Memaparkan catatan dengan label besar. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label besar. Papar semua catatan

Rabu, 3 April 2013

Google Plus Header Picture dah Bertambah besar


google, google plus, header, cover, dah, jadi, besar


Hmmm is pun terkejut gak, sebab tetiba ja is menjenggah ke Profile G++ is terus Google suruh update kan gambar header tu sebab dorang kasi bagi besar, leboh tembam dan mantap.

Hehehee tapi tak lah besar sangat pun sebab is kena crop gak header is sebab size header is tu size sebenarnya 1600, tapi apa pun best la tengok gambar profile tu jadi tembam, nampak comey macam is hehehehe.

Khamis, 28 Mac 2013

Kan Dah Kena Buat La Lagi Lamaran Dekat Ombak Besar


lamaran, gagal, sebab, kena, ombak, besar


SETIAP pengantin-akan mahu menyapu pengantin perempuannya off kakinya. Ini tanggungjawab muda tidak hanya itu ... tetapi bukan cara yang dimaksudkan beliau.



Seperti ini rakan-rakan muda pergi ke bawah pada lutut bended di atas batu di Laguna Beach, berhampiran Los Angeles, sifat mendapati cara upstaging cadangan romantis beliau.



Sama seperti Matt adalah kira-kira untuk melamar, gelombang penyangak melanda ke atas dia dan tercinta, membasahkan mereka dan menghantar mereka terbang.
Insiden itu berlaku pada Disember 2012, dan video cadangan kini akan virus.



Matt sudah dinyanyikan sebuah lagu dia menulis, kemudian melutut untuk mencadangkan kepada Lis teman wanitanya.

Ia kemudiannya berbuih, tetamu yang tak diundang dibuat pintu masuk dramatik, membasuh pencinta ke pantai.

Matt berjaya untuk memegang cincin dan sekali pada kaki mereka, pengantin-to-be melompat bangun dan menjawab, "Ya!"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...