Ahad, 22 Julai 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H



Sape nak join boleh klik kat banner Brother Ben ye..

Syarat penyertaan :



Letak header BENASHAARI.COM
Sediakan satu entri khas yang bertajuk : BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H dan linkkan ke entri ini

Jelaskan kenapa mereka patut pilih blog anda  ?

Jawapan : Saya suka baca blog dan tambah kenalan. Prinsip saya, 'Anda follow saya, saya follow anda.' :)

Tinggalkan link url korang di ruangan komen ini .

Bahagian penting !

Sediakan satu bloglist yg baru bertajuk RAKAN BLOGGERRAMADHAN 2012
Sila pilih blog-blog yang korang minat untuk bertukar tukar link.. Masuk ke blog mereka , kemudian tinggalkan pertanyaan di ruang komen tersebut , dengan ayat yang bertulis begini..

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Dan jika blogger tersebut bersetuju , maka sila balas kembali lawatan ke blog mereka dan tinggalkan komen di entri segmen ini dengan ayat ..

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “


Selesai perjanjian , maka masukkan link blog masing masing ke dalam bloglist tersebut  dalam tempoh 24 jam. Selepas 24 jam , kembali pastikan link anda dah dimasukkan . Jika tiada , sila kembali tanya pada blogger tersebut. Jika tiada respon, remove link dia ! Senang citer .. Tak yah gaduh gaduh .. ok ?


Senang je kan...
Jom tambah kawan2

2 ulasan:

  1. Ya...saya berminat.

    Sorry for the late reply.

    BalasPadam
  2. terima kasih fiza tak per Ramadhan kan ada sebulan, lagipun takkan kemana is pun kat blog nie jugak. Terima kasih sebab sudi respone.

    BalasPadam

Sekiranya is ada menguris hati yang membaca ini... is pohon kemaafan, dan seribu keampunan dari ujung rambut sampai ujung kaki..
I Luv All Of You Commenters OF My Blog
is terpaksa Moderated Kan Komen sebab is tak perasan komen masuk bila login kat dashboard, kesian sahabat kita ada yang komen is lambat balas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...