Memaparkan catatan dengan label komen. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label komen. Papar semua catatan

Isnin, 15 April 2013

Ok sekarang is nak kumpulkan Top Komentor Blog is


santai, Santai iskandarX, blog, komentor, komen, top kementor, comment,


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog is dan serta sahabat-sahabat is skalian semoga sihat dan berblogging dengan lebih mantap lagi.

Hari nie is nak buat koleksi komentor tegar kat blog is nie dan sebagai mengenang jasa korang, is akan komen blog korang hari-hari semua entri yang ada dalam blog korang hahahahaha.

Bukan spam ok just komen je, jadi entri nie bukan lah suatu segmen atau contest, just saper yang komen entri nie is akan komen blog dia balik dan seterusnya hari-hari kemudiannya. Eh ayat is macam pening je kan?

Jangan pening ok? makna kata lain saper yang komen entri nie, nanti is akan pegi blog dia dan komen balik blog dia. Dan kalau dia komen lagi kat mana-mana entri is dlam blog nie is akan pegi lagi dan lebih kerap ke blog nya untuk komen.

Janagn risau hyperlink is takkan letak dalam komen tu ini hanyalah sebagai hadiah kepada korang sebab sudi dropby dan komen blog is. Best tau komen blog orang hehehehe.

Ok jumpa korang kat komen box ok?

Oh ya is juga akan kumpulkan blogger2 yang komen entri is nie untuk komenting masa depan is ok? Standby!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...