Selasa, 31 Julai 2012

Cantik Tak Nora Danish Peragakan Persalinan Raya Innai Red?


Cantik Tak Nora Danish Peragakan Persalinan Raya Innai Red? Haa is jumpa kat google image hehehe is kebas je gambar-gambar nie untuk pembaca blog is tercinta.












Variasi Abby Abadi Cute And Cantik


Khas untuk pembaca blog is, untuk cuci mata kali ini is letak gambar Abby Abadi untuk kita cuci mata. Is suka Abby Abadi tapi tak sempat nak mengorak langkah Norman Hakim terkam dulu, hampeh tul mamt tu. Ok untuk tatapan umum, sesuai untuk tatapan oleh semua golongan dan peringka umur.























Korang nak Vector Photoshop tak edisi Islamic?


Kalau korang nak is nak share kan Vector Photoshop Edisi Islamic sempena Ramadhan Dan Aidil Fitri yang  bakal menjelma nie. Sharing is caring.




Passowrd is letak kat zip file tu kalau nak password sila komen dibawah dan letakkan email korang sekali untuk is hantar password terus ke email korang ok?

Download Via Letitbit
Download Via ShareFlare

Senyum tau senyum jangan tak senyum




Selamat pulang ke rumah dan bersiap untuk berbuka puasa. Be happy always ok! Gambar yang menarik untuk anda... burung & matahari pun pandai buat smiley. Smile always ;)

Makanan berbuka puasa pilihan iskandarX #11


Nasi tomato jadi pilihan is hari nie sebab dah lama tak makan makanan heavy metal sejak puasa nie. Lazat tak terkata lah gamaknya di makan dengan ayam masak merah special perrghhh mesti menyelerakan.



Memang tak sabar nak berbuka nie tengok gambar nie pun dah boleh cium bau nasi tomato dengan ayam masak merah nie, sesuai untuk semua golongan masyarakat dan peringkat umur.

Memang haru biru bila Avenger pun masuk Olimpik


Dan apabila Avenger pun menyibuk nak masuk Sukan Olimpik London nie, memang haru-biru jadinya. Dorang memang terrrerr dah dalam bidang masing-masing nie.




Apa apa pun buktikan yang Anak Melayu pun lagi boleh dari dongeng Amerika pembohong nie.

KOrang Teringgin Menjadi Iron Man?


Korang teringgin nak jadi Iron Man macam dalam filem atau kartun tu? Ada kos nya dan boleh direlisasikan impian korang tu kalau korang berduit banyak. Is taknak jadi iron man sebab dia tak kuat hehehehehe.




Lepas nie aklau dah korang beli semua peralatan nie jangan lupa pulak pegi Burma lak tolong Roghiya kat sana ok?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...