Isnin, 15 April 2013

Ok sekarang is nak kumpulkan Top Komentor Blog is


santai, Santai iskandarX, blog, komentor, komen, top kementor, comment,


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog is dan serta sahabat-sahabat is skalian semoga sihat dan berblogging dengan lebih mantap lagi.

Hari nie is nak buat koleksi komentor tegar kat blog is nie dan sebagai mengenang jasa korang, is akan komen blog korang hari-hari semua entri yang ada dalam blog korang hahahahaha.

Bukan spam ok just komen je, jadi entri nie bukan lah suatu segmen atau contest, just saper yang komen entri nie is akan komen blog dia balik dan seterusnya hari-hari kemudiannya. Eh ayat is macam pening je kan?

Jangan pening ok? makna kata lain saper yang komen entri nie, nanti is akan pegi blog dia dan komen balik blog dia. Dan kalau dia komen lagi kat mana-mana entri is dlam blog nie is akan pegi lagi dan lebih kerap ke blog nya untuk komen.

Janagn risau hyperlink is takkan letak dalam komen tu ini hanyalah sebagai hadiah kepada korang sebab sudi dropby dan komen blog is. Best tau komen blog orang hehehehe.

Ok jumpa korang kat komen box ok?

Oh ya is juga akan kumpulkan blogger2 yang komen entri is nie untuk komenting masa depan is ok? Standby!!!!

7 ulasan:

  1. wah.. tima kasih yer is.. patut kt blog mama tu dh byk komen is.. ni yg seronok kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe karang bila is start komen leh orang cakap is nie spammer tau tapi is tak spam punya is cuma komen je tanpa hyperlink

      Padam
  2. MV baru jer dtg sini..so mungkin tak termasuk dalam top komentor kot

    BalasPadam
    Balasan
    1. xper pelan2, tak semestinya baru masuk tak menjadi top komentor kan? kalau kerap komen mesti jadi punya.

      Padam
  3. nak masuk..nak masuk... hihii..

    erm, kena la ada link top komentar tu..confirm semangat kawan-kawan datang mengomen kat sini.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. a'aa is nak letak javascript dier karang nie mesti dorang semanggat kan?

      Padam
    2. terima kasih mimie is terlupa pasal widget tu isk isk isk.

      Padam

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...