Ahad, 22 Julai 2012

Santai Bersama iskandarX Permulaan


Assalamualaikum W.B.T, kepada semua pembaca yang terjumpa blog ini. is ucapkan tahniah sebab nie blog is nak buat private atau suka-suka bukan untuk tujuan revenue pun macam iskandarX Society tu. Blog ini hanyalah untuk sekadar is nak lepak dan bersantai dengan korang atau sorang-sorang atau dengan beruang.

Ok, mungkin belum ramai yang kenali diri is sebab sebelum ini is aktif di wordpress berbayar, hehehehe dah berbayar dah tak bayar downlah ia. wordpress is punya link ff-penang.com/iskandarX. Services hosting dia server luaq so payah is nak pegi hinggut dorang bila ada masalah.

Sebab is tinggalkan wordpress tu sebab dorang suruh is upgrade ke dedicated server terus sebab tak tertanggung jumlah bandwidth server lagging dek kena pukulan hikmat super affiliate is,.jurus viral tak terbatas. Itu baru viral punya jurus, tak main facebook dengan myspace lagi dah dorang bising suruh is upgrade.




So nak is upgrade? Kirim salam lah, korang tau is labur berapa kat wordpress tu? is belu services selama 10 tahun, dah telan 5000k usd termasuk theme yang is beli dari Thesis Studio, domain name is tak beli sebab is pakai domain main is punya so is sub sudah lah betul tak?

Kalau cerita balik pasal blog tu memang sedeh aaa sebab pulangan dari blog tu lumayan siot. Kat situ kiranya is buat untuk linker lah, is review pendek kat blog tu, yang selebihnya is link ke blogspot yang is buat lain pulak. Hehehhe nie tekniknya. So amacam hosting is leh bising lagging pulak kalau dah semua link keluar? iskiskisk is pelik betul dengan dorang.

So pehal pun nie BIO is

Nama: Muhammad Noor Firdaus @ iskandar Bin Haji Bashah
Umur: 29 Tahun
Tarikh Lahir: 20.11.1984
Tempat Lahir: Sungai Petani, Kedah
Menetap: Balik Pulau, Pulau Pinang.
Pekerjaan: Cybercafe Owner, Affiliate, Blogger
Alamat: Hadapan 360, Mukim J, Kampung Terang, 11000 Balik Pulau, Penang, Malaysia
Alamat Kedai: 2A-G-3, Taman Desa Genting, Jalan Pulau Betong, 11000 Balik Pulau, Penang, Malaysia
Twitter: @iskandarX
Main Blog: http://iskandarx-society.blogspot.com/
Personal Blog: http://iskandarx.blogspot.com/
                       : http//iskandarx.com/
Facebook:: facebook.com/iskandarX
Myspace: myspace.com/iskandar_zulkarnain
email: iskandarX@iskandarx.com

Kalau ada apa-apa nak tanya, tanyalah kalau sudi nak berkawan dengan is nie.

Post Tag: iskandarX Society Nuffnang Advertlets Google AdSense Bidvertiser Santai Berita Jenayah Bodoh Pelik Gila

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...