Memaparkan catatan dengan label je. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label je. Papar semua catatan

Rabu, 10 April 2013

Google Plus Lagging la nie isk isk isk


santai, Santai iskandarX, google plus, lagging, perkara, kecil, je


Naper is cakap macam tu? Sebab is postkan link ke G+ via update post, pun keluar lambat, pastu leh pulak link je yang timbul, content tak kuar, jauh sekali la gambar entri is nak keluar kan?

Maybe sebab Google crowded kowt sebab skang nie user G+ dah bertambah ramai nak sama ramai dengan facebook dah skang nie.

Kalau dah ramai kira ok la sebab G+ lebih senang nak connect berbanding Facebook, yang masih lagi kategori private.

Leh terus connect ke email, blog, page, circle, youtube yaaa Youtube hehehehe video site yangterbaek sekali dalam dunia tu, dan macam-macam la Google punya produk leh connect sekali.

Tapi selama is dalam AM dan IM nie memang banyak services yang Google buat is guna, baik yang free sampai kena bayar semua dah pernah pakai, dan ada kelebihan dan kekurangannya. Tapi banyak lebih dari kurang sebab Google sentiasa improve services dorang setiap hari.

Apa pun please la soal lagging nie soal amateur la leh fix dan soon we gonna grab the world in our hand back again!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...