Jumaat, 31 Ogos 2012

is malas update banyak-banyak hari ini kenapa?


santai, Nuffnang, Advertlets, Google AdSense, Bidvertiser, blogging, santai iskandarX


Bukan is malas saja-saja je nak update blog hari nie, tapi memandangkan hari ini:

  1. Hari ini Malaysia Merdeka 55 tahun Janji ditepati
  2. Advertlets tak keluar iklan
  3. Nuffnang tak bayar untuk CTR
  4. Hari ini Sembahyang Jumaat, jadi is kena slow down sikit
  5. Idea talak mali-mali lagi
Kalau is nak update pasal tips, is suka buat entri tips tapi by request lah, sebab is taknak dikatakan:
  1. is berlagak
  2. is buat pandai
  3. is sombbong
  4. is buat tau
  5. is menyibuk
  6. is spam
  7. is copy-paste (nie yang pantang nie entri tips semua based kan experiences dan knowleg is sendiri ok?)
  8. is tak hensem (memang pun tapi macho la gegegegege)
  9. is tak kelakar
  10. is boring laaaaaa
  11. is is is isk isk isk
  12. is gila
Hmmmm reason tu semua boleh dipakai guna tak korang rasa?

Post Tag: Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai blogging

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...