header is sebab size header is tu size sebenarnya 1600, tapi apa pun best la tengok gambar profile tu jadi tembam, nampak comey macam is hehehehe.

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. Best kan dorang upgrade jadi tembam heheheh sonok is tengok, terbeliak biji mate nie haa.

      Padam
  2. Wajah G+ makin stylish aja ya! Keren tampilan baru nya, lebih fresh. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. a'aa makin cantik, makin comel, semakin upgrade semakin ganteng is lihat wajah profile is hehehehe.

      Padam
  3. a'a sebelum ni kecik ja kan. skrg dah besar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. a'aa tapi is suka yang baru nie tembam nampak comel hehehehe

      Padam

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...