Isnin, 6 Mei 2013

Alaaa Handset is lupa charge battery la semalam


Santai, Santai iskandarX, beteri, telifon, kong,
Kalau telifon boleh pakai bateri nie kan senang betul tak?


Disebabkan lupa nak charge battery semalam, jadi hari nie is tak leh lah update personal entri dalam blog is kali nie, alaaaaaaaaa hai. Ingat nak la borong buang semua yang dok ada dalam phone is tu.

Banyak gambar is tangkap di kumpulkan sementera nak muatkan dalam blog is nie.tapi bettery pulak leh kong, toing toing bunyi dia isk isk isk isk.

api takper karang lepas is charge full dah bettery is akan uploadkan kesemua cerita tu, dan semestinya sambungan Segmen is itu dan tutorial baru pasal Alexa pun akan is muatkan juga.

So, tunggu tau korang, lepas nie akan pasti lebih menarik salam Santai iskandarX.

8 ulasan:

  1. mmg mencabar ni kalau abis bateri.. jgn frust2 yer is.. takper nnti mama tunggu entry is

    BalasPadam
    Balasan
    1. hmmmm dalam tengah tunggu bateri full charge ini yang boleh melemahkan semanggat nie hmm tapi is takkan give it away aja sebab ada banyak is nak luahkan dalam blog is nie. pastinya is update awal atau pun lewat.

      Padam
  2. salam is, mama $$^&&^&&^$% 2 yer

    BalasPadam
  3. belilah pwerbank...senang, terus charge..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hmmm is nie buta sikit bab gadget nie, kalau komputer ok la hehehehe ok nanti is try cari powerbank tu. terima kasih Bahrain.

      Padam
  4. kesian..pas nie kene beringat tau..hihi~

    BalasPadam
    Balasan
    1. kekadang tu tak berapa nak ingat la sebab balik umah ja memang dah mamai terus menuju ke bilik bump tiituunn.....

      Padam

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...