Rabu, 29 Ogos 2012

RHB Memperkenalkan Kad Debit Mudah Pintar™



Korang ada pakai Debit kad tak kalau nak beli apa-apa barang online? Kalau saper yang buka Paypal mesti ada punya kan? Tipu kalau tak guna boooooooo... ok is nak cerita sikit pasal debit kad nie sebab RHB pun dah kuarkan kad debit pintar yang mudah. Macxammana tu mari tengok sama-sama ok?

Memperkenalkan  Kad Debit Mudah Pintar™.
Pertama dan satu-satunya kad debit Malaysia yang membantu anda Simpan sebagai anda Luangkan

Bayangkan apa perbezaan wang penjimatan boleh lakukan untuk anda. Nah, tertanya-tanya tidak lebih. Dalam hanya 10 minit, anda boleh mendaftar dengan Mudah-Smart Card ™ Debit, kad pertama debit yang direka untuk menyimpan secara automatik untuk anda setiap kali anda berbelanja. Ciri unik memindahkan simpanan anda ke dalam akaun yang berasingan bersama-sama dengan tunai top-up daripada Bank. Di samping itu, anda akan mendapat sehingga 10% p.a. faedah dan menyelamatkan lebih. Poket simpanan anda dengan Kad Debit Mudah-Smart ™ hari ini. *




MANFAAT
Mudah oleh RHB menyumbang sehingga RM0.99 bagi setiap transaksi *
Sehingga kepada p.a. kepentingan 10% Akaun anda Mudah Pintar 2 *
Pengalaman diskaun memuaskan dan promosi *
CIRI UNIK

Simpanan automatik setiap kali anda berbelanja
Pada pengaktifan tempat dalam masa 10 minit
Deposit rendah hanya RM50 untuk mendaftar
KADAR FAEDAH

(A) Mudah Akaun Smart 1 (b) Mudah-Smart Akaun 2



YURAN & CAJ

Yuran tahunan RM20.00
Kad fi penggantian RM15.00
Bayaran pengeluaran ATM RHB ATM: Percuma
MEPS Bank Tempatan: RM1.00 setiap pengeluaran
MEPS Bank Asing: RM4.00 setiap pengeluaran
Visa / MasterCard Rangkaian: RM8.00 per pengeluaran
Interbank GIRO RM1.50 bagi setiap transaksi internet
RM2.00 bagi setiap transaksi over-the-kaunter
Pertanyaan Baki Yuran Bukan MEPS ATM: RM1.00 setiap siasatan
Yuran transaksi Luar Negara penukaran 1% bagi amaun yang dibelanjakan dibilkan dalam Ringgit Malaysia bersamaan
Jualan draf semula yuran RM20

Akaun yuran penutupan Sebarang bayaran tidak

Akaun Dorman Untuk Akaun Dorman dengan baki kurang daripada RM10.00, bakinya akan diserap sebagai Yuran Perkhidmatan dan Akaun akan ditutup.

Untuk Akaun Dorman dengan baki lebih daripada RM10.00, yuran tahunan sebanyak RM10.00 akan dikenakan dan baki diremit kepada
Pendaftar Wang menyahtuntut menurut Wang menyahtuntut Akta Syarikat 1965, nd Akaun akan ditutup.

Permintaan tambahan pada Caj pernyataan fizikal tambahan sebanyak RM2.00 setiap halaman akan caj kepada pelanggan di atas pertuduhan di bawah:
RM10.00 per permintaan untuk kenyataan yang diminta dalam tempoh satu tahun dari tarikh permintaan.

RM20.00 per permintaan untuk kenyataan meminta untuk lebih daripada satu tahun dari tarikh permintaan.

Hmmm jom apply kad nie? Kad Debit Mudah Pintar™



Post Tag: Nuffnang Santai RHB Debit Kad Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...