Memaparkan catatan dengan label beteri. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label beteri. Papar semua catatan

Isnin, 6 Mei 2013

Alaaa Handset is lupa charge battery la semalam


Santai, Santai iskandarX, beteri, telifon, kong,
Kalau telifon boleh pakai bateri nie kan senang betul tak?


Disebabkan lupa nak charge battery semalam, jadi hari nie is tak leh lah update personal entri dalam blog is kali nie, alaaaaaaaaa hai. Ingat nak la borong buang semua yang dok ada dalam phone is tu.

Banyak gambar is tangkap di kumpulkan sementera nak muatkan dalam blog is nie.tapi bettery pulak leh kong, toing toing bunyi dia isk isk isk isk.

api takper karang lepas is charge full dah bettery is akan uploadkan kesemua cerita tu, dan semestinya sambungan Segmen is itu dan tutorial baru pasal Alexa pun akan is muatkan juga.

So, tunggu tau korang, lepas nie akan pasti lebih menarik salam Santai iskandarX.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...