Isnin, 29 Oktober 2012

Si Faizal merajuk ke hapa sampai ketas bumbung


Assalammualaikum w.b.t, dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog Santai iskandarX. Ini is snap gambar Faizal dok atas bumbung buat hapa is pun tak tahu.

Tengahari tu is panggil lah semua kucing untuk lunch tapi tup-tup si Faizal nie gak tak datang2, mana pulak dia pergi nie. Is pun jerit2 lah melolong macam orang gila dok panggey nama dia, dia menyahut panggilan is, meow meow, dok dengar tapi tak nampak pulak batang hidung dia. Isk isk isk, ralik-ralik is baru perasan daaa Faizal dok atas bumbung garaj kat rumah is nie.

Aik si Faizal nie merajuk ke hapa nie? Ke lari daripada amcaman musuh?(anjing, kucing lebih tua). Puas is pujuk si Faizal nie turun tak mau mau turun gak, degil isshhh. Sekali is ambik tangga terus sambar dia turun, punya lama is pujuk turun boleh dia pegi ketengah bumbung lagi dia ingat is pun nak main atas bumbung tu? Runtuh terus lah kalau is pun join sekaki dengan dia hampeh punya Faizal.

iskandarx.blogspot.com, Si Faizal merajuk ke hapa sampai ketas bumbung, santai, Faizal, duduk, atas, bumbung, garaj

iskandarx.blogspot.com, Si Faizal merajuk ke hapa sampai ketas bumbung, santai, Faizal, duduk, atas, bumbung, garaj

iskandarx.blogspot.com, Si Faizal merajuk ke hapa sampai ketas bumbung, santai, Faizal, duduk, atas, bumbung, garaj

iskandarx.blogspot.com, Si Faizal merajuk ke hapa sampai ketas bumbung, santai, Faizal, duduk, atas, bumbung, garaj

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...