Memaparkan catatan dengan label jadi. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label jadi. Papar semua catatan

Rabu, 3 April 2013

Google Plus Header Picture dah Bertambah besar


google, google plus, header, cover, dah, jadi, besar


Hmmm is pun terkejut gak, sebab tetiba ja is menjenggah ke Profile G++ is terus Google suruh update kan gambar header tu sebab dorang kasi bagi besar, leboh tembam dan mantap.

Hehehee tapi tak lah besar sangat pun sebab is kena crop gak header is sebab size header is tu size sebenarnya 1600, tapi apa pun best la tengok gambar profile tu jadi tembam, nampak comey macam is hehehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...